Εχεις δίκιο σε αυτά που λες όπως και να ερθουν τα πράγματα πάλι εγώ θα πονέσω.Απλά η τελευταία απογοήτευση που πήρα από την μητέρα μου ήταν καταλυτική για μένα.Ετσι αποφάσισα να κρατήσω απόσταση γιατί μου θύμισε και όλα τα άλλα που έχουν συμβεί και τα είχα αφήσει πίσω μεν δεν τα ειχα διαγράψει όμως.Συνήθως όταν με ενοχλεί κάτι σωπαίνω και με τρώει από μέσα μου.Πάντα φοβάμαι μην πω κάτι και στενοχωρήσω κάποιον άνθρωπο αλλά ίσως τελικά να στενοχωριέμαι εγώ περισσότερο.Πάντως σίγουρα αν συμβεί αυτό που λες θα διαλυθώ αλλά απλά δεν αντέχω αυτή τη στιγμή να κάνω κάποια κίνηση αφού και εκείνη δεν νοιάζεται καθόλου.Μην ανησυχείς δεν σε παρεξήγησα κάθε κουβέντα που γίνεται εδώ μέσα την θεωρώ καλοπροαίρετη γιατι προέρχεται από ανθρώπους με παρόμοια πρόβλήματα.Quote:
Originally posted by Tassos67i
Κάθε άλλο παρά ψυχρή κι αναίσθητη είσαι. Κι επειδή βρίσκομαι κάποια επεισόδια μπροστά από εσένα σε παρόμοιες καταστάσεις κι επειδή θα μπορούσα κάλλιστα να υπογράφω κατ'αντιστοιχία ως FatCancer σου έγραψα τα παραπάνω.
Κάποια στιγμή όταν βρισκόμαστε προ τετελεσμένων και μη αναιρέσιμων και κάνουμε απολογισμό πεπραγμένων πολύ παλιών καταστάσεων "ξεχνάμε" τον πόνο που μας προκάλεσαν και νοιώθουμε άσχημα για την τότε αντίδρασή μας μετανοιώνοντας μεν αδυνατώντας δε να "διορθώσουμε" και φορτωνόμαστε κι άλλες "τύψεις".
Ούτε σε κρίνω, ούτε επιδιώκω να σε παρασύρω ώστε να "εξομολογηθείς".