Originally posted by 2sweet2b4go10
Quote:
Originally posted by break
..........
Έτσι τρώγοντος σε συχνά χρονικά διαστήματα τον τροφοδοτούμε με τα απαραίτητα παραπάνω στοιχεία, θα μου πεις μα καλά εάν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τα καταναλώσω σε ένα μόνο γεύμα πειράζει? Θα σου πώ όχι αλλά ο μεταβολισμός θα λειτουργήσει σε εκείνο το γεύμα για να διασπάσει τη τροφή άρα τον επιβραδίνουμε γιατί το σώμα μας δεν γνωρίζει πως το κάνουμε λόγω δίαιτας αλλά θεωρεί πως βρισκόμαστε σε κατάσταση λιμού. Έχοντας αφήσει το στομάχι πολλές ώρες άδειο τα γαστρικά υγρά δεν αραιώνονται κ έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος για τη δημιουργία ελκών, επίσης το επίπεδο των ορμονών είναι σε χαμηλά επίπεδα κ μια από αυτές είναι η ινσουλίνη έτσι με την κατανάλωση ενός μεγάλου γεύματος θα αυξηθεί απότομα κ η περίσσια θα αποθηκευτεί πρώτα σε γλυκογόνο κ μετά σε λίπος
......
χμμ
νομιζω οτι στο παραδειγμα σου αναφερεσαι στο αλλο ακρο..
δλδ 5-6-7 γευματα vs 1γευμα
εχουμε καμια ενδειξη. οτι ολα αυτα τα ωραια,δεν μπορουν να συμβουν με 3 γευματα,αλλα συμβαινουν μονο στα 6?εγω προσωπικα δεν εχω δει πουθενα τετοιες αποδειξεις
κι αν κρινω απο εμενα. με 3 γευματα χορταινω περισσοτερο και χανω με καλυτερο ρυθμο απ οτι με πολλα