καλέ τη μισή σοκολάτα, έχω πάρει αυτά τα μικρά σοκολατάκια που είναι στο σακουλάκι και έφαγα ένα
Printable View
καλέ τη μισή σοκολάτα, έχω πάρει αυτά τα μικρά σοκολατάκια που είναι στο σακουλάκι και έφαγα ένα
Με ενα σοκολατακι σε πονεσε η κοιλια καλε?
xalooy...
το πρωι εφαγα 3 φετες γαλοπουλα κ ηπια ενα καφε σκετο
μετα ενα ζελε λαιτ
μετα σαλατα λαχανο
μετα δεν ξερω,,κοτοπουλο εχω κ σαλατα,,,,,,,
ναι με ένα με πόνεσε... τι να πω ??
Νομίζω ότι όλες τρώτε πολύ λίγο... τι να πω ??
Λοιπόν σήμερα:
πρωί: ομελέτα με τυρί γαλοπούλα
σνακ: πάλι μπάρα !!!!!!!
μεσημέρι: κοτόπουλο με σαλάτα
σνακ: δεν έχω φέρει δυστυχώς
βράδυ: 2 καλαμάκι με σαλάτα .... και ελπίζω να σταματήσω εκεί
Καλό και lowcarb ΣΚ !!!!!!!
Λοιπον σημερα μετα απο μερες εφαγα και γω μια ατκινς(την αγαπημενη μου που ειναι η chocolate brownie) και μια σκανδ.φρυγανια με τυρι και ζαμπον και μισο γιαουρτι.Αυτα μεχρι στιγμης.
καλά λέω ότι δεν τρώτε τίποτα !!!!!!! θα αρχίσω να νοιώθω άσχημα
Χαχα!Αλαλουμακι εγω προσεχω και τις θερμιδες γιατι ενταξει μπορουμε να τρωμε περισσοτερο απο αλλες διαιτες αλλα μη το παρα χεσουμε χαχαχα:D!Μηπως εχεις πιο πολλα κιλα και χρειαζεσαι περισσοτερες θερμιδες?Αν και ενταξει απο αυτα που λες οτι τρως μια χαρα εισαι...
και εγω προσεχω και τις θερμιδες κοριτσακια.....πριν την ατκινς ετρωγα 1200 θερμιδες και ημουν κολλημενη για επανω απο 15 ημερες οπου και ετρωγα πολυ τελικα....ετσι περασε ενας σχεδον χρονος.
Τωρα τρωω 1500 περιπου που ειναι σουπερ για εμενα.
επισης εχω ενα μικρο θεματακι και πινω που και που κορτιζονη και αυτο με δυσκολευει....για αυτο προσεχω δυο φορες!!
Λοιπον σημερα εχω φαει
1 μπαρα
ομελετα
κοτοπουλο με σαλατα
1 μπαρα
....τωρα ετοιμαζω ενα ζελαδακι λαιτ (σεχδον καθε μερα τρωω τετοιο και με βοηθαει πολυ νομιζω) και για βραδυνο θα φαψ γαλοπουλα και τυρι με σαλατουλα....
εν τω μεταξυ βλεπω τα κιλα της αστεροπη και ποσο θελω να δω αυτο το νουμερο στο δικο μου τικερακι! αχααχαχαχαχαχ!!!!
Τι υψος εχεις αστεροπη?
Πρωινο: Ομελετα με 50γρ κομματακια χοιρινης μπριζολας απο χτες, Καφες με σουκραλοζη, 100γρ γιαουρτι με 1 κ.τ.σ λιναροσπορο
Δεκατιανο: Ταχινι με σελινο
Μεσημεριανο: Ψητος σολωμος με σπανακι και μανιταρια
Ενδιαμεσο: τπτ, δεν πειναγα
Δειπνο: Κοτοπουλο σουπα βελουτε, με μπροκολο και κρεμα γαλακτος. Ζελεδακι 0% ζαχαρη και χτυπημενη κρεμα γαλακτος με σουκραλοζη.
Για βραδυ ομελετα και χωριατικη....εσκασα!!!Μαμαδυ� � ειμαι 1,70...Τα 65 που εχω βαλει ως στοχο ειναι ο πρωτος στοχος,στα οποια αποσο θυμαμαι εδειχνα μια χαρα!Αλλα τα 58 θα ηταν το ιδανικο.Θα δειξει ...ας φτασω με το καλο στα 65!
καλε μια χαρα θα εισαι........και εγω που ειμαι 1.75 , στα 70 θελω να φτασω.....μια χαρα ημουν στα 70...μακαρι!!!
Και τωρα σ'αυτα τα κιλα καλα αισθανομαι!Εχω λεπτινει,φοραω παλια μου παντελονια και αισθανομαι τελεια.Δεν ειχα ποτε τρελο κομπλεξ να ειμαι 50 κιλα.Αλλα τα 84 που εφτασα ηταν τραγικο ημουνα μαυρο χαλι!
Λοιπον σημερα βγηκα και για πρωτη φορα μεσα στη διαιτα ηπια αλκοολ αλλα λιγο.Οι αλλοι πηραν ρακομελα αλλα εγω οοοοχι λιγη μπυριτσα μονο.:D
Οταν ηπια στη αγγλια, ηπια μισο ποτηρι κρασι και ημουν κουρουμπελο.. να φανταστεις ξυπνησα να σηκωθω να κανω εμετο, ευτυχως δεν ειχα χανγκοβερ, αλλα τρομαξα γιατι αν και δεν επινα ποτε πολυ, για να φτασω σε σημειο εμετου, θα επρεπε να κατεβασω ολοκληρο μπουκαλι. Μου ειπαν μετα οτι λογω κετωσης, μεθας πολυυυυυυ πιο ευκολα.
Κατι σχετικο με το αλκοολ οτι κανει και αυτο κετωνες, (το συκωτι δηλαδη μεταβολιζει το αλκοολ σε κετωνες, για αυτο και οι διαβητικοι δεν μπορουν να πιουν αλκοολ αν και δεν εχει τραγικους υδατανθρακες, και ετσι παθαινεις κυρωση του υπατος, η τουλαχιστον ετσι καταλαβα, δεν το εψαξα πολυ) και αν εχεις ηδη απο διαιτα, 1 ποτηρι ειναι σαν να πινεις ενα μπουκαλι.
Οποτε κοριτσια.. αν θελετε να βγειτε να γινετε κουρουμπελο φτηνα... μπειτε σε κετωση πρωτα =P (μη το παρετε σοβαρα)
Δεν εχει τουυυς υδατανθρακες.Αλλα το αλκοολ ο οργανισμος το χρησιμοποιει σαν καυσιμο.Αρα τωρα χρησιμοποιει το αλκοολ που ηπια ως ενεργεια και μολις το καψει θα παει στο λιπος.Γι'αυτο το αποφευγω αλλα δεν εχω και προβλημα γιατι ποτε δε μου αρεσε το αλκοολ.