Μην ακουω μαλακιεσ!!!(και συγνωμη κι ολασ.) αλλα κιπακο μου εσυ παντα στηριζεσ την ιδεα του ψυχιατρου.Quote:
Originally posted by keep_walking
1)Ειμαι 100% σιγουρος οτι κατι επεφτε στο φαγητο μου.
2)Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ηταν και δεν με νοιαζει.
3)Δεν παω σε ψυχιατρο,ψυχολογο πουθενα χρειαζομαι ολα τα χρηματα μου.
4)Ακομα και στην περιπτωση που τρελλαθω ας ερθει...δεν μου καιγεται καρφι...ακομα και αν μπω σε ψυχιατρειο...που δεν νομιζω να γινει ποτε.
5)Δεν εμπιστευομαι κανεναν , εγω θα κινησω τα νηματα της ζωης μου.
Σας ευχαριστω για την ανταποκριση,τουλαχιστον εχω εσας και μιλαω,και να ξερετε οτι ειμαι καλα.
..αντε μην με τρελενεισ τωρα...και εγω στο κεντρο ψυχικησ υγειασ πηγαινω κανω την ψυχοθεραπεια μου δωρεαν...και ειμαι καλητερα απο ποτε...
το ξερεισ πωσ δεν εινια το οικονομικο το θεμα.. θυμωνω επειδη εχεισ σημασια για μενα..επειδη εισαι μεσ την καρδια μου..κι επειδη οταν εγω πηγα να παιθανω ησουν εκει να με στηριξεισ...
Κιπακο μου...πωσ μπορεισ και αμελεισ το θεμα του γιατρου?αντε τωρα...αν θελεισ να κλεισουμε ραντεβου και θα ερθω κι εγω μαζι για παρεα αν θελεισ...
ακουσε εκει...αφου ησουν τοσο καιρο καλα...μπορεισ να ξανανιωσεισ καλα..και θα ξανανιωσεισ...αλλα οταν λεσ πωσ δεν σε νιαζει..κλπ....Κιπακο μου μασ δινεισ την αισθηση πωσ εισαι εντελωσ θολωμενοσ και πωσ χρειαζεσαι πολυ στηριξη και αγαπη καλε μου...
Και φυσικα και μασ νιαζει ...μασ νιαζει πωσ αν μπορουμε να αποφυγουμε το ψυχιατρειο...τοτε μασ μανει να κανουμε οτι χρειαζεται για να το αποφυγουμε... εισαι υπεροχοσ ανθρωποσ.
Αφου το ξερεισ κι εσυ πωσ το συμπτωμα τησ παραιτησησ...φωναζει!!!!πωσ χριαζομαστε ψυχολογικη στηριξη...