-
εγώ ζυγίζομαι κάθε μέρα αλλά πότε με δείχνει 72 πότε 73 πότε 74.Οπότε λέω να κρατηθώ και να ζυγιστώ σε μια εβδομάδα ακριβώς.Έίμαι όλη μέρα στο γραφείο και κάνω τρελή γυμναστική στα δάχτυλα με το pc.Εκτός αν μετράει και η πνευματική γυμναστική.Όχι ε? έχω τρελή όρεξη για γλυκό κυρίως.Όποτε κουράζομαι στη δουλειά σκέφτομαι σοκολάτες.Προχθές που με έπιασε τρέλα και ήθελα σοκολάτα στο σπίτι είπα να ξεχαστώ και να κάνω κάποιες ασκήσεις.Τώρα πονάνε κοιλιακοί, προσαγωγοί και όλα λες και με έδερναν!Σήμερα θα προσπαθήσω να κάνω ακόμα λίγες!
-
εγώ είμαι -100 κατερίνα. συνγκλονιστηκό ε?
σπαροου αναφορικά κ με το άλλο τόπικ , η δείψα σου για γλυκό μπορεί να οφείλεται είτε στην μεγάλη κατανάλωση υδατανθρ ή στην μικρή κατανάλωση. μπορείς να τρως λίγα περισσότερα φρούτα η κ μια στο τόσο ένα κομμάτι μαύρη σοκολάτα. μπορεί κ να μη οφείλεται εκεί βέβαι. δν θέλω να σου πω κάτι που θα χαλάσει το πρόγραμμά σου. λέω απλά τι με βοηθάει εμένα. αν μπορείς να τρως κ καμια φέτα ολικής σε κάθε γεύμα(τρεις δηλαδή) ή λίίιγο ολικης μακαρόνι η ρύζι κ αρκετά φρουτάκια στο ενδιάμεσο μπορεί να δεις οτι θα μειωθεί πολύ η όρεξη για γλυκό. από την άλλη αν η μία φέτα ψωμί σε οδηγήσει σε κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων άστο καλύτερα.
-
το ψωμί και η σοκολάτα είναι οι αδυναμίες μου.αχ!!Δυστυχώς όταν τρώω δεν μπορώ να περιοριστώ σε λίγο.Οσο τρώω θέλω να φάω κι άλλο.Παλίότερα μπορούσα να φάω ένα ψωμί στην ημέρα.Τώρα τρώω 1-2 φέτες ολικής συν 1 κουλούρι το πρωί ή φρυγανιά.Σοκολάτα τρωω μια ολόκληρη αλλά πολύ σπάνια πια!Δηλαδή η τελευταία που έφαγα ήταν πριν κανένα μήνα!Τον θεωρώ πολύ μεγάλο άθλο για μένα!!Η προγιαγιά μου(που δεν γνώρισα φυσικά) είχε φούρνο στην Πόλη.Λέτε να μου έχει περάσει κανένα γονίδιο και όποτε βλέπω ψωμί ελκύομαι σαν μύγα στο μέλι?:Ρ
-
εγωωωωωω τιιιιποτα!! Τουλαχιστον δεν εφαγα γλυκο...:P Αλλα δεν απελπιζομαστε!! Αυριο ειναι μια καινουργια μερα!!!! (Για να δουμε...χαχαχαχααχαχαχα)
-
Εεεεεεε κουρίτσιααααα
Προλαβαίνω να δηλώσω;! :dork:
-
-
Είμαι 77.6 Kg και θα φτάσω στα..εε.. 74.5 kg μέχρι το τέλος του Ιουνίου!
Μαντάμ σου σου, πόσο μοιάζουν τα τικεράκια μας... Με νιώθεις!!!!!!!!
-
:bouncy:welcome aboard! μα τι με επιασε με την αγγλική
-
Thank youuu! Αν και με βλέπω να κερδίζω το βραβείο της μασαμπούκας έτσι που τρώω τελευταία.
Αλήθεια, πρέπει να υπάρξουν και άλλα βραβεία!
Π.χ. αυτό της άθλησης, της καλύτερης διατροφής, των λιγότερων υπερφαγικών...
-
φοβού την παραλία? θεικό
καλημέρα σε όλες!!!
Χθες η μέρα κύλησε ανώδυνα και σήμερα νιώθω τέλεια!!!
αν και η ζυγαριά με εδειξα 96,4 δεν της δίνω καμια σημασία γιατί είμαι 1η μέρα αδιάθετη
και κατανοώ πλήρως τώρα πια την υπερφαγία της προηγούμενης εβδομάδας...
Sethunya, καλωσόρισες στην ομάδα μας!! Σαν να μαζευτήκανε οι συμμετοχές!!! Πω, πω ο ανταγωνισμός χτυπάει κόκκινο!!!
Κατερίνα, που είσαι? φοβάσαι να εμφανιστείς γιατί χθες κύλησες...?
-
eve κορίτσι μου τι διάθεση είναι αυτή που έχεις !εύγε!
καλά με περίοδο τώρα τι άκρη να βγάλεις.περίμενε να τελειώσει κ μετά ζυγίζεσαι εννοείται!
-
η Σεροτονίνη παιδί μου, έχει πιάσε top οροφή!!!
περιμένω να περάσει και το πόδι μου να αρχίσω γυμναστική, εκεί να δεις ανεβάσματα!!!
