Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Καλημέρα Kelly80. Μην ανησυχείς για τη ζυγαριά γιατί εννοείται ότι θα ξεκολλήσει. Καλό είναι να δοκιμάζεις τα φρούτα για να δεις ποιό σε ενοχλεί και ποιό όχι. Καρπούζι μπορείς να φας εφόσον καθαρίσεις καλά τα κουκούτσια για να μην καταπιείς κάποιο κατά λάθος. Οτι φρούτο ή λαχανικό τρως να καθαρίζεις τη φλούδα ή τα σπόρια. Στην ντομάτα να βγάζεις τη φλούδα και τα σπόρια (εμένα η ντομάτα μου έπεφτε βαριά) και στο αγγούρι να βγάζεις τα σπόρια (το έτρωγα άνετα από την αρχή), να το κόβεις στη μέση και να καθαρίζεις τα σπόρια με ένα κουταλάκι. Είναι νωρίς ακόμα για να φας χόρτα, συνήθως λένε να τα τρώμε μετά το τρίμηνο (εμένα ακόμα και τώρα μου πέφτουν λίγο βαριά). Το νερό είναι όντως βαρύ και πίνεται πιο εύκολα όταν είναι παγωμένο. Εμένα το λεμόνι με πείραζε στην αρχή, αν όμως εσένα δεν σε ενοχλεί πίνε το με το νερό, κάνει καλό στον οργανισμό. Πρέπει να πίνεις όσο περισσότερο νερό μπορείς οπότε δεν πειράζει η πατέντα που έχεις βρει με το φρουτοποτό, αρκεί να πίνεις νερό για να μην αφυδατωθείς. Οσο για την τουαλέτα παίζει σημαντικό ρόλο στη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας και στο χάσιμο βάρους, πρέπει να πηγαίνεις αν όχι κάθε μέρα τουλάχιστον κάθε δύο μέρες. Ρώτησε το γιατρό σου τι μπορείς να πάρεις ώστε να στρώσει η τουαλέτα σου.
ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!θα τις εφαρμόσω άμεσα! τουαλέτα πάω κανονικά μια φορά την ημέρα. εγώ έλεγα για τα τσισάκια!!!!χιχιχιχιχι!πάω μια το πρωι και μια το βράδυ αλλά κάνω ελάχιστα παρόλο που πίνω περίπου 1lt!