flirim, καλημέρα!
Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση από το χειρουργείο και όλα να πάνε καλά! :thumbup:
Printable View
flirim, καλημέρα!
Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση από το χειρουργείο και όλα να πάνε καλά! :thumbup:
Νίκη καλή ανάρρωση! Όλα θα πάνε καλά! :love:
Και τώρα διααφημίσεις λοιπόν μετά το πρώτο χειρουργικό ημίχρονο..λίγο πριν το δεύτερο ημίχρονο που θα μπει η γκολάρααααααααααααααααααα αααααααααααα...!! Άντε καλή δύναμη και μπράβο σου για τη δύναμή σου μέχρι τώρα!!!!
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις ευχές σας!
Άκη μ' έκανες και γέλασα και όταν γελάω τραβιούνται τα ράμματα.:smilegrin: :smilegrin: :smilegrin:
Τρίτη μέρα χειρουργείου σήμερα και όλα βαίνουν καλώς. Για τα πονάκια παίρνω κανένα παυσίπονο και το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το στριφογύρισμα στο κρεβάτι. Εκεί θέλει ποοοολύ προσοχή.
Σιδερένια νίκη!!!ταχεία ανάρρωση!!!!
χαιρετώ σας όλους!!! εγχειρισμενους και υποψηφιους!!! ηθελα να ρωτησω τους βετεράνους του αθλήματος, μετα το μινι γαστρικο μπαι πας είχατε διαρροιες? και αν ναι σε ποιες περιπτώσεις και για πόσο καιρο? είναι συχνο φαινόμενο δηλαδή?
ειχα διαρροιες οταν εφαγα πρωτη φορα αλεσμενο μοσχαρι και δεν το ειχα μαγειρεψει σωστα οπως μου ειχε πει ο γιατρος μου(δεν ειχα καταλαβει ακριβως και την πατησα).το μοσχαρι εχει κρυμμενο λιπος.....καλο βρασιμο πεταμα το πρωτο νερο και μετα το τελικο βρασιμο....μετα αφου επαθα και εμαθα δεν ξαναεκανα!:tumble:
παντως μου ειχε πει τοτε οτι εως 3 διαρροιες την ημερα δεν ειναι προβλημα.οι περισσοτερες θα τον ανησυχουσαν....
εγω δεν ξαναεφαγα μοσχαρι τον πρωτο μηνα.με στηθος κοτοπουλο την εβγαλα και αφου του ειχα αλλαξει 2-3 φορες νερο....
τωρα που εχω αρχισει και τρωω (μασαω) δεν εχω κανει διαρροια ξανα.
παντως ξερω πως διαρροια κανεις οταν φας κατι λιπαρο....
Σ'ευχαριστώ πολύ!!! Αύριο μπαίνω στο χειρουργειο και ήταν η τελευταία άλυτη απορία μου!!! Καλή συνέχεια εύχομαι!!!
Quote:
Originally posted by KaG
Γεια σας και χαρα σας!!!!!
Τι μου κανετε? Εγω χειρουργηθηκα την Παρασκευη και μπηκα για να σας πω πως ειμαι κτλ.
Κατ αρχην οταν βγηκα απ το χειρουργειο ειχα μια παροχετευση στην κοιλιτσα μου και μια στη μυτη.
Η πρωτη μερα ηταν οκ.. κοιμομουν ολη μερα χωρις κανενα προβλημα.. Η πρωτη νυχτα ομως.. τραγικη!!!! Ολο το βραδυ εκανα εμετους κ επειδη δεν ειχα τιποτα να βγαλω, εβγαζα αφρους!! Εν τω μεταξυ ειχα κ συχνοουρια απ τους αντιεμετικους ορους, μεχρι λοξυγγας μ'επιασε, ωσπου ηρθε ο εφημερευων γιατρος σαν σωτηρας και μου εβγαλε την παροχετευση τις μυτης και εκοψε και την αντιβιωση. Μεχρι το πρωι μου ειχαν περασει ολα και επιτελους μπορεσαμε να κοιμηθουμε λιγουλακι..
