Quote:
Originally posted by Doug21
γεια σας παιδια !
μερικες απαντησουλες
1) θελω να μου λετε και τα αρνητικα και τις διαφωνιες σας οσοι εχετε γιατι ισως βρω βοηθηματα σε αυτες.
2) Δεν νομιζω οτι το βαρος που παιρνεις ειναι απλα μια μαθηματικη εξισωση. Ειναι αυτο που ειπε και η κοπελα απο πανω μου, δεν ειναι μονο 'πηρα 2000 θερμιδες σημερα' ειναι 'οι θερμιδες που πηρα, ποσο καλες ειναι? ποσο ευκολα καιγονται? θα αφησουν λιπη η οχι?' αυτη ειναι τουλαχιστον η γνωμη μου. Μην ξεχναμε οτι πολλοι διαιτολογοι ειναι αντιθετοι στις διαιτες των θερμιδων.
3) πανω σε αυτο που μολις ειπα για τις θερμιδες... σκεφτειτε κατι ρε παιδες και θελω τη γνωμη σας. Στα κιλα που ειμαι και 2000-2500 θερμιδες να παιρνω ημερισιως παλι θα χανω. Αντε να σας τις κανω 1500 για να φανει το παραδειγμα μου. Ας πουμε οτι μενω νηστικος ολη μερα και τρωω απλα μια σοκολατα για πρωινο, μια για μεσημεριανο και μια για βραδινο. Συνολο 1500-2000 θερμιδες. Ε θα χασω κιλα? ΕΙναι διαιτα αυτο? Αφου και να τρως δε μαθαινεις, και ΟΛΗ η σοκολατα σχεδον θα γινει λιπος και θα αποθηκευτει (σε αντιθεση με το αν ετρωγα 20 ντοματες ας πουμε τη μερα)
4) οπως και να χει τη γνωμη μας λεμε και μονο τα αποτελεσματα μας δικαιωνουν τα οποια εσεις προς το παρων εχετε κι εγω οχι!
Αντε να αρχισω να χανω κι εγω! Η καταραμενη η ζυγαρια μας δειχνει μεχρι 150 κιλα κι ετσι ακομα ειμαστε στα σκοταδια! (155 εχω γραψει γιατι τοσο ειχα ζυγιστει σε φιλικη ζυγαρια πριν 1 μηνα περιπου)
κατ αρχας δεν είμαι "η κοπέλα απο πάνω σου", αλλα "μιά κοπέλα κάπου στον χώρο" :ΡΡΡΡΡΡΡ