Originally Posted by
Natalia_sups
Τωρα ειδα το σχολιο σου γιωργο...ο λογος που δεν πηρα το φτυαρι σε αυτο το θεμα δεν ειναι επειδη ειναι γυναικα, αλλα επειδη το απιστο ατομο σε αυτη τη περιπτωση ειναι η θεματοθετρια και ζηταει γνωμη/συμβουλη τι να κανει. Σε τι χρησιμευει να τη κραξω; Αμα ειχε γραψει το θεμα ο αντρας της, τυπου με απαταει η γυναικα μου κλπ ναι, θα επιανα φτυαρι παλι. Ειδες; Απλο.
Και οπως σου ειχα πει και τη πρωτη φορα που πηγες να μου την πεις αναλογα εχει συμβει πριν καν γραφτεις στο φορουμ να απαντησω σε απατημενο αντρα το ιδιο οπως στην ιφιγενεια.
Και θεωρω πως φαινεται απο την απαντηση μου οτι ναι θεωρω πως ειναι μαπα το καρπουζι οσον αφορα την αγαπη της γιατι μιλαω για καβατζα αν προσεξες...απλα ειπα να το θεσω πιο πλαγια και ευγενικα, δεν εχει κανενα νοημα να επιτεθω.
Επισης αμα το εκανα παω στοιχημα οτι θες πως θα σκεφτοσουν και εσυ και ο οποιοσδηποτε την αλλη την πατατα που ακουω οταν μου τη δινει κατι που κανει αλλη γυναικα: "γυναικες παιδι μου, τρωγονται μεταξυ τους, ζηλεια, ανταγωνισμος, πω"... Και οχι οτι με νοιαζει για μενα την ιδια τι σκεφτεται ο καθενας, απλα το να επιτρεψω να υπαρξει τετοιο σκεπτικο μου ψιλογαμαει την ουσια των οσων λεω η οποια θα περασει στο ντουκου υπο τη σκια του "γυναικειου ανταγωνισμου"η το σκεπτικο οτι "την ειδαμε ανωτερες/ηθικοτερες" η δε ξερω τι.
Παντως δεν πιανεις τα νοηματα ευκολα ε; Οτι εχει καβαταζα τον αντρα της της ειπα, οτι ο αλλος την εχει χεσμενη της ειπα, οτι ειναι καλυτερα για τον αντρα της να χωρισουν της ειπα, οτι αυτο θεωρω το πιθανοτερο ενδεχομενο εννοησα και στο τελος υπονοησα και οτι παιζει να ψαχνεται και ο αντρας της για γκομενες μεχρι να αποφασισει αυτη...ετσι χυμα απευθειας στο ατομο που ζηταει βοηθεια ομως μου φανηκε ασχημο. Αλλα αφου ρωτας...οριστε. Φανταζομαι δεν διαβαζει πλεον το θεμα η κυρια οποτε νο προμπλεμ.