ποναει η κοιλητσα μου ενω δεν εφαγα βαρια βραστ πατατα με αυγο και μαρουλακι.....χτυπησε το κουνελακι μου και εχω σκασει γι αυτο μαλλον!!!!αχ....ευτυχως ειναι καλα αλλα εχω σκασει!!!!
Printable View
ποναει η κοιλητσα μου ενω δεν εφαγα βαρια βραστ πατατα με αυγο και μαρουλακι.....χτυπησε το κουνελακι μου και εχω σκασει γι αυτο μαλλον!!!!αχ....ευτυχως ειναι καλα αλλα εχω σκασει!!!!
μολισ ζυγιστικα 91.2 παει αλλο ενα αντε να φευγουν!!!
91.7 (+0.5 λογο περιοδου) την αλλη βδομαδα θα δειξει λογικα!!!
ζυγιστικα το πρωι 91....μια χαρα... επισης να ενημερωσω οτι πγα σε διατροφολογο πολυ γλυκια κοπελα ειμαι καταενθουσιασμενη και ξεκινησα απο χτες την δικ της διαιτα και ολα καλα...αντε καλη συνεχεια!!!
προσ το παρον αλλαξα και τον στοχο μου...βαση της διαιτολογου να φτασω στα 75 και βλεπουμε σε τι ποσοστα θα ειναι το λιποσ μου και μετα συνεχιζουμε!!!!!!!
Μαριαννα!! πολυ καλος πρωτος μηνας! 6+ κιλα! φοβερη απωλεια!
Εγω ξεκινησα ακριβως 2 βδομαδες μετα απο σενα! στις 14/9.
Τωρα εκλεισα 2 βδομαδες με απωλεια 3+ κιλα!
Αν χασω αλλα 3 μεσα στις επομενες 2 βδομαδες, οπως συνεβη σε εσενα, θα ειμαι ο πιο ευτυχισμενος ανθρωπος του κοσμου!
Αν και μεταξυ μας δεν πιστευω πως θα χασω τοσα πολλα!
εθχαριστς πολυ κοριτσακι να σαι καλα!!!και η δικη σου απολεια ειναι πολη καλη μπραβο!!!Α το ονομα μου ειναι μαρινα και οχι μαριαννα!!!Να σε ρωτησω κανεις καποιο συγκεκριμενο διαιτολογιο???γυμναζεσαι?
ευχαριστω*
αααα συγνωμη για το λαθος στο ονομα! ηταν πανω στη βιασυνη!
Κανω συγκεκριμενη διατροφη που μου ειχε δωσει μια πολυ καλη διαιτολογος περσυ.Φετος δυστυχως λογο οικονομικου δεν μπορω να παω ξανα.
Απο γυμναστικη κανω μονο περπετημα γρηγορο προς το παρον, αλλα οχι καθημερινα! Θελω να αυξησω τη συχνοτητα.
Επισης ακολουθω το προγραμμα μιας ψυχολογου απο βιβλιο. Δες το τοπικ ''Η ψυχολογια της διαιτας'' αν σε ενδιαφερει!
Εσυ πηγες σε διαιτολογο! Μπραβο!
Γυμναζεσαι?
nai kai gw kanw kathe mera grgoro perpathma!!!ante ola tha pane kala!!!na milame mhn xatheis!!!
γεια σας ζυγιστικα σημερα 89,9!!!!!!!!!!!τι χαρα παει το 9 και μπηκα στο 8 αντε καλο κατεβασμα και καλη συνεχεια!!!!!!!!!!
γεια!!!!
χαιρομαι που παει τοσο καλα η απωλεια!!! ευχομαι να μην ξαναδεις το 9 ποτε!
κι εγω συνεχιζω απτοητη!! σημερα εκλεισα την πεμπτη βδομαδα!! ειμαι ολο αυτον τον καιρο χωρις παρασπονδια ουσιαστικα!
αλλαξα ζυγαρια και ετσι δεν ξερω ακριβως την απωλεια μου. το σαββατο θα ζυγιστω ξανα στην παλια. παντως ειμαι σιγουρα -6 και λογικα παραπανω!
καλη μας συνεχεια!
στη διατολογο πηγαινεις?
μπραβο κοριτσακι μια χαρα!!!να πηγαινω κανονικα και θα παω τωρα στις 26 και για λιπομετρηση!!!!! αντε καλη μασ συνεχεια!!!!!
ποσο δινεις για λιπομετρηση;
θελω να κανω και εγω κανονικη γιατι η ζυγαρια μου λεει αλλα αντι-αλλων. Να δω και ποσο απο το βαρος μου ειναι λιπος και ποσο περισσιο δερμα.
ειναι προσφορα προσ το παρον σε αυτη που παω και δεν πληρωνω κατι τωρα αλλα σε μια αλλη που ειχα παει ηταν 20 ευρω παραπανω στην επισκεψη