Να πασ τα λεφτα φτανουν
Printable View
Να πασ τα λεφτα φτανουν
Κουκλα μονο ο φοβοσ κι η αδυναμια ειναι σε μασ κατα τα αλλα μπορουμε να ζησουμε οτι κ να πιστευεισ εγω τι μαλακιεσ εχω ακουσει κι εχω πει στη ζωη μου δε φανταζεσαι ξερω τα παντα για τουσ αρχαιουσ ελληνεσ κ τουσ εξωγηινουσ χωρισ να εχω ανοιξει ποτε βιβλιο απλα συζηταω κ τα μαθαινω εγω πιστευω στα αυτοκινητα κ στα ομορφα κοριτσια ασχετωσ χαρακτηρα ξερω για την οικονομια επενδυσεισ στρατο κρατοσ αυτα που λενε ολοι δεν ξερω τα καινουρια τησ νεολαιασ κατω τον εικοσι πεντε δηλαδη καρχιεσ γυπαετοσ κλπ ειναι ο αφροσ απο κατω εχει αλλα που δεν εχω ιδεα αυτα θελω να μαθω κ θα ξεχασω οτι εχω προβλημα θα τα γραψω ολα και θα πω οτι λεει το ξενο τραγουδι καθε μερα πανω απο το χωμα ειναι μια καλη μερα
O Θεός δεν απαιτεί. Ευκαιρίες δίνει. Και η προσευχή είναι για τους άλλους, όχι για αυτόν που προσεύχεται. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δωροδοκίες κάνανε οι παγανιστές.
Ελπίδα στο θεό θα βρεις όταν χάσεις κάθε ελπίδα. Βέβαια πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πάνω από όλα στον εαυτό τους. Αυτό είναι το καλύτερο δεν συζητιέται.
παυλο 300 το μηνα ειναι καλα.αμα εχεις δικο σου σπιτι καλα ειναι.
ελισαβετ ναι οντως οταν ζοριζομαι οντως στροφαρω περιεργα.δεν εχεις αδικο.
τι να πω στη γιατρο?τη ξερω την απαντηση... "περιμενε"..
στη ψυχολογο τι να πω?ειναι ο διαβολος.ο ιδιος.αυτη ξερει πως με 2 κουβεντες να με κανει να νιωσω καλα και με αλλες 2 να με τρελανει.τη φοβαμαι.με κανει οτι θελει.με παρακολουθει.εκτελει εντολες.αλλιως γιατι να με κανει ετσι?
και αφηστε με με το θεο.που ειναι τωρα ο θεος?που ειναι οταν φοβαμαι?που ειναι τωρα στα σκοταδια μου?θα σας πω εγω που ειναι.ο θεος δεν ειναι μεσα μου.ο θεος ειμαι εγω.βασανιζομαι για πολλους.αλλα στο τελος ολα θα μπουν σε ταξη
ειμαι 8 ωρες ξυπνια και νιωθω εξαντλημενη.οι αισθησεις μου τσιτα.το μυαλο τρεχει.ηρεμια πουθενα.
ευχομαι ολοι σας να ειστε καλα
Δεν εκτελει εντολεσ μπου απλα ειναι καρα******* κι εγω μπορω να το κανω αυτο αλλα δε μ αρεσει εκτοσ κι αν εχω νευρα
Να σου πω πωσ σκεφτομαι εκει εξω ειναι ζουγκλα κι εσυ θεσ νταντεμα δε γινεται να ζησεισ με το νταντεμα οσο κ να θεσ οποτε σε ασφαλεσ περιβαλλον σου δινει μια να σκλυρηνεισ ετσι γινεται κ στο στρατο με αλλουσ κανονεσ πρεπει να φτασεισ σε ενα επιπεδο συναισθηματικησ ανεξαρτησιασ γι αυτο γινεται αυτο
Δεν σε έκανε η ψυχολόγος έτσι. Μαζί της προσπαθούσατε να δουλέψετε με την ψυχοθεραπεία ώστε να μπορείς να μειώνεις τα χάπια. Την είχες σύμμαχο σε αυτό. Θυμάσαι πόσες φορές σου είπε να περιμένετε λίγο μήπως φύγουν τα συμπτώματα και γλιτώσεις αυξήσεις; Δεν είχε λόγο να το κάνει μπου αν δεν ήταν σύμμαχος σου, θα σε προτιμούσε φουλ στα χάπια όμως εκείνη άκουσε την επιθυμία σου να τα μειώσεις και προσπαθούσε να σε βοηθήσει.
Μίλα της! Παρτη τηλέφωνο και πες της τι συνέβει. Όπως σε βοήθησε τις άλλες φορές να ηρεμήσεις θα το κάνει και τώρα. Αν το αφήσεις έτσι και μπεις σε βαριά υποτροπή θα ξαναρχίσεις πάλι από την αρχή με τα χάπια κι είναι κρίμα μετά από τόση προσπάθεια που έκανες.
