είμαι 100 κιλά ακριβώς ακριβώς!!!!!!!!!!!! γιουχούυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Printable View
είμαι 100 κιλά ακριβώς ακριβώς!!!!!!!!!!!! γιουχούυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
99.8-99.9 :) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ:duh:
Ημέρα 16
Βάρος 99.8-99.9 :yes:
πρωί κουπάτο σκέτο, 3 φ. γαλοπούλα βραστή με μαγιονέζα light & 6 cracker elite
ενδιάμεσα κρέμα βανίλια
(786 θερμίδες μέχρι εδώ)
μεσημέρι κοτόπουλο φιλέτο με μανιτάρια, σαλάτα ντομάτα + λάχανο χωρίς λάδι, κουπάτο σκέτο
απόγευμα 1 πορτοκάλι + 5 αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ανάλατα
θα δω μετά, ίσως ξαναγραφτώ και γυμναστήριο αν προλάβω σήμερα οπότε θα κάνω και αερόβια.
εγω προσωπικα εχω μεινει αφωνη , εισαι φ ο β ε ρ η!!! Μπραβο σου ρε συ μπραβο!!! (δωσε λιγο Δημητροσκονη και σε μενα:wink1:)Quote:
Originally posted by sweetOctober
Ημέρα 16
πρωί κουπάτο σκέτο, 3 φ. γαλοπούλα βραστή με μαγιονέζα light & 6 cracker elite
ενδιάμεσα κρέμα βανίλια
(786 θερμίδες μέχρι εδώ)
μεσημέρι κοτόπουλο φιλέτο με μανιτάρια, σαλάτα ντομάτα + λάχανο χωρίς λάδι, κουπάτο σκέτο
απόγευμα 1 πορτοκάλι + 5 αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ανάλατα
θα δω μετά, ίσως ξαναγραφτώ και γυμναστήριο αν προλάβω σήμερα οπότε θα κάνω και αερόβια.
συγχαρητηρια Δημητρουλα για το διψηφιο!!!!
τελειο συναισθημα! αν ειναι μια φορα σουπερ να αλλαζεις 10αδα ειναι 10 φορες πιο σουπερ οταν μπαινεις σε αλλη 100αδα!!!
συνεχισε με το ιδιο πεισμα, ή και με μεγαλυτερο τωρα που θα εχεις αρει δυναμη!!!
καλη συνεχεια!!!
σίγα τα ωά!!! Τίποτα δεν έχω κάνει μπροστά σου, με 3 παιδιά!!! Εσύ είσαι ήδη κορμάρα and you know it!!! Βλέπω κουνάς και τον πωπώ και τρώς σωστά, τί άλλο θέλεις αγάπη μ?
Εχω μείνει κι γω άφωνη, ο μπαρμασταθης τα ζυγιζει παγωμενα μαλλον, για αυτο ψωμολυσσαω οταν τρωω πχ σπανακορυζο, εχει πιο λιγο μεσα!!!!
Τωρα εβαλα μανιταρια 450 λεει η συσκευασια καθαρο βαρος, 450 ακριβως ειναι κατεψυγμενα, μολις τα πλυνεΙς Κ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΓΟς ΕΙΝΑΙ 330
χαχα δεν ξερω γιατι ετσι οπως το πες κουνας και το πωπω μου θυμισες το "Ι am sexy and I know it" LMFAO!!!Quote:
σίγα τα ωά!!! Τίποτα δεν έχω κάνει μπροστά σου, με 3 παιδιά!!! Εσύ είσαι ήδη κορμάρα and you know it!!! Βλέπω κουνάς και τον πωπώ και τρώς σωστά, τί άλλο θέλεις αγάπη μ?
Εχω μείνει κι γω άφωνη, ο μπαρμασταθης τα ζυγιζει παγωμενα μαλλον, για αυτο ψωμολυσσαω οταν τρωω πχ σπανακορυζο, εχει πιο λιγο μεσα!!!!
Τωρα εβαλα μανιταρια 450 λεει η συσκευασια καθαρο βαρος, 450 ακριβως ειναι κατεψυγμενα, μολις τα πλυνεΙς Κ ΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΓΟς ΕΙΝΑΙ 330
U R & you'd better believe it!!!
τα'χω πάρει με τον μπαρμπα ρε συ :o
πωπω έχει πάει 5 κι ακόμη μαγειρεύω, σήμερα τα κάναμε σαλάτα τα ωράρια μας, ευτυχώς δε δουλεύω απόγευμα
Τελειωτικό πλάνο
Ημέρα 16
πρωί
κουπάτο σκέτο, 3 φ. γαλοπούλα βραστή με μαγιονέζα light & 6 cracker elite
ενδιάμεσα
κρέμα βανίλια
μεσημέρι
κοτόπουλο φιλέτο βραστό με μανιτάρια βραστά & μουστάρδα
1 φλιτζάνι αρακά βρασμένο
καφέ κουπάτο σκέτο
{αερόβια 30' - σπίτι}
απόγευμα
2 πορτοκάλι (400 γρ.)
βράδυ θα δω ειμαι στις 1545 θερμιδες και θα φαω μεχρι 1800 σήμερα (αν πεινάω). Θα τα γράψω αύριο.
Εφαγα ηδη για βραδυ: 2 φρυγανιες στατους ολικης, μελιτζανοσαλατα, τυρακι τριγωνο, 1 φ. γαλοπουλα + τα 2 πορτοκαλια τα απογευματιναQuote:
Τελειωτικό πλάνο
Ημέρα 16
πρωί
κουπάτο σκέτο, 3 φ. γαλοπούλα βραστή με μαγιονέζα light & 6 cracker elite
ενδιάμεσα
κρέμα βανίλια
μεσημέρι
κοτόπουλο φιλέτο βραστό με μανιτάρια βραστά & μουστάρδα
1 φλιτζάνι αρακά βρασμένο
καφέ κουπάτο σκέτο
{αερόβια 30' - σπίτι}
απόγευμα
2 πορτοκάλι (400 γρ.)
