Redish προς θεού δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη!
Αυτά τα έγραψα περισσότερο στα πλαίσια της αυτοκριτικής μου.
Δεν αντέχω να με αμφισβητούν και παράλληλα δεν έχω την υπομονή να εξηγώ τον τρόπο σκέψης μου, το θεωρώ αυτονόητο.
Σε καμία περίπτωση δεν τον θεωρώ τον σωστότερο όλων αλλά απαιτώ να γίνεται σεβαστός όπως και εγώ δεν είμαι ούτε φανατισμένη ούτε απόλυτη.
Είναι μεγάλο ελάττωμα δυστυχώς (δεν έχω εξακριβώσει ακόμα αν έχει να κάνει με τον εγωισμό που με χαρακτηρίζει ή εναπόκειται σε άλλο νέο ελάττωμα λολ) γιατί εκτός των άλλων με κάνει να φαίνομαι αδύναμη σε άτομα που δεν με γνωρίζουν. Πάντως χαίρομαι ειλικρινά αν κατάλαβες έστω και λίγο τον τρόπο σκέψης μου και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Επίσης στο συγκεκριμένο θέμα με ξενίζει ο όρος επιχειρήματα από μέρους μου, καταλαβαίνεις φαντάζομαι τι εννοώ. Ήταν απλά προσωπικές απόψεις και γιαυτο θεώρησα τελικά άσκοπη τη συμμετοχή μου στο διάλογο.
Και ένα άσχετο-σχετικό : Ολα μα όλα τα άτομα που συναναστρέφομαι τρώνε κανονικά κρέας αλλά ποτέ δεν παρεμβαίνω. ΟΚ με πιάνει ένας κόμπος στο λαιμό όταν τρώμε μαζί αλλά προσπαθώ να το κρύβω. Χθες λοιπόν, ενώ έμπαινα σπίτι άκουσα τη γιαγια μου να λέει στη μαμά μου "Φέτος λέω να μην σουβλίσουμε αρνί, να μην στεναχωριέται και το κορίσι...", και όταν μπηκα μέσα άλλαξαν κουβέντα.(Πόσο γλυκούλα θέε μου) Και ενώ καταχάρηκα, είναι ολοφάνερο φαντάζομαι γιατί, πήγα πριν λίγο και της λέω "Γιαγιά, θα σουβλίσουμε κανονικά φέτος ε; Αυτή τη φορά θα δοκιμάσω και εγώ, μου είπαν ότι χάνω τόσα χρόνια που δεν τρώω". ΟΚ είπα ψέματα αλλά αυτό το χαμόγελο της...μέχρι που συγκινήθηκε κιόλας. Μετά βέβαια δεν έχασε λεπτό και πήρε τηλ τον χασάπη,λολ.
Αυτή είναι και ο λόγος που τρώω κοτόπουλο και γαλοπούλα βασικά,της το έχω υποσχεθεί γιατί στεναχωριόταν πάρα πολύ όταν δεν έτρωγα καθόλου. Μάλιστα μου τα αγοράζει η ίδια και μου τα δίνει πάντα με το ίδιο βλέμμα, και αυτο το συναισθημα υπερισχύει αυτού της λύπης για το κοτοπουλάκι. Στη μαμά μου μπορεί να έλεγα ψέματα ότι θα τα φάω αλλά σε εκείνη δεν μπορώ.
(Να Redish γιατί δεν είχα αντεπιχείρημα στο οτι είναι υποκριτικό να τρώμε φέτες γαλοπούλας ενώ δεν τρώμε αρνάκι. Τι να έλεγα; Οτι είμαι η ντροπή των χορτοφάγων γιατί λυγίζω στο βλέμμα της γιαγιάς μου;λολ)
Να έχεις μια υπέροχη μέρα:starhit: