Quote:
Originally posted by anaisia_1989
παιδιά, μην το ψάχνετε! καμία ζυγαριά δεν πάει ρολόι! ειδικά αν κάνεις το λάθος και ζυγιστείς σε δύο διαφορετικές! η μία θα σε δείχνει στάνταρ πιο πολύ από την άλλη. Η μόνη σίγουρη είναι ο "ζυγός" (αυτή που αναπαριστάται και στο ζώδιο) ή ζυγαριές με πλάστιγγα αλλά που ο χώρος για να βάλεις την πρώτη και που τα λεφτά για να πάρεις την δεύτερη...
εμένα η ζυγαριά του σπιτιού (φαρμακευτική) με δείχνει 76 ενώ του φαρμακείου της γειτονιάς (έχει από αυτές με τον δείκτη που τον μετακινείς εως ότου ισορροπήσει) με δείχνει 77,5. Δράμα η κατάσταση... Πάντως, ο καλύτερος κριτής, κατά την γνώμη μου, είναι η εικόνα μου μέσα από μια φωτογραφία και η μεζούρα. Περιττό να σας πω ότι γδύνομαι, μετριέμαι και τραβάω και μαι φωτογραφία (την οποία σβήνω μετά) για να δω το "αποτέλεσμα"...
κι εγώ μετριέμαι και βλέπω οτι έχω διαφορα . Μάλιστα τραβάω και φωτογραφίες τελείως γυμνή αλλά εγώ τις κρατάω για να συγκρινω κιόλας :wink1: Δεν έχω φωτογραφίες από το μεγαλύτερο βάρος αλλά κρίνοντας απο τη διαφορα που υπάρχει απο τη φωτογραφία στα 112 κιλά εως την πιο πρόσφατη , πιστευω οτι αν εβλεπα γυμνή μου φωτογραφία στα 127 αυτό θα ήταν σοκ :smilegrin: είναι σοκαριστικό για μενα τουλάχιστον οταν μεσα απο φωτογραφίες παλιές (που δεν υπάρχουν και πολλές βέβαια) συνηδειτοποιώ πως ήμουν ...!