βράδυ θα δω ειμαι στις 1545 θερμιδες και θα φαω μεχρι 1800 σήμερα (αν πεινάω). Θα τα γράψω αύριο.
Είμαι στις 1650 θερμίδες και σταματώ εδώ γιατί δε θα γυμναστώ καθόλου ούτε και σήμερα. Πρέπει να ξαναρχίσω γυμναστήριο μου φαίνεται.
*σημείωση: χθες ξημερώματα, όχι από πείνα αλλά λιγούρα, έφαγα λίγο για να μη πιεστώ & φάω ανεξέλεγκτα: 2 φ. ψωμί τοστ ολικής άλεσης, μαγιονέζα 48 γρ., 2 φ. γαλοπούλα βραστή, 1 φλιτζάνι αρακά = 450 θερμίδες :mad:
Σήμερα:
Ημέρα 17
Βάρος 100.1-100.5
πρωί
καφέ με 1 γαλατάκι βλάχας πράσινο και 4 μπισκότα βρώμης (220)
μεσημέρι
2 αυγά σαν τηγανιτά με νερό (160) με 2 φλιτζανια αρακά νερόβραστο (230) και 60 γρ. ψωμί φούρνου (160)
40 γρ. πατατάκια ruffles με 1 μπουκαλάκι coca cola light
2 κομματάκι γλυκό περγαμόντο χωρίς το σιρόπι και 1 σοκολατάκι sweet&balance (268) *βάζω το κάθε κομματάκι περγαμόντο σαν 1 κ.γ. γλυκό κουταλιού)
1253 Kcal
μετά θα δείξει
βράδυ λαχανόρυζο αυγολέμονο με λίγο ρυζάκι, αρκετό λάχανο και 3 φέτες γαλοπούλα βραστήQuote:
Ημέρα 17
Βάρος 100.1-100.5
πρωί
καφέ με 1 γαλατάκι βλάχας πράσινο και 4 μπισκότα βρώμης (220)
μεσημέρι
2 αυγά σαν τηγανιτά με νερό (160) με 2 φλιτζανια αρακά νερόβραστο (230) και 60 γρ. ψωμί φούρνου (160)
40 γρ. πατατάκια ruffles με 1 μπουκαλάκι coca cola light
2 κομματάκι γλυκό περγαμόντο χωρίς το σιρόπι και 1 σοκολατάκι sweet&balance (268)
Εβαλα λίγο ρύζι να γλιτώσω θερμίδες και μου βγήκε δίκροκκο το αυγό! :shocked2:
1654 θερμίδες :thumbup:
Καληνύχτα:starhit:
ξέχασα, έβαλα κι ένα κύβο κρέατος (τον έχω μετρήσει σε θερμίδες) αλλά έβαλα κι ενα μικρούλι κρεμμυδάκι που δεν το μέτρησα. Οπότε κάπου 1700 παρά κάτι θερμίδες :thumbup:
Βρε να μου βγεί δίκροκκο το αυγό, 64 θερμίδες ο κάθε κρόκκος πιφ
Χθες πάλευα με τις θερμίδες και τελικά έκανα μίνι υπερφαγικό, αν το ήξερα δε θα έμπαινα στον κόπο καν!
Είναι δύσκολες μέρες κι όλο στεναχώριες έχω, πρέπει να ξαναρχίσω γυμναστήριο να βοηθησει με τα υπερφαγικα :(
Σήμερα:
Ημέρα 18
Βάρος
πρωινό: 1 φέτα ψωμί τοστ ολικής, 2 φ. γαλοπούλα και 1 μίλνερ
ενδιάμεσο:2 πορτοκάλια με αμύγδαλα αποφλοιωμένα ανάλατα
μεσημέρι: ψάρι γλώσσα βραστή με μουστάρδα, μπρόκολο, πατάτα βραστή + 1 φρυγανιά με μελιτζανοσαλάτα
απόγευμα: κρέμα καραμελέ διαβητικών + παστέλι (το παράκανα λίγο εδώ, δε τα έφαγα όλα μαζί όμως)
1225 θερμίδες.
Το βράδυ ομελέτα με γαλοπούλα βραστή, πιπεριές, τυρί χαμηλών λιπαρών και μανιτάρια + σαλάτα ντομάτα χωρίς ελαιόλαδο.
Σύνολο 1650 θερμίδες ακριβώς :starhit:
Καληνύχτα :kiss:
*χθες επιπλέον ένα τοσοδούλι μπουτάκι κουτόπουλο με πέτσα και 2 πατάτες τηγανιτές
Ημέρα 19
Βάρος 100.2-100.5
πρωί κουπάτο σκέτο, 2 φρυγανιές με ταχίνι ολικής άλεσης και μέλι
ενδιάμεσα α 2 λεπτές φέτες τυρί ελαφρύ με 2 ρυζογκοφρέτες και λίγη ντομάτα
ενδιάμεσα β 1 σοκολατάκι sweet&balance
μεσημέρι & βράδυ μοσχαρίσια μπριζόλα με μουστάρδα και μανιτάρια, μακαρονάδα σκέτη (100 γρ. ωμά μακαρόνια)
είμαι στις 1419 θερμίδες.
H μπριζόλα είναι τεράστια. Θα φάω την υπόλοιπη το βράδυ με κάτι άλλο. Επιστρέφω με edit.