Το Σαββατο ηταν λες κ ειχε περασει μια βδομαδα!!!! Ημουν μια χαρα!!!! Γενικα, αν εξαιρεσουμε κι ενα προβληματακι που δημιουργηθηκε με τις φλεβες μου και τους ορους, απο το Σαββατο το πρωι και περα δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα!!! Βγηκα απ το νοσοκομειο τη Δευτερα και την Τεταρτη πηγα κι εκοψα τα ραμματα!!
Αυτη τη στιγμη ειμαι με υγρα, κρεμουλες και ζελε αγλυκα! Ωρες ωρες αισθανομαι λιγη αδυναμια και οταν κουραζομαι ποναω λιγουλακι ψηλα στο στομαχι.. με το που θα ξεκουραστω ομως γινομαι περδικι!!!
Τωρα περιμενω ν αρχισω τις αλεσμενες τροφες, παντως μεχρι τωρα ο,τι εχω δοκιμασει το εχω δεχτει χωρις προβλημα!!
Ειμαι στη διαθεση σας για οποιαδηποτε ερωτηση!! Ευχαριστω πολυ που μ ακουσατε κι ελπιζω να μη σας κουρασα!!!
Φιλακια σε ολους!!!
Καλόν κατήφορο εύχομαι!
Για να εγκλιματίζομαι κι εγώ με το χειρουργείο: την παροχέτευση στην μύτη γιατί στην είχε βάλει ο γιατρός. Σε τι εξυπηρετούσε;
Να 'σαι καλα Μαρια!! αντε και στα δικα σου!! η παροχετευση της μυτης ηταν για να προστατευει την αναστομωση και να φευγουν τα υγρα απο κει και η αλλη της κοιλιας ηταν για το στομαχι.Quote:
Originally posted by Μαρία.
Καλόν κατήφορο εύχομαι!
Για να εγκλιματίζομαι κι εγώ με το χειρουργείο: την παροχέτευση στην μύτη γιατί στην είχε βάλει ο γιατρός. Σε τι εξυπηρετούσε;
http://www.ticker.7910.org/wg__103__...zEwLzIwMTQ.gif
Καλημέρα κατ'αρχήν και καλή εβδομάδα!
Στον προεγχειρητικό έλεγχο ποιές εξετάσεις έκανες; Τις τελείωσες μέσα σε μια μέρα;
Κάνω τις ερωτήσεις γιατί έχω μια αίσθηση πως εντός των ημερών ίσως με ειδοποιήσουν για την έγκριση! Κάνω όνειρα η γυναίκα!
Μπράβο KaG!
Καλές κατηφόρες από εδω και πέρα. Ολα θα πάνε καλά!
Που την έκανες την επέμβαση?
Επέτρεψε μου να απαντήσω εγώ Νίκη. Στο Ιπποκράτειο την έκανε με τον χειρουργό που θα κάνω κι εγώ την δική μου επέμβαση!
Ο προεγχειρητικος ειναι λιγο κουραστικη διαδικασια γιατι γινεται σε μια μερα, ναι.. Αρχικα κανεις καρδιογραφημα, μετα ακτινογραφια θωρακος, μετα πας στον καρδιολογο για γνωματευση, αιματολογικες και τελος στον αναισθησιολογο. Παραλληλα θα πρεπει να κανεις και την εισαγωγη και γενικα κανεις βολτες πανω κατω στο παραρτημα και μια βολτουλα στο κεντρικο κτιριο του Ιπποκρατειου. Εγω ειχα παει στις 8 και τελειωσα γυρω στις 2..Quote:
Originally posted by Μαρία.
Καλημέρα κατ'αρχήν και καλή εβδομάδα!
Στον προεγχειρητικό έλεγχο ποιές εξετάσεις έκανες; Τις τελείωσες μέσα σε μια μέρα;
Κάνω τις ερωτήσεις γιατί έχω μια αίσθηση πως εντός των ημερών ίσως με ειδοποιήσουν για την έγκριση! Κάνω όνειρα η γυναίκα!
Ευχαριστω παρα πολυ!!!! Εκει που νομιζα πως ξεμπερδεψα, πηγα και κρυωσα κιολας, αλλα οκ.. λιγη υπομονη ακομα.. :starhit:Quote:
Originally posted by flirim
Μπράβο KaG!
Καλές κατηφόρες από εδω και πέρα. Ολα θα πάνε καλά!
Που την έκανες την επέμβαση?
Στο Ιπποκρατειο, οπως ειπε κι η μαρια.