Πολυ σωστα , ρεμεντυ , υπαρχει η εντυπωση οτι με γυμναστικη θα χασεις κιλα , ποσο λαθος ............. γυμναζομαι ( και ειμαι συνδρομητης εκτοτε σε Αμερικανικα περιοδικα , οποτε μελετω και περι διατροφης ) απο το 1986 ......... ειχα παει απο τα 84 κιλα , τα ιδανικα μου , στα 107 απο ενα φαρμακο .......... απο 4/12 απφασισα να τα χασω , με τις πολλες γνωσεις πουχω πανω στο αντικειμενο , και με αποφασιστικοτητα/αυτοπειθαρχεια /υπομονη , σημερα εχω χασει 8-9 κιλα , με ελαχιστη κινηση λογω κτθλψης , μονο τον τελευταιο μηνα ξαναρχισα γυμναστικη , κανα 10-15λεπτο /μερα , αλλα ξερω απο διατροφη , και το θεωρω επιτυχια οτι εχασα αυτα τα κιλα , και θα συνεχισω μεχρι τα 84 κιλα , που υπολογιζω οτι θα φτασω μαλλον τον Ιουνιο ........................
δεν γινεται να χασεις παραπανω απο οσα χανω εγω ........οτι και να κανεις , αμα χασεις παραπανω θαναι υγρα , ενω πρεπει να πινεις αφθονο νερο κατα την διαρκεια της διαιτας και οχι μονο ...... και πολυ λιγο να τρως , μην ξεχναμε οτι οι τροφες εχουν αποτελουνται απο ανω του 70% νερο .........και με τις διαιτες πεινας , οπως λεει η ρεμεντυ , θα τα ξαναπαρεις διπλα τα κιλα .......