κοριτσια... αυτο το σχεδιακι πως κουνιεται? πρεπει δηλαδη καθε φορα που θελω να κουνησω τον ηλιο μου να το κανω απτην αρχη η απο καπου αλλαζεις μονο τα κιλακια? αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα χαχα!
Printable View
κοριτσια... αυτο το σχεδιακι πως κουνιεται? πρεπει δηλαδη καθε φορα που θελω να κουνησω τον ηλιο μου να το κανω απτην αρχη η απο καπου αλλαζεις μονο τα κιλακια? αυτο ειναι το προβλημα μου εμενα χαχα!
Γειά! Κι εμένα μου κολλούσε!!! Κλικαρε πανω στο δικο μου, ειναι πολυ καλο, δεν κολλαει ποτε!
ευχαριστω sweetyyyy! αν κ μαλλον δεν το εχω ^_^
test
Καλησπέρα! Είμαι και εγώ καινούρια και ξεκίνησα πριν 12 μέρες δίαιτα και πάει καλά, αλλά διαβάζοντας το φόρουμ εκτίμησα πολύ την υποστήριξή σας, και θέλω και κάποιον να με ελέγχει! Καλως σας βρήκα, λοιπόν..:cool:
Καλώς ήρθες teitei και καλη επιτυχία με την διαιτά σου. =))
Καλή αρχή κι από εμένα, και σε εμένα βασικά, σήμερα άρχισα κι εγώ πιο ουσιαστική προσπάθεια. Τι να πω , δεν είμαι ενθουσιασμένη γιατί καταφέρνω να μένω σταθερή , αλλά χάνω πολύ δύσκολα. Στα 75 κιλά είμαι 3 χρόνια τώρα . Προσπαθώ να με αγαπήσω, μου δίνω χρόνο μπας και με αλλάξω. Πρόσφατα έκανα μια σχέση με πολύ sex, ο ίδιος είναι αρκετά αδύνατος , προσέχει πολύ, δείχνει οτι του είμαι επιθυμητή, μπορεί να είναι κάποια επιθυμητή , δεν είναι το τεράστιο βάρος , αλλά δεν αισθάνομαι άνετα πια με το σώμα μου. Ούτε το πολύ sex μου δίνει κίνητρο, δυστυχώς .Μου την είπε κάποια στιγμή στο χαλαρό ότι "είσαι οριακή αλλά μωρό μου δεν είσαι χοντρή..". βράσε όριζα , με έχει πιάσει κατάθλιψη που μπήκαν οι ζέστες και πλησιάζει το καλοκαίρι, δεν αντέχω ούτε τη ζέστη , ούτε την κατάλευκη επιδερμίδα μου , ούτε τα κιλά μου. Το χειμώνα με τα καλσόν τα γοβάκια το μακιζιάζ , το μαλί κάπως την βολεύω και μου αρέσω. Τώρα....χαιρετίσματα!!!Τόσα χρόνια τσουποτή σιγά μην γίνουν θαύματα στα 40 και βάλε μου. Ας ελπίσουμε ...καλή συνέχεια κούκλες!
Κι εγώ σε αυτά τα 75 έχω βαλτώσει ,μόνο που εγώ θέλω να χασω 5 κιλάκια ακόμα όχι περισσότερο. Πόσο θα πάρει 2 μήνες,3,4,5; Εεε όσο και να πάρει εγώ θαέχω και επιμονή και υπομονή. Καλή συνέχεια κορίτσια και προπαντώς χαλαρά.
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/k...healthy-23.png
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. Πάντως τώρα το καλοκαίρι, για τη φίλη που ανησυχεί, έχω παρατηρήσει ότι είναι ευκολότερο να κινούμαστε και να χάνουμε.. Οπότε όλα καλά!
H καλύτερη άσκηση το καλοκαίρι είναι περπάτημα ή τρέξιμο στην άμμο, μου την είχε προτύνει και η διατροφολόγος μου ;)
Συμφωνώ, εμένα μου πρότεινε πρόγραμμα 50' με σταδιακή εναλλαγή του ρυθμού.. :)
Γενικώς η αερόβια άσκηση βοηθάει πολύ και συγκεκριμένα θα έλεγα το γρήγορο περπάτημα, γιατί δεν καταπονεί τα πόδια όσο το τρέξιμο.
Ax κορίτσια, έχω ελλειπτικό , ανεβαίνω 2-με 3 φορές την εβδομάδα αλλά δεν αντέχω πάνω από 15 λεπτά. Φταίει και το κάπνισμα ...πάντως sweetgirl είσαι αρκετά ψιλή οπότε και στα 70 θα είσαι λαμπάδα.
teitei καλή επιτυχία σε όλες μας!
Βασικά λίπος θέλω να κάψω τώρα λόγω πρωταθλητισμού. Θα δούμε...
Θα καεί και το λίπος, με σωστή άσκηση... Άγχος δεν πρέπει να έχουμε... xaroula ευχαριστώ πολύ!