Aphelia ποσο δικιο εχεις. Και εγω απο σημερα μου φαινεται αρχισα να μπαινω σε κανονικη πορεια ξανα. Μου ειχε ανοιξει η ορεξη και ηταν ολα στο μυαλο μου, ενιωθα οτι σιγα το τι εχω καταφερει, γιατι ακομα εχω να χασω αφενος, αφετερου οταν εχεις την ταμπελα της πιο παχιας σε συγκριση με το μεσο ορο, γιατι οκ δεν φαινομουν ποτε και υπερβολικα παχια λογω κατανομης, αλλα και παλι ζουμε σε μια κοινωνια που αν διαφερεις εστω λιγο απο το προτυπο το καθιερωμενο σε λενε χοντρο. Εδω η παπαριζου πχ ειχε βαλει κατι κιλα που εγω ουτε καν το προσεχα και την εβριζαν και την ελεγαν χοντρη. Δεν τον αποφευγεις τον χαρακτηρισμο αν λιιιιγο απομακρυνεσαι απο το προτυπο. Τελος παντων, ηταν ψυχολογικο κυριως επειδη πολλες φορες θυμαμαι οτι εχασα 1 ολοκληρο χρονο σε διατροφολογους κομπογιανιτες και μετα βλεπω οτι οκ ακομα εχω να χασω, η σε περιοδους που δεν χανω οπως ηθελα με παιρνει απο κατω και νιωθω οτι πιεζομαι οτι θελω να φαω και εν τελει τρωω μηχανικα με αποτελεσμα οχι απλα να μην νιωθω ευχαριστηση αλλα να νιωθω και χειροτερα. Δεν πεφτω στα ''βαρια'' κανω υγιεινες επολογες σε μεγαλυτερες ποσοτητες αλλα και παλι ακομα και αυτο, το οτι θα σηκωθεις τα μεσανοιχτα να φας κατι εστω υγιεινο γιατι να το κανεις εαν δεν το χρειαζεσαι. Και νταξει, οντως ξεφυγα γιατι εφαγα και τουρτα εφαγα και απεξω κρεπα , σιγα το φαι βεβαια, εφαγα και τυροπιτακια και σπανακοπιτακια και λουκανικοπιτακια και σταφιδοψωμο κ μπισκοτα και καπρις... Ολα αυτα το τελευταιο δεκαπενθημερο... Ισως να ειναι μοιρασμενο, να ειναι και αναγκη του οργανισμου που και που τι να πω.... Εχεις απολυτο δικιο, πρεπει να βλεπουμε τη συνολικη προοδο και να πιστευουμε σε εμας, γιατι μονο ετσι θα προχωρησουμε !:love:
Θυμαμαι οταν πρωτοξεκινουσα ενιωθα τοσο χαλια, σε φαση ετσι οπως εγινες τωρα πως θα το συμμαζεψεις? Και με τον καιρο που εχανα αυτο εφευγε γιατι αρχισα να νιωθω πιο ''φυσιολογικη'' Απο τη μια ποσο ασχημο γιατι τα στερεοτυπα ενδομυχα μας εχουν διαπερασει απο την αλλη αυτο κανει καλο στην υγεια μας συνολικα και ειδικα τωρα πχ εγω που ειμαι 19 εφοσον θα συνεχισω καλη διατροφη και γυμναστικη θα χτισω εναν καλο σκελετο που θα με συνοδευει για την υπολοιπη ζωη μου... Εννοω, εχουμε πολλα να κερδισουμε, περα απο το μπραβο του καθε κομπλεξικου... Που και αυτο να καταφερεις μετα θα σου βρουν αλλα ...Γενικα ο κοσμος παντα θα λεει εφοσον ειναι κακεντρεχης...Εμεις οπως λες το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να πιστευουμε.
Α και κατι αλλο. Σημασια δεν εχει αν θα παρεκκλινεις η αν θα φας παραπανω η κατι ανθυγιεινο. Σημασια εχει να μην το βαλεις κατω παρ ολα αυτα. Εχω δει οτι οταν κανω πχ υγιεινη διατροφη στο 100% για 15 ημερες τις υπολοιπες 15 θα φαω κατι παραπανω. Και ετσι κιολας, παιρνεις ανασα, χανεις αργα αλλα σταθερα και τα διατηρεις. Φαντασου εναν οργανισμο σε συνεχη στερηση, μετα τα παιρνει διπλασια. Οποτε keep going no matter what and everything will be ok!!!!!!!!:love: