Quote:
Originally posted by Ασημένια
Εγώ δεν κάνω εμετό και καλά κάνεις που τον έχεις σταματήσει και εσύ. Η δυσφορία σε λίγες ώρες φεύγει ενώ ο εμετός προκαλέι ανεπανόρθωτες βλάβες στον οργανισμό. Να χαίρεσαι που δεν μπορείς να κάνεις και να μην μπαίνεις καν στη διαδικασία να προσπαθείς.
Τώρα η δυσφορία και ο κορεσμός και το πότε θα έρθουν έχει να κάνει με πολλά. Αν διανύω "λιτοδίαιτη" περίοδο για παράδειγμα σκάω πολύ εύκολα, αν όμως μετά απο αυτό σε 2 ημέρες κάνω και άλλο και καπάκι άλλο τότε θέλω μεγαλύτερη ποσότητα. Μάλλον ισχύει αυτό που λένε για την ελαστικότητα του στομαχιού, όταν του βάζουμε τα μύρια όσα μέσα ξεχειλώνει και αυτό τι να κάνει; Εκείνο που έχω προσέξει σε εμένα είναι ότι 9/10 φορές την ημέρα προ περιόδου έχω τον αχόρταγο, μιλάμε για τρελές ποσότητες και να μην νιώθω ούτε κορεσμό ούτε δυσφορία! Ευτυχώς αυτή τη φορά το γλίτωσα αλλά μυρίζομαι ότι τα προηγούμενα 2 απανωτά ήταν λόγω καθυστέρησης, οπότε δεν γλίτωσα τίποτα.
αχ ασημένια μου αυτή η περίοδος αχ, και εγώ τον αχόρταγο έχω και γίδα ολόκληρη να μου βάλεις θα την σκίσω αν και πάντα προτιμώ τα γλυκά (λογικό). τι να σου πώ και εγώ χθες σκεφτόμουν τρόπους αντιμετώπισης της λαιμαργίας πρίν την περίοδο. φαντάζομαι ότι άμα βάλουμε περισσότερους σύνθετους υδατάνθρακες 2-3 μέρες πρίν στην διατροφή μας θα μειωθεί αυτή η απίστευτη επιθυμία αλλά και πάλι δεν ξέρω πρέπει να το ψάξω πρώτα. Ναι, ισχύει αυτό με το στομάχι (ευτυχώς δηλαδή αλλιώς θα πάθαινα ρήξη στομάχου :wow:)