Γιώργο φίλε δε χρειάζεται να μας λεσ ότι θέλουμε να ακούσουμε μπορείς πάντα κόσμια να πεις ότι θεσ από τη πιο μεγάλη βλακεία μέχρι τη μεγαλύτερη εξυπνάδα χαλάρωσε κ συζητά
Printable View
Γιώργο φίλε δε χρειάζεται να μας λεσ ότι θέλουμε να ακούσουμε μπορείς πάντα κόσμια να πεις ότι θεσ από τη πιο μεγάλη βλακεία μέχρι τη μεγαλύτερη εξυπνάδα χαλάρωσε κ συζητά
Σε σέβομαι γτ γνώρισα παιδιά σαν κι εσένα κ πρώτον είδα ότι δε διαφέρουν σε κάτι κ δεύτερον φέρθηκαν καλά αυτούς σέβομαι όταν σέβομαι εσένα
[QUOTE=savatage;986787]Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι ερωτας, καβλα ειναι. Καλο κι αυτο αλλα μη βαφτιζουμε το δεσποτη Παναγιωτη λολ
που σας ενων
Βρε ανθρωπε, εσυ με ελουσες με χαρακτηρισμους αχρεια, φασιστα, μπατσο, χρυσαυγιτισα, μουσουλμανα που διωκει τους χριστιανους και ενα σωρο άλλα. Ε και αυτος σε ειπε φασιστα και σατραπη. Σε ειπε και μαλακα? Δεν το θυμαμαι, αλλα ειναι δυνατον το "μαλακας" να ειναι χειροτερη βρισια απο φασιστας, χρυσαυγιτης και μπατσος????
Σιγα, δεν καιγομαι, κουβεντα κανουμε επειδη ανεφερες οτι για αυτον παραπονιοσουν στον διαχειριστη.
Καλα, κοψε κατι τελειε γκομενε, ναρκομανεις ησασταν, για ποια τελειοτητα μιλαμε? Ασε που το "τελειο" ετσι κι αλλιως δεν υπαρχει.Quote:
Οσο για την συγκεκριμενη κοπελα δεν ειναι αυτο που λες !! μακαρι να ηταν μονο αυτο η κι αυτο.Λυπαμαι αλλα δεν μπορω να σου γραψω ακριβως το τι εννοω . Ισως αλλιως
Λογικο ειναι να μην μπωρεις να πιστεψεις οτι μπωρει δυο χρηστες ηρωινης να ερωτευτουν ε? Κι ομως εχω ζησει εναν τετοιο πραγματικο ερωτα ! γυρο στα 21μου ! Μαλιστα εκανα αγωνα να κοψουμε! βλεπεις εγω λογο του οτι ειμουν φανταρος μπορουσα να κοβω , αυτη ομως οταν εφευγα να παω στην μοναδα ξανα κιλαγε,, οσο ειμουν κοντα, στο Μ.Πευκο καπως μπορουσα να την ελεξω! οταν εφυγα ομως μακρια ,,,,με εγραφε στο πιο ζεστο σημειο του κορμιου της!! Οπωτες ερχομουν με αδεια την εβλεπα χαλια λιγο καλητερευε κι μετα παλυ τα ιδια!! ενιωθα σαν να με απαταει!! μαλιστα θυμαμαι οτι ειχε φιλες κι φιλες που θα την βοηθαγανε!! θυμαμαι ενα περιστατικο οπου ενιωσα σαν να με απατουσε με αλλον ανδρα!! πραγμα πραλογο αφου ειμουν ο τελειως συντροφος!! δεν υπηρχε λογος δλδη να εχω ανισιχια αφου δεν υπηρχε πιο σωστος ! δεν υπηρχε πιστευω σε ολο το περιστερι εκεινη την εοχη πιο τυπικο πιο σωστος γκομενος απο εμενα!! μια μερα λοιπον πηγα να της καμω εκπληξη, εμενε στον πρωτο οροφο! μπηκα κρυφα κι φτανωντας στην πορτα με λουλουδια ακουω μεσα ανδρικη φωνη!! ο αδελφος της ηταν πιτσιρικας κι ο πατερας της ηταν ρεμαλι που τους ειχε παρατησει! ωσπου ακουω μια φωνη μαστουρομενη χτυπω την πορτα κι καθηστερη να ανοιξη!! κι καλα εκανε δουλεις!! τρελαθηκα!! ηθελα να της σπασω τα δοντια!! μου ανοιγει τν πορτα τρωει το μπουκετο της κι τρεχω για τον αλλονα!! ο τρελος πηδηξε απο το μπαλκονι!!!!παρα το οτι φεν υπαρχει περιπτοση να εκαναν κατις αλλο εκτος απο να πιαναν πρεζα ενιωσα σαν μα με κερατωσε!! ο πιο τελειος συντροφος λοιπον κι ειχα φρικαρει:: ετσιι φεροντε οι γυναικες στους σωατους ανδρες!! οταν πινουν ουσιες!!
