αχααχααχαχααχ ελα μωρε ένα κερατακι ισον κανενα χαχααχαχ
α νομιζα πως ηταν το αλλο γατι;)
Printable View
Όχι όχι [emoji23][emoji23] τα δικά μου τα γατιά ευτυχώς αγαπούσαν πολυ και τα δύο.. Δεν έχω φάει κέρατο προς το παρόν!
Εστάλη από SM-A510F στο E-Psychology.gr Mobile App
Χαχαχαχαχ όχι όχι ειμαι 100% σίγουρη.. Για το μέλλον δεν ξέρω (Μπορεί να με στολίσουν και εμενα).. Αλλά ήμουν και ειμαι απόλυτα σίγουρη και για τους δύο.. !
χααχχχααχαχ η σιγουρια θα σ φαει...:p ειμαστε πολύ πονηροι εμεις οι αντρες αμα θελουνε να κανουμε κατι δεν πρόκειται να το μαθει η κοπελα μας
εγω μονο για μια πρωην αμφιβαλλω...και όχι γιατι εκανε κατι οσο ημασταν μαζι......αλλα ενώ είχαμε χωρισει..και μετα από 4-5 μηνες βρηκε αλλον..τις εστειλα μηνυμα και ενώ ειχε σχεση ηρθε και καναμε ότι καναμε.....ε μετα λεωωω κοιτα την πουτανιτσα και δεν την ειχα για τετοια.. αχαααχα...μετα σκεφτομουν λες να του το πω ότι είναι κερατας? ηταν κ γνωστος μου χαχααχαχ
Τον καημένο [emoji23][emoji23] σουτ εγώ ξέρω! Με τον πρώτο είμασταν τρελοί ο ένας για τον άλλο δεν υπάρχει περίπτωση... Και αυτός πάλι φάνηκε πολύ μαζεμένος.. Χωρίς εμπειρίες.. με κυνηγούσε συνέχεια... αποκλείεται να έκανε κάτι με κάποια.. Και για άλλους λόγους. Ξέρεις εσύ... οπότε όχι δεν έχω φάει κέρατο είμαι σίγουρη!
Τώρα για την δικιά σου μπορεί εσένα να σε γούσταρε πιο πολύ.. να μην της είχες περάσει..! Και να μην το είχε ξανά κάνει.. κανείς δεν ξερει
Ξέρω ξέρω σουτ σουτ σουττττ μια χαρά τα είχα υπό έλεγχο όλα τα κεφάλια [emoji23][emoji23][emoji23] πάω για ύπνο! Καληνύχτα! Χαχαχ