-
Αυτο θα προσπαθήσω να κανω ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ να ηρεμηςω απ όλο αυτο σημερα κατάλαβα οτι όντας έξω απο το σπιτι ήμουν πιο ήρεμη, επίσης μίλησα με γιατρό και μου είπε οτι όλη αυτη η μετάπτωση ειναι απόρροια ύπατης γενικευμένης συσσωρευμένης πίεσης . Οχι γιατι θα με πιάνει καο θα με σηκώνει. Επίσης μου είπε να τρώει παραπάνω πρωτεΐνη ωςτε να ειμαι φουσκωμένη. Οχι πρεπει να το κανουμε τώρα για μας , δεν υπαρχει αυριο... Τώρα ... Πρεπει...οχι αυριο... Εσυ πως τα πηγές σημερα ;;;
-
Kαλα τα πηγα.και σημερα το ιδιο.βεβαια φοβαμαι μηπως λόγω αγχους με τη σχολη θα το ξαναπαθω αλλά θα τα καταφερω :)
Εσυ; Βγαινεις απ' το σπιτι;
-
Γιατι να αγχωθείς για την σχολη;;; Τι σε αγχώνει σ αυτο;; Ναι εννοείται πως θα τα καταφέρεις... Ειναι ολα θεμα μυαλού... Ειμαστε δυνατοί να το καταφερουμε αλλα οταν χρειαζεται βοήθεια πρεπει να τη ζητάμε... :thumbup: να μιλαμε γι αυτά που νιώθουμε.... Μμμ προσπαθώ να μη με πάρει αλλο πιο κατω δε γινεται... Φτάνει πια μπούχτισα με μένα.... Εσυ;; Επαθες βουλιμία;;;
-
Έχω την εντύπωση κ είμαι σίγουρη ότι όλα αυτά τα λεσ απλά για να τα λεσ. ΞΥΠΝΆ επιτέλους. Σήκω αύριο κ κάνε την μερα σου οπως εσύ θεσ.εσύ είσαι υπεύθυνη γία σένα. ΝΑΙ το ξέρω όλα αυτα σ ακούγονται κλισέ. ΑΛΛΆ δυστυχώς έτσι είναι. ΑΝ δν αποφάσισεισ να αλλάξεις εσύ η ιδια τη ζωή σ τότε ποιον περιμένεις να το κανει? Η αλλαγη κι οποιαδήποτε αλλαγή γινεται αργά και σταδιακά. .μη περιμένεις θαύματα απ τη μία μέρα στην άλλη.
-
Τα πιστεύω αυτά που λεω... Και προσπαθώ να τα κανω πραγματικότητα αν και δεν τα καταφέρνω να πω την αλήθεια πάντα... Εχεις απόλυτο δικιο σ αυτά που λες και με βοηθούν.... Αλλα γιατι δεν τα κανεις κι εσυ;δεν αξιζει να χαλάμε τον καιρό μας... Το ξέρω οτι αν δεν κανω εγω την αλλαγή ποιος θα την κανει;; Θα παω κ γυμναστήριο θα το προσπαθήσω να πηγαίνω σχεδόν κάθε μερα... Ντρέπομαι παρα παρα πολυ....
-
Δύσκολες μερες.... Ξέρετε πως να ηρεμηςω λιγάκι απο το άγχος;; Καμια ιδέα;;; :)