Και οι αντρες τοξικομανεις μπορει να κατακερατωνουν και το ξερεις.
Δεν εχω προβλημα να μου την λες εσυ, η οποιος αλλος!! αυτο που με πικρενει ειναι οι βρισιες!! διοις νομιζω οτι πρεπει να μηλαμε οπως θα ταν σαν αν ειμασταν "λαιβ"
Ο τροπος οπου περιγραφω την ηρωινη ειναι ο αληθινος τροπος οπου την βλπω ωρε ωρες!!! Νομιζω Ελη οτι προτιμας να γραφω αυτα που πιστευω, να γραφω με ειλικρινεια παρα με λογια οπου θα τα εφτιαχνα ετσι ωστε να ειμαι αρεστος! δεν εχω οφελος να κερδισω την ψευτικη εκτιμηση! εξαλου μου λυπει πρωτα η αυτοεκτιμηση.
Νομιζω οτι το να γραφω απο καρδιας ειναι πιο καλο! Δυστυχως ο αγωνας διαρκειας που δινω καθε μερα, καθε ωρα με την εξαρτηση μου δεν εχει καλο παρων. Ευχομαι να μην με νιωσεις πωτες !
Η παρομιωση που καμω την ηρωινη με γκομενα ειναι μια αναμνηση μου, καπωτες ειχα σχεση με μια κοπελιτσα, μου ειχε σταθει τοσο πολυ στον αγωνα να κοψω! μαζι το πολεμαγαμε, αυτη ηταν καθαρη! ειχε βαλη σκοπο να το καταφερουμε! μαζι σε ολα ειμασταν, μπορει να ειχα αυτο το προβλημα, αλλα μονο αυτο κατα τα αλλα ειμουν ο πιο τελειος συντροφος που θα ειχε κι ιστευω δεν θα ξανα βρει αλλον !! οσο κι αν ειναι εμφανισιακη . θυμαμαι οτι μια μερα με παρατησε!!!! ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!! μου ειπε οτι νιωθει πως με μιραζετε με αλλη γυναικα!! οτι την απαταω με την ΗΡΩ!!! τα ονειρα μου καναμε!! να κανουμε οικογενεια !! ξαφνου τα δυαλησε ολα!!! παρα το οτι ηταν αρκετα μικροτερη μου !! μς παρατησε με την δικαιολογια οτι 3 χρονια κι ακομα να κοψω οριστικα!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ!!
δεν της κρατησα κακια,αν κι θα επρεπε να της φερθω αναλογα!! ομως ο ερωτας μου για αυτην "σκεπασε" καθε εκδικηση που αλλως στη θεσημου θα καμε
savatage
Συγνωμη αλλα αν θες ριξε μια ματια να δεις ποσο απαξιοτικα, ποσο ασχημα με εβρισε!! μαλιστα χωρις να ξανα εχουμε ανταλλαξει κανενα μην. ως τωτες. Συγχοραμαι αλλα δν θα ηθελα να ξανα αναφερθω σε αυτον .
