Καλησπερα σε ολους!!! Λοιπον, εχουμε κ λεμε! 21 μερες μετα την επεμβαση!Παμε να σας πω τι κατασταση επικρατει και να απαντησω στα ερωτηματα του Φιλιππου, συμφωνα παντα με τη δικη μου εμπειρια!Ειμαι λιγο σε περιεργη φαση.Αρκετα down,με μηδενικη διαθεση για εξοδους.Αρκετο αισθημα κοπωσης, απιστευτη υπνηλια, σε συνδυασμο με το οτι πρεπει να κοιμαμαι σε συγκεκριμενη σταση, που ποναει ο πωπος μου, με αποτελεσμα, καθε μια ωρα το βραδυ, να'μαι ξυπνια περπατωντας σε ολο το σπιτι, για να ξεπιαστω. Πολλα νευρα, πολλη μουρμουρα και πολυ κοιταγμα ταβανιου. Αυριο παω για εξετασεις αιματος, να τσεκαρω κατα ποσο ανεβηκε ο αιματοκριτης μου κ ο σιδηρος, μιας κ συνδεονται αμεσα με αυτα που νιωθω! Παμε στα λοιπα.. Φιλιππε, φοραω ενα ειδικο λαστεξ, που ειναι ενα νουμερο μικροτερο και παταει τοσο(αυγουστο μηνα, μονο αυτο σκεψου) που θες να το πεταξεις γρηγορα απο πανω σου! Αυτο υποτιθεται περιπου 1,5 μηνα! Γυμναστικη μετα απο 2 μηνες περιπου..ΑΛΛΑ μεχρι πριν κανω την επεμβαση ελεγα κ εγω οτι δε θα αντεξω! Ομως μετα την επεμβαση, περνας τοσα πολλα, που το μυαλο σου μονο στη γυμναστικη δεν ειναι. Και το λεει ενα ατομο που κανει συνεχεια γυμναστικη ε! Στη δουλεια σου, εφοσον ειναι καθιστικη, επιστρεφεις συντομα! Αλλοι κ σε μια εβδομαδα! Σχετιζεται το ειδος της επεμβασης που κανεις! Εγω με κυκλοτερη σιγα μην πηγαινα με μια εβδομαδα! Και μετα απο 3 παλι δε θα πηγαινα! Οπως θα παρατηρειτε,γκρινιαζω γκρινιαζω γκρινιαζω ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Δε θεωρω οτι ειμαι το καλυτερο ατομο για συμβουλες αυτο το διαστημα,μιας και βλεπω τα παντα αρνητικα. Θα πεις τωρα, μα το αποτελεσμα; Το αποτελεσμα ειναι εξαιρετικο! Ειμαι πρησμενη μεν, αλλα ειναι εξαιρετικο, δηλαδη που να ξεπρηστω κιολας! Αλλα με χαμηλο αιματοκριτη κ σιδηρο περναω πολυ δυσκολα, πραγμα που ευχομαι να αλλαξει συντομα! Τελος, ενα φοβο εχω! Τα ραμματα στην κοιλια, αυτο το τραβηγμα που νιωθω..μηπως δε φυγει ποτε! Περπαταω και νιωθω οτι η κοιλια μου θα σκιστει στα δυο και με τρομαζει η σκεψη οτι μπορει να μη φυγει ποτε! Τι αλλο να σας πω; ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην ξεκινησετε για επεμβαση αν δεν εχετε υποστηρικτικη οικογενεια και καλους φιλους να σας κανακευουν! Χωρις αυτους, πραγματικα δεν ξερω πως θα το αντιμετωπιζα! Οτι χρειαστειτε εδω ειμαι!