Originally Posted by
kallitsi
Λουλούδι παραβλέπεις τις τεράστιες συνέπειες της έλλειψης εμπιστοσύνης. Πως θα ζω εγώ με την αμφιβολία για κάθε τι που μου λέει; ή θα είμαι σε μία σχέση που θα πρέπει να αποδεικνύει ακόμα και τα πράγματα που οι άλλοι τα θεωρούν δεδομένα; Αν και ο χρόνος μου είναι απειροελάχιστος λόγω εργασίας και μεταπτυχιακών σπουδών μπήκα σε αυτό το φόρουμ να γράψω γιατί ο ίδιος μου είπε ότι είχε γράψει και λάμβανε θετική ανταπόκριση απο τα υπόλοιπα μέλη. Αδυνατώντας να το πιστέψω ζήταγα επίμονα το link για να διαβάσω τις απόψεις των τρίτων. Μετά απο επιμονή 2 ημερών μου το στέλνει και βλέπω ειχε γράψει την ίδια μέρα το πρωί λέγοντας μου όταν του μετακίνησαν τη συζήτηση σε άλλη κατηγορία και έγινε μπέρδεμα (φαντάζομαι εννοούσε ότι για αυτό βλέπω σημερινή ημερομηνία ή δεν βλέπω σωστά τα σχόλια κτλ). Δεν ξέρω καν αν έγινε ή γίνεται κάτι τέτοιο, όμως ξέρω ότι απλά δεν τον πίστεψα. Πιστεύω απλά μου το είπε για να νιώσω ακόμα πιο σκατά για το γεγονός ότι δεν του δίνω μια ευκαιρία. Αυτό είναι ένα απλό παράδειγμα για το πως θα ήταν η ζωή μαζί του απο εδώ και στο εξής. Και εγώ ρωτάω. Διανύω το 35 έτος της ηλικίας μου, πιστεύεις πραγματικά ότι αξίζει η προσπάθεια; Νομίζω ότι απλά θα ζω σε ένα δηλητηριασμένο περιβάλλον μέχρι τη στιγμή που και οι δύο δεν θα το αντέξουμε.