Απλά αναρωτιέμαι μήπως με το τρόπο που ξετυλίγεις το κουβάρι , δεν φτάσεις ποτέ στον στόχο ..........
Μερικές φορές τα πράγματα είναι τόσο απλά και εμείς τα κάνουμε δύσκολα . Και μιλάω για τον εαυτό μου . Δυσκολεύομαι πάντα να κάνω ενα καινούργιο βήμα απο φόβο και πολλές φορές λιβανίζω αφήνοντας τον χρόνο να περνά και τις φοβίες να νικούν . Όταν όμως επιτέλους κάνω αυτό το βήμα , αντιλαμβάνομαι οτι δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νόμιζα .
Αν με το καλό πάρεις το πτυχίο σου και ξεκινήσεις την ζωή σου, μπορεί τα πράγματα να μην είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζεσαι . Στο κάτω κατω δες το χαλαρά . Λειτούργησε παρορμητικά .
Είναι δύσκολο να λύσεις το παζλ στο μυαλό σου πρώτα και μετά να δράσεις . Ούτε μπορούμε να προγραμματίσουμε όλα όσα θα μας συμβούν και να είναι όλα σε τάξη όπως τα πράγματα στο σπίτι μας (και εγω είμαι αρκετά τακτική νομίζω) .
Ακόμα και αν δεν θέλεις να ασχοληθείς με την σχολή σου , βάλε στο πρόγραμμα κάποιες δραστηριότητες που σου δίνουν χαρά . Προσπάθησε να γνωρίσεις κόσμο . Μην απομονώνεσαι .
Προσπάθησε να ικανοποιήσεις τις ανθρώπινες ανάγκες σου , που ανάμεσα τους είναι και η κοινωνικότητα καθώς και το σεξ .
Πολλές κακές σκέψεις οφείλονται στο οτι δεν εχουμε σεβαστεί την ανθρώπινη φύση μας .
Y.Γ. Επειδή ξαναφεύγω για διακοπές , ισως αργήσω να σου ξανααπαντήσω , αλλα θα απαντήσω . :)