-
Καλημέρααα :starhit:
τι ωραίο που ήταν το τρίημερο !!! κρίμα που δεν ήταν εξαήμερο:cool:
Πραγματικά ξεκουράστηκα, αλλά πάλι τα κατάφερα και "φόρτωσα" έξτρα πόντους.:sniffle: Μ' επιασε ο μαγειρικός μου οίστρος
και έφτιαξα σπιτικές κρέπες με πόντους φυσικά, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν περιορίστηκα στη μία. :wink1:
Τέλος πάντων έχω μπροστά μου 4 ημέρες να το "μαζέψω".
Καλή εβδομάδα σε όλους.:love:
-
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!
με υγεία και μεγάλες απώλειες βάρους:D
αύριο ημέρα ζυγίσματος, μην ξεχνιόμαστε,
αν κι εγώ δεν περιμένω να δω διαφορά στη ζυγαριά λόγω μηνιαίου "πρηξίματος". Τέλος πάντων παρηγοριέμαι με τη
σκέψη ότι το άλλο Σάββατο το πιθανότερο είναι να δω μεγάααλη απώλεια.
p-k που είσαι; πως τα πας με το πρόγραμμα;
-
Καλημέρα,
καλέ που χαθήκατε όλοι;
Κατάφερα μες στην εβδομάδα και ροκάνησα τους παραπανίσιους πόντους, μάζεψα πόντους κι
από την άσκηση, και χθες ζυγίστηκαααα...., αλλά όπως το περίμενα, όχι μόνο δεν είδα μείωση, ούτε καν σταθερότητα. Η ζυγαριά μου έδειξε 800γρ παραπάνω λόγω μηνιαίου πρηξίματος.:sniff:
Τέλος πάντων, εγώ συνεχίζω κανονικά κι ελπίζω το ερχόμενο Σάββατο να δω σημαντική μείωση και να αποζημειωθώ για την υπομονή μου.
Καλή συνέχεια :smilegrin:
-
Συγχαρητηρια!!! Μην σε πτωει το μηνιαιο πρήξιμο ;)
-
Μετα απο μικρο σοκ στο σημερινο ζυγισμα μετά απο καιρό (εφτασα τα 120 πάλι) αποφάσισα πως και για μένα αυριο θα είναι μια νέα αρχή. Πήρα και την απόφαση να απευθυνθω σε κάποιον ψυχολόγο. Δεν θα κάνει κουμαντο ολη μου την ζωή μια ζυγαριά. Νέα αρχή λοιπόν, κι ελπίζω ποτέ ξανά στα ίδια χάλια.
-
(βεβαια ειμαι κι εγω με μηνιαίο + αλλά ταρακουνηθηκα αρκετά)
-
Scarllet_D το εχω σκεφτει κι εγω να απευθυνθω σε ψυχολογο μπας και καταφερω να απαντησω το αιωνιο "Αφου το μονο που θελεις ειναι να εισαι αδυνατος, τι #$%^%# θελεις και συνεχιζεις να τρως" αλλα δεν εχω κανει καποια ερευνα ουτε εχω ακουσει εντυπωσεις απο καποιον που συνεργαστηκε με ψυχολογο. Ο,τι νεα εχεις, να μας ενημερωνεις :blush:
-
Κοιτά προσωπικά ως μελλοντικός ψυχολόγος, είναι κάτι που κάποια στιγμή θα έπρεπε να κάνω ουτως ή άλλως. Απλά θεωρώ πως δεν νοείται ψυχολόγος με τέτοια προβληματα, οποτε λέω να κάνω την αρχή πρωτού τελειώσω την σχολή για να μην καταστρέψει γενικά την ζωή μου αυτό το πρόβλημα. Γιατι πως να κάνεις αυτο το επαγγελμα όταν ο ίδιος είσαι ψυχολογικά ασθενής; Απλά δεν γίνεται. Για την ακριβεια έχω ήδη απευθυνθει στο Ελληνικό Κέντρο Διατροφικών Διαταραχών και περιμένω την απάντηση τους για τα προγραμματά τους και κυρίως το κόστος τους. Αν δω πως είναι υπερβολίκο και δεν το αντεχω επι του παρόντος θα απευθυνθω σε κάποιον ιδιώτη κλινικό ψυχολόγο. Και τονιζω το κλινικος ψυχολογος ή έστω ψυχολόγος υγείας γιατι αυτοι οι ανθρωποι έχουν ειδικευτει πάνω σε αυτά τα θέματα. Αν το πάρεις αποφαση λοιπόν προσοχη στην κατηγορία ψυχολόγου που θα επιλέξεις :) Για οτιδηποτε νεότερο εννοειται θα σε ενημερώσω και μόλις ξεκινήσω την παρακολουθηση εννοείται πως θα μοιραστώ και τις εμπειρίες μου :)
Καλημέρα!
-
Ευχαριστω για τα tips, Scarllet!!! Να, ας πουμε το Κεντρο Διατροφικων Διαταραχων δεν το ηξερα....νομιζω κανεις αριστα που απευθυνεσαι εκει. Μα και αυτος ηταν ο προβληματισμος μου.... με τι κριτηρια να επιλεξω εναν ψυχολογο για βοηθεια αν ειμαι ο πρωτος του νοσογονα παχυσαρκος ασθενης.....εγω θα βοηθηθω απο εκει ή εκεινος απο εμενα?
-
Αν μένεις Αθήνα θα μπορουσες να απευθυνθεις κι εσυ σε αυτους :) Ειδα απο αλλο μελος του φορουμ πως ειχε παει και ηταν πολύ καλά.
Γι αυτο σου είπα προσοχη στην ειδικοτητα γιατι οσοι εχουνε ειδικευτει στην κλινικη ή στην ψυχολογία υγείας εχουν κάνει πρακτικη με τέτοια άτομα, οποτε εχουν μια τουλαχιστον βασική εμπειρία.
-
Καλησπέρα!
Λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να γράψω το Σάββατο τα κατορθώματά μου όσον αφορά το εβδομαδιαίο ζύγισμα...
Αλλά και να τα έγραφα τι θα γινόταν;
Ολόκληρη η προσπάθεια της πρώτης εβδομάδας πήγε στράφι και από τα 800 γραμμάρια που έχασα έβαλα τα 700, με αποτέλεσμα να πάω στα 107 κιλά...
Άρα οι διθύραμβοι και τα λόγια για επανεκκίνηση κλπ κλπ έγιναν "έπεα πτερόεντα" και βρίσκομαι πάλι στα ίδια...
Και όχι ακριβώς στα ίδια, αλλά στα 107,7 κιλά.
Έκατσα λοιπόν και σκέφτηκα όλα αυτά τα χιλιοειπωμένα και χιλιογραμμένα από πολλούς. Και συμπέρασμα δεν έβγαλα.
Πήρα όμως μια απόφαση. Τέρμα τα μεγάλα λόγια, τέρμα τα μεγαλεπήβολα σχέδια, τέρμα οι εκθέσεις ιδεών.
Στα κιλά που είμαι τώρα, χρειάζεται μόνο δουλειά.
Δουλειά με σχέδιο και σχέδιο με προοπτική.
Από εμένα εξαρτάται αν θα πετύχω ή όχι, όπως και από τον καθένα.
Ξεκινώ λοιπόν σήμερα, διαγράφω τα πάντα και προχωράω.
Επαναφέρω το ζύγισμα της Τρίτης, με βολεύει καλύτερα.
Σκέφτομαι να γράφω πλέον στο παλιό θρυλικό τόπικ.
θα δούμε! Πολλά υπό σκέψη, ένα το σίγουρο:
Θα δώσω μια ακόμη ευκαιρία στον παλιό Παντελή, να κάνει αυτό που ξέρει!
-
Και θα τα πας τέλεια, είμαι σιγουρη :D
Btw Το κεντρο διατροφικων διαταραχων που ανεφερα πιο πριν θέλει 85 την ώρα, οποτε έκλεισα ραντεβου με ιδιώτη ψυχολόγο :D
-
Μακάρι...
Εύχομαι και σε σένα το καλύτερο!
-
Ευχαριστω :) Θα σκισουμε ολοι, θα δειτε :D
-
Έτσι, πρέπει να επικρατεί άνεμος αισιοδοξίας!