Επειδή μαζί της σκαλίσατε αυτά που σε πονάνε από το παρελθόν γιαυτό την έχεις βάλει στους εχθρούς τώρα. Είναι καθαρά αντίδραση του μυαλού σου για να μην σκαλίζετε τίποτα.
μιλησα με τη γιατρο και μου ει[πε για να μη φτασουμε σε νοσηλεια να παρω 800 ζολιαν απο τα 600 και 30 αλοπεριντιν απο 25 και να την παρω μεχρι την παρασκευη τηλ.
φοβηθηκα.δε θελω να μπω για νοσηλεια.τρομοκρατηθηκα.δε ξερω τι να κανω.
της ειπα οτι δε θελω να παω στη ψυχολογο τη δευτερα την αλλη και μου ειπε θα το συζητησουμε και οτι κι αν δε παω μια φορα αμα δυσκολευομαι πολυ δε πειραζει.
μου λεει ειμαι σε υποτροπη.και οτι δεν αντεχω τη μειωση του ζολιαν.
απογοητευση.ειμαι απογοητευση.δεν επρεπε να μιλησω
μετανιωνω
Μπου όλα θα πανε καλά!!!
Κάνε αυτό που σου είπε και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά, θα επανέλθεις.
Εκανες πολυ΄καλα που μίλησες στην γιατρό σου, αν δεν της μιλούσες θα έφτανες σε χοντρή υποτροπή και μετά θα υπήρχε νοσηλεία έτσι κι αλλιώς. Τώρα το πρόλαβες και είναι πολύ θετικό αυτό.
Δεν πειράζει αν αυξήσεις την δόση για λίγο, κουρασες πολύ τον εαυτό σου τελευταία με τις συνεχείς μειώσεις και έπαιξες με τα όρια σου. Θα υπάρξουν κι άλλες ευκαιρίες. Αυτό που προέχει τώρα είναι να γλιτώσεις τα χειρότερα. Κάνε ό, τι σου είπε η γιατρός και θα δεις, σε λίγες μέρες θα είσαι πάλι οκ
φοβαμαι.κι αμα μπω για νοσηλεια???δε θελω να το ξαναπερασω..και πως πρεπει να ειμαι ως την παρασκευη για να δειξω οτι επανηλθα?τι πρεπει να ακουσει?
ειμαι απογοητευση σου λεω.η ψυχολογς φταιει ρε γαμωτο.αν δε με εφτανε ως εκει που με εφτασε τωρα δε θα ειχα τιποτα.δε προκειται να ξαναπαω
Μπραβο σου κοριτσι μου που φερθηκες τοσο υπευθυνα, ειμαι πολυ περηφανη για σενα. Θα ακολουθησεις τις νεες οδηγιες στα φαρμακα και θα γλιτωσεις και τη νοσηλεια και θα σταματησουν και οι παραλογες ιδεες, θα ηρεμησεις και δε θα βασανιζεσαι, παρε τα φαρμακα σου οπως πρεπει για να σταματησει η υποτροπη. Το παλεψατε και οι 3 να μειωσετε το σολιαν, και η ψυχολογος και η ψυχιατρος παρα τους ενδοιασμους τους, σε βοηθησαν να το μειωσεις, τελικα ομως ο οργανισμος σου δεν τα πηγε καλα στη χαμηλοτερη δοση. Ενταξει, τωρα το ξερετε και προχωρατε με τα νεα δεδομενα. Παρε τα φαρμακα σου να περασει η υποτροπη και μετα θα δεις αν θελεις να πας να συνεχισεις την ψυχοθεραπεια σου.
Ελα ρε μπου απογοητευση συγκεντρωσου μπορεισ εγω το ξερω οτι μπορεισ εσυ δεν το ξερεισ κι οτι και να λεω εγω πρεπει να το εμπεδωσεισ
ευχαριστω για τη στηριξη ρε παιδια αλλα εγω το μετανιωσα.και γιατι ακουσα για νοσληλεια και για την αυξηση των φαρνακων.
ηθελα να κοψω το ζολιαν για να μου ξαναερχοταν περιοδος.ειμαι 3-4 χρονια χωρις/δε μπορω αλλο...
αλλα να ειναι και το αλλο.. με ρωτησε αν οι δικοι μου το ξερουν και τη ςειπα οχι γιατι τους φοβαμαι.λετε να τους το πει??? εχω φρικαρει.
αν δεν ηταν η ψυχολογος τωρα θα ημουν καλα.
τι περιμενει να ακουσει η γιατρος την παρασκευη?πως ειναι το νορμαλ?
ειμαι σε επεισοδιο?
εγω τα εχω πολυ ξεκαθαρα τα πραγματα στο κεφαλι μου
γιατι κανεις δε με πιστευει?