-
Τα νεύρα μου κρόσια.... με την δουλεια κυρίως! Πλέον έχω αρχίσει να εύχομαι να αποληθώ για να βρω την υγεία μου!
Χθεσινη μέρα:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα, 1/2 toast
Μεσημεριανό: 2 καλαμάκια κοτόπουλο, κολοκυθάκια βραστά
Βραδυνο: Ρύζι κινέζικο (έτοιμο)
Σήμερα το πρωί έκανα πάλι 15 min αεροπαρπατητη - να πω την αλήθεια το χαίρομαι βεβαια δεν ξέρω τι θα γίνει τον χειμώνα γιατί είναι έξω το μηχάνιμα αλλά ΟΚ θα δουμε
-
Χθες δεν τα πήγα πολύ καλα!
έχω κόψει εν τω μεταξυ τα ενδιάμεσα και δεν μπορώ να τα προσαρμώσω.... με τίποτα όμως γιατί μου κόβουν την πείνα και μετά χανω τα 3 βασικά γεύματα....
Χθες λοιπόν:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα, 1/2 toast
Μεσημεριανό: Σπανακόρυζο (χωρίς τυρί ή ψωμι)
Βραδινο: Μπριζόλα μοσχαρίσια, σαλάτα τομάτα 1,5 φ. ψωμι
-
Αγγελικούλα τώρα σε διάβασα. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου τα πας πολύ καλά . Μπράβο που το παλεύεις ενάντια σε όλα τα εμπόδια που σου παρουσιάζονται. Ξεφουσκώνοντας σιγά σιγά θα ανεβαίνει και η αυτοπεποιθησή σου και θα τα πας όλο και καλύτερα.
-
Κατερινάκι μου σ' ευχαριστώ!
Χθεσινα:
Πρωινό: 1 φλ. γάλα & 1/2 toast
Μεσημεριανό: 1 toast
Απόγευμα: 1 μπισκότο petit beurre και 4 κουταλιές κους κους (του μικρού)
Βράδυ: Σολομό και λαχανικά του IKEA
1 σοκολατάκι υγείας
Εννοείται ότι το πρωι (χθες) έκανα 15 min αεροπερπατητη.
Σημερα το αυξησα στα 20
-
Το πρωί ως συνηθως πλέον 20 λεπτάκια αεροπερπατητη
Χθεσινο πρόγραμμα:
Π: 1 φλ. γαλα, 1/2 toast
E: 1 μπανάνα
Μ:1 σαλάτα chef
A: Σπιτική λεμονάδα
Β: Φιλετάκια κοτόπουλο ψητά με ντομάτα & 1 κομ. τυρι.
Σημερα το εχω λιώσει το προγραμμα...
Έως τώρα:
Π: 1 φλ. γαλα, 1/2 toast
Μ: Χοιρινή μπριζόλα λαιμου και σαλάτα
Α: 1 kinder pinguin
Έχω φάει και 1 ψωμάκι.....
-
Μετά από απουσία 2 ημερων....
Συνεχίζω το πρόγραμμα του Σαββατου ( ο Θεός να το κάνει)
1,5 cocktails Strewberry mojito royal
Μπιφτέκια, σαλάτα, άλλο ένα ψωμάκι και τυρι
Χθες:
Π: 1/2 toast, 1 φλ. γάλα
Μ: 1 toast και καρπούζι
Ε: Καφέ φραπέ ατέλιωτη ευχαριστηση με γαλα
Β: 2 αυγά με λίγο τυρι
Αντιστάθηκα το απόγευμα σε: τυροπιτάκια, wrap με σολωμό, γλυκό και παγωτο!
Επίσης ενώ ήμουν κομμάτια (να ναι καλά το βραδινο) το βράδυ στις 10.00 έκανα 25 λεπτά το μηχανιματάκι μου!
Είμαι περίφανη, η ζυγαρια όμως στέκται στο υψος της και αρχίζω να απογοητευομαι:sniffle:
-
Αγγελικούλα μην απαγοητεύεσαι . Συνέχισε τη διατροφή σου και τα κιλά θα φύγουν .
Μην τα παρατας .
-
Ντοράκι μου προσπαθω αλλά απογοητευομαι!
-
Αγγελικούλα σου μιλάει ο αρχηγος της απαγοήτευσης .
Πίστεψε με , μην σκέφτεσαι τα κιλά και τη ζυγαριά . Βάλε στόχο να φτειάξεις τη διατροφή σου και τα λάθη της .
Άν δεν έχεις άλλα προβλήματα ( θυρεοειδή κτλ ) φτειαχνοντας τη διατροφή σου σου να σαι σίγουρη θα φύγουν τα κιλά .
Προσπάθησε μικρά συχνα γευματα με καλες επιλογες για να μην πέφτεις μετά σε γλυκά και βλακειες και να ενεργοποιείς το μεταβολισμό σου .
Παρεπιμπτόντως εμένα μου φαίνονται λίγα αυτά που τρως .
-
Παρεπιμπτόντως πάλι καλά που προλαβαίνω και αυτα.... το ενδιάμεσο είναι ενας βραχνας αλλά το προσπαθω!
-
Αγγελικούλα προσπάθησε να μην απογοητεύεσαι γιατί κάθε μέρα σωστής διατροφής μετράει, είναι στο δικό σου χέρι να ξεκολλήσει η ζυγαριά και όχι στο δικό της.
-
Καλημερες!
Και η ζυγαριά πλέον αντι να κατεβαίνει ανεβαίνει!!!
χθες λοιπον:
Π: 1 Φλ. γάλα & 1/2 toast
Μ: Μπάμιες (μία μερίδα εστιατορίου χωρίς τυρί ή ψωμί)
Ε: Καρπούζι & 2 κριτσίνια
Β: 2 μπιφτέκια κοτόπουλο, 2 κολοκυθάκια (τα έψησα στον φούρνο μαζί με πατάτες και τα μπιφτέκια) και 2 κομ. πατάτα
-
Αγγελική υπάρχουν διάφοροι λόγοι που μπορεί να σε δείξει περισσότερο η ζυγαριά και όχι γιατί πάχυνες. Εμένα πριν λίγο καιρό με είχε δείξει ξαφνικά 2 κιλά παραπάνω χωρίς να έχω φάει πολύ, ήμουνα σίγουρη δηλαδή ότι δεν ήταν λίπος και όντως σε 4 μέρες επανήλθα, προφανώς είχα κάποια κατακράτηση. Προσπάθησε να μην ζυγίζεσαι συχνά για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο.
-
Αγγελική μου μην πτοείσαι, τα πας πολύ καλά!
Θα σου πρότεινα να εμπλουτίσεις λίγο περισσότερο τα γεύματα σου και να προσπαθήσεις να κάνεις συχνότερα γεύματα.
Π.χ. το πρωί καλό είναι να συνοδεύεις το πρωινό σου με ένα φρούτο ή ένα χυμό.
Πριν το μεσημεριανό καλό είναι να κάνεις και ένα πρόγευμα π.χ. ένα φρουτάκι με ένα κριτσίνι
Το μεσημεριανό σου που ήταν σκέτες μπάμιες καλό θα ήταν να το είχες συνοδέψει με ένα μικρό κρίθινο παξιμάδι και με φετούλα (2 με 3 δάχτυλα). Το απογευματινό σου και το βραδινό σου ήταν σούπερ!
Ο οργανισμός σου πιθανόν αντιστέκεται στην αλλαγή της διατροφής σου γι αυτό και κάνεις κατακρατήσεις. Είναι κλασσική αντίδραση. Καθησύχασε τον με συχνά γεύματα και δώσε προσοχή στην ποσότητα. Ποικιλία, συχνότητα, μικρές ποσότητες αυτό είναι το μυστικό ;)
Και μην ξεχνάς να βάζεις καλούς υδατάνθρακες στα κυρίως γεύματα σου όπως προϊόντα ολικής άλεσης, ψητή ή βραστή πατάτα, ρύζι σε μικρές ποσότητες μεν αλλά να συνοδεύουν πάντα το γεύμα σου.
Με τα συχνά γεύματα ο μεταβολισμός σου θα μένει σε εγρήγορση και εσύ δεν θα υποφέρεις από υπογλυκαιμία και πείνα.
-
Αγγελικούλα θα συμφωνήσω με τα κορίτσια κ θα προσθέσω μη δίνεις σημασία στη ζυγαριά κ κυρίως μην επηρεάζεσαι απο αυτήν!