Οσο φια εσενα, εχεις δικιο, ισως ειπα καποιες λεξεις παρπανω, αλλα ηταν με διαθεση χιουμοριστικη! και φυσικα μολις διαπιστωσα οτι σε πειραξε επαψα, και συγνωμη σου ειπα κι εκαμα προσευχη για την σωτηρεια ψυχης σου¨) κι αν ακομα νιωθεις ενοχλημενη ξανα απολογουμε παρα το οτι δεν ειχα σκοπο να σε εκθεσω.
Ναι ισως δεν ειμουν ο νουμερο ενα δυντροφος, αυτο λογο ηλικιας αφου σε 21 χρονων μπορει να εκανα κι λαθοι! Ομως ειχακανει αγωνα να την βοηθησω!! θυμαμαιμαλιστα οτι ολοι στην παρεα ελεγαν για εμας, "αυτοι οι δυο ειναι πολυ ερωτευμενοι αλλα πρεπει να χωρησουν διοτις η ..... δεν θα ζησει πολυ και θα παρει μαζι της και τον ζορζ - εγω ειχα κοψει τωτες η επινα πολυ σπανια, επεινα πιο πολυ για να μην νιωθει μονη της, κι επειδη την αγαπουσα σαν τρελος.
Ολοι λοιπον μου ελεγαν να την χωρισω διοτις θα παιθανουμε και οι δυο! εκανα λοιπον την καρδια μου πετρα και χωρησαμε!! θυμαμαι σαν χθες που ελεγα "τι βλακας που ειμαι , θα παθει κατις κι θα εχω τυψεις" ολοι ελεγαν οτι εγω θα γινω μια χαρα, κι αυτη θα "φυγει"
Αποτελλεσμα!! η ..... μετα απο εμενα επαθε ενα οβερντοουζ, μετα καθαρησε, βρηκε εναν πλουσιο απο επαρχια εκαναν ενα αγορακι! τον χωρησε , και μετα απο 15 χρονια! σημερα δλδη, εχει δικο της σουβλατσιδικο!! και δεν ξανα εχειμπλεξει απο τωτες
Δεν ειναι πολυ υποκριτικο αυτο? Και οι πολιτικοι με ομορφες λεξεις μιλουν, αλλα λενε σιχαμαρες. Προτιμω χιλιες φορες τη γλωσσα του καβκαζ που ειναι και ειλικρινης και θεωρω τις δικες σου προσβολες πολυ πιο βαριες. Καλυτερα να πεις τον αλλον μαλακα πανω στην ενταση παρα να τον χαρακτηριζεις φασιστα.
Για να την "Στολιζεις" εσυ παρολο που ηταν ο μονος ανθρωπος που σου σταθηκε και υπεμεινε μαρτυρικα τα κουσουρια σου και μαλιστα τετοιου μεγεθους κουσουρια-οπως ειναι η χρηση τετοιων ουσιων- για 3 ολοκληρα χρονια, φαντασου τι θα εχει να λεει αυτη με ολα οσα τραβηξε. Στηριξε τα ονειρα της πανω σου και ομως εσυ συνεχισες να μαστουρωνεις απτοητος. Φαντασου αυτη ποσο προδομενη θα ενιωθε και μαλιστα επι 3 ολοκληρα χρονια! Να ειναι καλα το κοριτσι που ειχε τα κοτσια να φυγει και να μη βουτηξει αθωες ψυχες στην αρρωστια και στη δυστυχια.Quote:
Ο τροπος οπου περιγραφω την ηρωινη ειναι ο αληθινος τροπος οπου την βλπω ωρε ωρες!!! Νομιζω Ελη οτι προτιμας να γραφω αυτα που πιστευω, να γραφω με ειλικρινεια παρα με λογια οπου θα τα εφτιαχνα ετσι ωστε να ειμαι αρεστος! δεν εχω οφελος να κερδισω την ψευτικη εκτιμηση! εξαλου μου λυπει πρωτα η αυτοεκτιμηση.
Νομιζω οτι το να γραφω απο καρδιας ειναι πιο καλο! Δυστυχως ο αγωνας διαρκειας που δινω καθε μερα, καθε ωρα με την εξαρτηση μου δεν εχει καλο παρων. Ευχομαι να μην με νιωσεις πωτες !