πάμε δυνατά
https://www.youtube.com/watch?v=PIb6...FE80ECE620585D
Καλημέρα Κορίτσια μου!
-
:love:Εεε όχιιι και φοβάμαι!!!! Ειδικά τέτοιο διαγωνισμό! ….οι περίπατοι πάντα με ξεκουράζουν και με χαλαρώνουν. Εδώ
παρούσα
ενεργή δυναμικά!!!!
Έχουμε και λέμε
- Αρχηγός προμηθεύτηκε «όπλα» γιατί νόμισε πως θα ήτνα ο διαγωνισμός Μπικίνι, σαν τον διαγωνισμό Μαιου και δεν είχε οπλισμό, αλλά τα είδε κωλυόμενα και σου λέει κάτσε να αρχίσω σιγά σιγά :eureka:
- Sparrow με τρελή όρεξη για γλυκό, κι όταν κάνει ασκήσεις νιώθει ότι την έχουν δείρει, και η ζυγαριά πότε 72,πότε 73 και πότε 74. Άρα μέσο όρο 73 (όπως ξεκίνησε, χιχιχιχιχι), .Ασε που πιθανόν να έχει τα φοβερά γονίδια από την Κωνσταντινουπολίτισσα φουρνάρισσα προγιαγιά της (οντιρλανταντιρλανταντα νταρλα ντιρλαντανταααααααααα):wink2:
- Μανταμ σου σου, είναι -100, αναρωτιέται αν είναι συγκλονιστικό ή όχι και μάλιστα υποστήρίζει αντίπαλο (την sparrow) με συμβουλές που δείχνουν φοβερή γνώστρια της σωστής διατροφής (ωωωχχχχχχχ). Εεεε τέλος πάντων………. από την θεωρία στην πράξη ουουουουουου!!!!! :wink2:
- Afratoylini: Δεν έχει φάει γλυκό αλλά δεν έχει κάνει και τίποτα (γιεεεεες!!!):D
- H Sethunya, νέα αντίπαλος ξεκινά με 77.600 με στόχο τα 74.500… χμμμμ για να την δούμε…….δηλώνει ότι θα κερδίσει το βραβείο της μασαμπούκας (έτσι ντε!! ηρέμησα λίγο):smirk:
- και η μαντμασουσου της λέει να νιώσει ελευθερα ή ελευθερη και καλως ήρθες, εις την αγγλικήν διότι έχει πάθει κοκομπλοκο, νόμιζε πως ο διαγωνισμός θα ήταν διαγωνισμούλης..άστα νομίσματα καλέεεεε.:shocked2:
- εμφανίστηκε πάλι η αρχηγίνα σήμερα και μας λέει πως κύλησε ωραία η μέρα, αλλά η ζυγαριά την έδειξε 96,4 ενώ ξεκίνησε από ε..χμ…χα..χμ….χαχαχαχαχαχαχα� �αχα (συγνώμη δεν μπορουσα να κρατηθώ, με είχες τρομάξει με τα «όπλα» η αλήθεια είναι αλλά εντάξει, όλα κομπλέ βλέπω!!!!!!:dork:
- Η μανταμσουσου εμψυχώνει κι άλλη αντίπαλο!!!!!! Την αρχηγό. Και της λέει να μην ανησυχεί διότι είναι αδιάθετη. ουααααα χαχαχαχα, παρηγοριά στον άρρωστο δηλαδή (ουπς μου ξέφυγε) ναι ναι έτσι είναι αρχηγίνα μου όλα καλά…συνέχισε έτσι.;)
Και τέλος κατερίνα71….λοιπόν……. εχθές βράδι έκανε πείνααααααααααα, το νιώσατε? Συνεχίζω να φοράω το τζιν (το πρώην στενό ντε, που τώρα μου κάνει άνετα όπως εχθές) ανυπομονώ να μπω στο άλλο!!!! Ζύγισμα Δευτέρα.:love:
Συμπέρασμα ως τώρα:
Ο διαγωνισμός Μπικίνι συνεχίζει να μου φαίνεται σήμερα 5/6 περίπατος………(και πολύ βοηθητικός/υποστηρικτικός ταυτόχρονα μπράβο στην ιδέα eve μου, και στην συμμετοχή σας για τα υπόλοιπα κορίτσια)..αλλά σας …ε πώς να το πω μωρέ…. Να πως το είπε προχθές η μανταμ σου σου με την εκκλησία σαν να κλέβω ένα πράμα…σαν να σας λυπάμαι λίγο γιατί είστε από χέρι καμμένες μήπως? Ή όχι
Έχει ήδη ξεκινήσει 5 ημέρες, έχουμε άλλες 25 μπροστά μας…..για να δούμε…
-
εγώ χθές πολύ καλύτερα από προχθές στο θέμα της διατροφής!
Ζυγίστηκα σήμερα αν και δεν έπρεπε και είμαι 65.5 μισό κιλό κάτω απ΄οτι ξεκίνησα, υγρά λογικά
Σήμερα θα πάω και γυμναστήριο!
-
πσιτ κα-τε-ρι-νά-κι εγώ σήμερα εζυγίσθην εμετρήθην και με έδειξε ΄71,60 κοινώς άλλα 300 κάτω. ιτ μάι νταστ! κ η αγγλική συνεχίζεται!