:):):)
Printable View
:):):)
ΗΜΕΡΑ 13/42
+/- 0kgr από εχθές
Πρωινό: Καφές +παυσίπονα
4 λουκουμαδάκια
Μεσημεριανό: 1 κομ. κις λορέν
Βραδινό: 1 σάντουιτς
'Ασκηση: Shark Day 3
Αρκετά με τις βλακείες! Από αύριο πάλι ξεκινάω πάλι να τρώω σαν κάποια που όντως ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΙΛΑ...:mad::o:puzzled::roll::smirk:
ΗΜΕΡΑ 14/42
+/- 0 kgr από εχθές
Πρωινό: Καφές και βιταμίνες
1/2 φέτα καρπούζι
Μεσημεριανό: Πατατοσαλάτα με ντομάτα, κίτρινη πιπεριά, παντζάρια, ελιές και λιναρόσπορο
Βραδινό: Πουρές αβοκάντο με γιαούρτι, καρότο, κάσιους, κολοκυθάκι.
Άσκηση: Shark Day 4
Υπάρχει τόπικ όπου μπορώ να φωνάξω 'ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ';;;;
Αν βοηθάει, επίσης βαρέθηκα να είμαι ξανθιά, βαρέθηκα τη δουλειά μου, βαρέθηκα να κάνω κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Συμφωνω απολυτα Mustang μου! Κι εγω εχω βαρεθει να ειμαι χοντρη και πολλα αλλα πραγματα!!!!!Quote:
Originally posted by Mustang
Υπάρχει τόπικ όπου μπορώ να φωνάξω 'ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΧΟΝΤΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ';;;;
Αν βοηθάει, επίσης βαρέθηκα να είμαι ξανθιά, βαρέθηκα τη δουλειά μου, βαρέθηκα να κάνω κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια, ΒΑΡΕΘΗΚΑ!
Καλημέρα! :bisou:
Χθες επισκέφθηκα μια πόλη τόσο όμορφη που έμεινα με ανοιχτό το στόμα!...
Και μου πέρασαν όλα! :)
Ήπια το πρωί φραπέ και έφαγα κουλούρι με Φιλαδέλφεια,
το μεσημέρι έφαγα χορτοφαγικό μπέργκερ με πατάτες και το απόγευμα χτύπησα παγωτό σοκολάτα με κεράσια.
Φυσικά πήρα 1 κιλό!
Αλλά το καταευχαριστήθηκα! ;):roll: (και δεν το μετανιώνω!)
Καλοπέρασης συνέχεια: σήμερα πικ νικ στο γρασίδι, δίπλα στο ποτάμι, κάτω από τα πλατάνια. Και μπορεί να έφαγα αρκετά αλλά πήγα κι ήρθα με το ποδήλατο! ;)
Καλημέρα! Κορίτσια, πώς πάει; Σε τι διάθεση σας βρίσκω; Ελπίζω να σας πέρασε κι εσάς η κατήφεια!
Εγώ πάντως χαίρομαι που σας συναντώ εδώ! Μου δίνετε κουράγιο!:love:
Πρωί: 2 ροδάκινα
Μεσημέρι: 2 αυγά και 100 γρ. κολοκυθάκια βραστά με 1 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
Βράδυ: κολοκυθάκια βραστά με ψωμοτύρι
Ενδιάμεσα: Νερό με πεπόνι και μέντα
Άσκηση: 90' περπάτημα
Καλημερα Mustang!! Κι εγω ειμαι πιο αισιοδοξη σημερα, αν και εχτες εκανα υπερφαγικο, γιατι δεν μπορω τελικα να αλλαξω την αγωγη μου και στενοχωρηθηκα, λεω ουτως η αλλως δεν χανω οποτε γιατι να συνεχισω να προσεχω; Ελεγα να τρωω 1800 θερμιδες καθε μερα και σε 14 μηνες υπολογισα οτι θα ειχα χασει 20 κιλα, αλλα τελικα ουτε ετσι αντεξα, ισως ξαναρχισω απο σημερα, δεν πτοουμαστε!! Εσυ τι κανεις πως εισαι;
Βροχούλα, ποια αγωγή;
1800 θερμίδες μια χαρά είναι! Πώς τα πήγες χθες;
Καλημερα Mustang, για βαρια καταθλιψη!! Εχτες εφαγα πολυ τελικα. Δεν ξερω τι να κανω.
Χμμ... Βροχούλα, αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, προσπάθησε να αποσυνδέσεις το φαγητό από όλες τις άλλες στεναχώριες...
Ναι, αυτη ειναι η πιο σωστη συμβουλη που εχω ακουσει μεχρι τωρα, μαζι με το να μην σκεφτομαι το φαι.. Την εφαρμοσα τον Οκτωβρη και πηγα απο 91 86 κιλα.. Αλλα μετα ξαναπηρα 2 και αυτες τις μερες πηρα αλλα 2 και ειμαι 90... σκατα.Quote:
Originally posted by Mustang
Χμμ... Βροχούλα, αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή, προσπάθησε να αποσυνδέσεις το φαγητό από όλες τις άλλες στεναχώριες...