Η παρομιωση που καμω την ηρωινη με γκομενα ειναι μια αναμνηση μου, καπωτες ειχα σχεση με μια κοπελιτσα, μου ειχε σταθει τοσο πολυ στον αγωνα να κοψω! μαζι το πολεμαγαμε, αυτη ηταν καθαρη! ειχε βαλη σκοπο να το καταφερουμε! μαζι σε ολα ειμασταν, μπορει να ειχα αυτο το προβλημα, αλλα μονο αυτο κατα τα αλλα ειμουν ο πιο τελειος συντροφος που θα ειχε κι ιστευω δεν θα ξανα βρει αλλον !! οσο κι αν ειναι εμφανισιακη . θυμαμαι οτι μια μερα με παρατησε!!!! ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΑΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΗ!! μου ειπε οτι νιωθει πως με μιραζετε με αλλη γυναικα!! οτι την απαταω με την ΗΡΩ!!! τα ονειρα μου καναμε!! να κανουμε οικογενεια !! ξαφνου τα δυαλησε ολα!!! παρα το οτι ηταν αρκετα μικροτερη μου !! μς παρατησε με την δικαιολογια οτι 3 χρονια κι ακομα να κοψω οριστικα!!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!! ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΕΥΓΟΥΝ!!
δεν της κρατησα κακια,αν κι θα επρεπε να της φερθω αναλογα!! ομως ο ερωτας μου για αυτην "σκεπασε" καθε εκδικηση που αλλως στη θεσημου θα καμε
Ισως σε παρατησε για να βαλεις μυαλο και να δεις τι σου στερει η ηρωινη, αλλα εσυ εκει, το χαβα σου. Μπορει οι ενοχες για οσα εχεις κανει να ειναι πιο μεγαλης σημασιας απο την αγαπη που ειχες για αυτη την κοπελα. Η ζυγαρια σου εγειρε προς τη μια πλευρα και αφησες την αλλη να ρημαξει.
Οπως σου εξηγησε και η ελισαβετ, ησουν πολυ προκλητικος στο συγκεκριμενο τοπικ. Και τι προσευχη εκανες, στο τελος μου ειπες μη με στειλει στο "δυαλο" η αγια βαρβαρα χαχαχαχαχαχ
Κοιτα να δεις, αμα το ξανακανεις να πας στη boo και να αρχισεις να της λες παπαριες για τιμωριες απο παπαδες, παλι θα ξαναβρισω και δεν πα να χτυπιεστε και εσυ και ο Aeon και οποιος αλλος παπαδολατρης θελει!
Καποια μερα -ευχομαι να μην ειναι μακρια - θα πρεπει να καταλαβει ο κοσμος οτι οταν συμετεσχεις σε ενα φορουμ η γενικα οπου κανεις λογαριασμο οτι υπαρχουν κανωνες! μπορει να ειναι μικρα τα γραμματα αλλα πανω δεξια στην οθωνη σου εχει μεγανθυση! χεχεχε. Εκει λοιπον αναφερει τους κανωνες για να μπορεις να γραφεις, εκτς δλδη απο το πως γραφεις αναφερει κι ποια ειναι τα ορια, μπορει να μην συμφωνεις εσυ! αλλα δεν βαζεις ουτε εσυ, ουτε εγω τους κανωνες!
Το να θελουμε να συμωρφοθει ενα ολοκληρο φορουμ στα δικα μας μετρα ε δεν ειναι κι τοσο δημοκρατικο νομιζω! Πιστεψεμε ειναι ομορφο να μπορουμε να δεχομαστε τις αποφασεις αλλων οταν κατις δεν μας ανηκει ολοκληρωτικα!
Λυπαμαι για τον φιλοσου ! αλλα αυτο το φορουμ ειναι αλληλοβοηθειας, ειναι φορουμ για να παιρνουμε κι να δυνουμε δυναμη σε ανθρωπους οπου αντιμετοπιζουν προβληματα! Ουτε εκροσοπεις εσυ η εγω καποιον αλλον εδω μεσα ωστε να λεμ το τι θα γραφει ο καθε ενας μας!
