Δεν ειμαι 7 κιλα κατω απο το υψος μου αλλα 4,5. Τωρα γιατι δεν εχω αυτοπεποιθηση δεν ξερω! Αν ηξερα, μαλλον δεν θα ειχα αυτο το θεμα :P
Printable View
Δεν ειμαι 7 κιλα κατω απο το υψος μου αλλα 4,5. Τωρα γιατι δεν εχω αυτοπεποιθηση δεν ξερω! Αν ηξερα, μαλλον δεν θα ειχα αυτο το θεμα :P
Ουψ!μπερδευτηκα,Και τα 4,5 κιλα ειναι παρα πολυ καλα.Νομιζω εχεις πει οτι τωρα εισαι στα πιο αδυνατα απο ποτε αν δεν κανω λαθος..Σκεψου οτι γενικα οι ανθρωποι σε καθε αλλαγη που συμβαινει θελουν καποιο χρονο για να προσαρμοστουν,ποσο μαλλον στην εικονα του εαυτου τους..Τοσα χρονια αντικριζες ενα διαφορετικο ειδωλο στον καθρευτη.Και εγω οταν ειχα αδυνατησει αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα με εσενα..Θυμαμαι τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι εχει ενα σωμα μιας αδυνατης κοπελας αλλα το μυαλο μιας "τσουποτουλας"
Καλό θα σου κανει να δοκιμασεις τα παλια σου ρουχα,να δεις παλιες φωτογραφιες,να βγεις στα μαγαζια και να ψωνισεισ καποια πουχα που σου ηταν απαγορευμένα μεχρι "χθες".
Εγω τωρα βλεπω φωτογραφιες απο εκεινη την εποχη και λεω τι χαζη που ημουν τοτε και λειτουργουσα ετσι,αχ και τι δεν θα εδινα να γυρισω τον χρονο πισω..
Εχω ξαναβρεθει στα ιδια κιλα πριν μερικα χρονια. και τοτε δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο ειχα φτασει. Με τα ρουχα εξακολουθω να εχω προβλημα γιατι εχω αρκετα ανομοιομορφρα κατανεμημενο το βαρος (εχω σωματοτυπο μηλο, λεπτα ποδια, πολυ λιπος στην κοιλια και ανοιχτη πλατη) κι ακομη δυσκολευομαι να βρω ευκολα ρουχα που να με κολακευουν.
Θα δεις με την γυμναστικη το σωμα σου να αλλαζει λιγο υπομονη θελει.Για την κοιλιτσα φροντισε να κανεις περισσοτερο αεροβια και διαδρομο.Επισης και οι κοιλιακοι θα βοηθησουν,μπορεις επισης να παρεις και καμια κρεμουλα για το τοπικο.
Εγω παλι εχω σωματοτυπο μηλο.Παντα ειχα κομπλεξ με τα ποδια μου και με τα μπρατσα μου αλλα με την γυμναστικη ειχαν διορθωθει παρα πολυ..
Το κακο με το τοπικο ειναι οτι οσο διαιτα και να κανεις δεν φευγει το ατιμο,σε αυτο βοηθαει πεισσοτερο η γυμναστικη..Οταν πηγαινα στον διαιτολογο στα τελειωματα με ειχε βγαλει λιποβαρη και μου ειχε πει μαλιστα να βαλω κανα 2 κιλακια αλλα το τοπικο-τοπικο,με ειχε συμβουλευσει να συνεχισω γυμναστηριο και να κανω συντηρηση γιατι αλλα κιλα δεν με επαιρνε να χασω..
Α επισης και η διατροφη παιζει ρολο,να φροντιζεις να τρως προιοντα ολικης αλεσης..μπορεις και να ψαξεις και στο ιντερνετ καποιες τροφες που βοηθανε..να πινεις μπολικο νερακι και επισης να μην το παρακανεις με το αλκοολ..
Γενικα, δν πιστευω στις κρεμες. Ασε που βαριεμαι να τις απλωνω... Ξεκιναω για καμια βδομαδα και μετα τα παραταω. Οσο για τη γυμναστικη, παντα ετρεφα μια αντιπαθεια για τα γυμναστηρια. Γι' αυτο γενικα, και οταν αποφασιζω να γυμναστω ξεκιναω καποιο αθλημα (λαθος ισως που δεν το συνδυαζω και με αλλου ειδους γυμναστικη, αλλα κανω κατι που με ευχαριστει χωρις να καταπιεζομαι)
Σιγουρα σε κανεναν δεν αρεσει και παρα πολυ η ιδεα του γυμναστηριου αλλα μπορω να πω οτι καποιο ενδιαφερον παρουσιαζουν τα προγραμματα aerobic,περναει η ωρα χωρις να το καταλαβαινεις και τα αποτελεσματα στο σωμα σου ειναι περισσοτερο ικανοποιητικα απο ενα ξερο διαδρομο.Επισης αν βαριεσαι το γυμναστηριο μπορεις να πηγαινεις για τρεξιμο η περπατημα 1-2 φορες την εβδομαδα.Η κρεμούλες την δουλιτσα τους την ψιλοκανουν οταν βεβαια συνδιαζονται με γυμναστικη και διατροφη..
Λοιπον Αναστασια παω για υπνο γτ οσο περναει η ωρα αρχισει και γουργουριζει το στομαχακι μου..Αυριο περιμενω νεα σου.
Χοουπ, ειχε πεσει η συνδεση και δεν προλαβα να καληνυχτισω (γενικα το παθαινει συχνα αυτο και μου σπαει τα νευρα)Quote:
Originally posted by hope25
Λοιπον Αναστασια παω για υπνο γτ οσο περναει η ωρα αρχισει και γουργουριζει το στομαχακι μου..Αυριο περιμενω νεα σου.
Μπράβο μου... Υπερφαγικό χθες το οποίο συνεχίζω και σήμερα κ αν και ξέρω γιατί το κάνω κι ότι δεν πρέπει να το κάνω απλά συνεχίζω...
Πιστεύω πως τα υπερφαγικά είναι αποτελέσματα λανθασμένων και σκληρών διαιτών.
Xωρίς να θέλω να φανει σαν επιπληξη..δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που θα μπορουσες να πεις σε ενα ατομο που αποτυγχανει για δευτερη μερα να ελενξει τον εαυτο του.Εδω πιστευω ή τουλαχιστον θελω να πιστευω,οτι ειμαστε για να στηριζει ψυχολογικα ο ενας τον αλλον και να του δινει δυναμη για να συνεχισει.Quote:
Originally posted by giorgosdelta
Πιστεύω πως τα υπερφαγικά είναι αποτελέσματα λανθασμένων και σκληρών διαιτών.
Αναστασια μου μην το βαζεις κατω.Τα υπερφαγικα δεν σταματανε απο την μια ημερα στην αλλη..Και εγω τις τελευταιες μερες δεν εχω σταματησει να τρωω.Ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα και για τις δυο μας..:blush:
πραγματικά δεν ειναι αποτελεσμα λανθασμενης και σκληρης διαιτας γιατι σε γενικες γραμμες προσπαθω να ακολουθω ισορροπημενη διατροφη. Και το γεγονος οτι το υπερφαγικο επεισόδιο συνέπεσε με μια ασχημη ψυχολογικη στιγμή στη ζωη μου, δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο...
το ξερω ελπιδα οτι δεν ειναι ευκολο να καταπολεμησεις συνηθειες ετων (ειδικα οταν ειναι τοσο στενα συνδεδεμενες με τα συναισθηματα σου), αλλα μου τι δινει να ελεγχουν τα συναισθηματα μου τη διατροφη μου κι αυτα με τη σειρα τους να ελεγχονται απο την αποδοχη η οχι των γυρω μου. Και για να γινω πιο σαφης, βαρεθηκα να ξεσπαω στο φαγητο καθε φορα που τσακωνομαι με καποιον, αποτυγχανω καπου ή καποιος με κατακρινει (αυτο δεν πάει για τον γιωργοδ, αλλα για ενα περιστατικο που συνεβη χθες)..
Αχ,Αναστασια μου σε καταλαβαινω απολυτα!!Εμενα αυτο που με νευριαζει ειναι οτι συνειδητοποιω τι κανω αλλα συνεχιζω να το κανω χωρις να σταματαω.Θελει δυναμη να βγεις απο αυτην την λανθασμενη σχεση με το φαγητο.Πολλλες φορες παρατηρω τα ατομα γυρω μου τα οποια ακομα και οταν περνανε δυσκολες περιοδους δεν καταφευγουν στο φαγητο..τους ζηλευω πραγματικα.Με εμενα γιατι συμβαινει το αντιθετο?
Κουραστικα να προσπαθω και να ξαναπροσπαθω και να γυριζω στα παλια και σε ακομα χειροτερα..Νομιζω οτι ειναι η χειροτερη περιοδος με τα υπερφαγικα μου..τρεμω να ανεβω στην ζυγαρια.Εχω παρει την ανιουσα με τα κιλα μου και πολες φορες σκεφτομαι και που εισαι ακομα..τα χειροτερα δεν ηρθαν.Δεν μπορω να ελενξω τιποτα πια.
Τεσπα με τα δικα μου..εσυ εισαι καλυτερα σημερα??