Originally Posted by
elisabet
Προσωπικά δεν τα χω με τον Xf και τον κάθε Xf που μπορεί να κάνει ο, τι θέλει. Με την συγκεκριμένη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ θυμώνω! Είναι η νοοτροπία που έχει δημιουργήσει την σκατοκοινωνία μέσα στην οποία ζούμε. Είναι αυτή που βλέπεις δίπλα σου να χτυπάνε μια γυναίκα ή ένα παιδί και λες : έλα μωρέ σιγά, τι να κάνω εγώ; Εγώ δεν ξέρω από αυτά, ας πάει κάποιος δικός της να την σώσει. Είναι το ίδιο που βλέπεις κάποιον να πέφτει δίπλα σου (πραγματικό γεγονός) μέσα σε πλήθος κόσμου και δεν σταματάει ΕΝΑΣ να βοηθήσει τον άνθρωπο να σηκωθεί γιατί όλοι σκέφτονται :πού να μπλέκω εγώ τώρα; Δεν είναι δική μου δουλειά, δεν με αφορά. Και ξέρεις κάτι; Δεν με πειράζει ούτε αυτό. Δεν θες να κάνεις τίποτα, μην κάνεις, δικαίωμα σου είναι. Αλλά όχι να παριστάνεις πως νοιάστηκες κιόλας. Έχεις δει τέτοια περιστατικά στον δρόμο; Θα χεις δει.... είναι ένας που κάτι παθαίνει, πολλοί προσπερνάνε χωρίς να ρίξουν βλέφαρο κι είναι και κάτι άλλοι που στέκονται σε απόσταση και απλά παρατηρούν κάνοντας τους ανήσυχους. Περιμένουν να δουν τι θα γίνει και πόσοι θα πάνε να βοηθήσουν. Ε από αυτούς τους τελευταίους προτιμώ τους πρώτους που περνάνε αδιάφοροι. Πιο ειλικρινείς είναι. Γιατί αυτοί είναι τα ίδια άτομα που θα διαμαρτυρηθούν κιόλας στην συνέχεια γιατί κανείς δεν έκανε τίποτα και θα βγουν κι από πάνω βγάζοντας την ουρά τους απ έξω.
Δεν είναι προσωπικά για τον Xf αυτά, στο κάτω κάτω για να μαι κι ακριβοδίκαιη εγώ το δικό του θρεντ που άνοιξε εδώ είδα και πήρα χαμπάρι τι συμβαίνει και υποθέτω κι άλλοι έτσι θα το είδαν, άλλα μη με τρελαίνεις βρε συ Βάνα οτι δεν ξέρει κάποιος που μπαίνει και γράφει σε φόρουμ κ χρησιμοποιεί το νετ να στείλει ένα μέιλ ή να πάρει ένα τηλέφωνο και παρεξηγήθηκε κιόλας που μίλησα ειρωνικά. Ας λέμε τα πράγματα με το όνομα τους.