Απο την αλλη σαββατο βραδυ ειναι ολο κι κανα ποτακι μπορει να εχεουμε πιει κι να λεμε κι τπτα αστεια!! αλλα ετσι ειναι και οι κοινωνιες!! δεν αποφασιζει ενας! βεβαια υπαρχουν φορουμ κι στην τουρκια !! χεχεχεχε
να σαι καλα! δυστυχως οι κολο ουσιες αλλαζουν ολλους ανθρωπους!! αλλους τους χαζευουν αλλους τους φερνουν προβληματα αναπιριας!! προσωπικα εχω ξεκοψει με ανθρωπους οπου νομιζα πως τους ηξερα καλητερα και απο αδελφομου!! αλλα εγιναν κακοι ανθρωποι , εγινα φιδια!
Ειναι σπανιο να μην σε αλλαξουν καποια ναρκωτικα!! θελει αγωνα να κατησεις χαρακτηρα! πιστευω οτι μετα απο τσα χε\ρονια δεν εγινα κακος ανθρωπος!!
Ελις , μπορει να μην διαφερουν πολυ, αλλα παντα θα υπαρχει απο τον κοσμο η επυφηλαξη
ειναι ασχημο πραμα στην ζωη να μενεις μονος σου παρα το οτι υπαρχουν ανθρωποι που σε αγπαν γυρο σου!! σαν τον " δαιμονισμενο "νιωθω! παλυς το μαυρο καληπτει την ψυχουλαμου! πανω που ηρεμουσα αρχισαν καποια μηνυματα που με καταπλακονουν στην καρδουλαμου!! δυστυχς δεν τις εφτιαξε ολες τις καρδιες ο θεος απο δυνατα υλικα! καποιες καρδουλες μας τις εφτιαξε απο ην καρδια του μαρουλιου.
Θέλω να φύγω πια από δω, θέλω να φύγω πέρα,
σε κάποιο τόπο αγνώριστο και νέο,
θέλω να γίνω μια χρυσή σκόνη μες στον αιθέρα,
απλό στοιχείο, ελεύθερο, γενναίο.
Σαν όνειρο να φαίνονται απαλό και να μιλούνε
έως την ψυχή τα πράγματα του κόσμου,
ωραία να 'ναι τα πρόσωπα και να χαμογελούνε,
ωραίος ακόμη ο ίδιος ο εαυτός μου.
Σκοτάδι τόσο εκεί μπορεί να μην υπάρχει, θεέ μου,
στη νύχτα, στην απόγνωση των τόπων,
στο φοβερό στερέωμα, στην ωρυγή του ανέμου,
στα βλέμματα, στα λόγια των ανθρώπων.
Να μην υπάρχει τίποτε, τίποτε πια, μα λίγη
χαρά και ικανοποίησις να μένει,
κι όλοι να λένε τάχα πως έχουν για πάντα φύγει,
όλοι πως είναι τάχα πεθαμένοι.
καριοτακης
τωτες σε δικομου σπιτι και αλλα τετοια.χχχχχχχχχχχχχχχχχχ� �χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ� �χχχχχχχχχχ
Πώς είσαι Γιώργο;
καλησπερα! Ελη
Ειμαι καπως καλητερα, μετα απο 20-30 ωρες υπνο . Σταματησα να παιρνω οτι εχει σχεση με ναρκωτικα, ξανα αρχισα τα φαρμακαμου απο χθες.
Διαβαζω τα μυνηματαμου ,εδω μεσα, κι νομιζω οτι τα εγραφε καποιος αλλος!! ουτε που θυμαμαι πωτε κι πως τα εγραφα. Σημερα εχασα την μερα, δεν πηγα ουτε δουλεια , ουτε σε αλλες υποχρεωσεις επαγγελματικες οπου επρεπε κι εχω στεναχωρηθει πολυ για αυτο ,κανεις τοσο κοπω για κατι κι επειδη δεν σηκωνεις ενα τηλ. ολα χανωνοντε!!!
Συχενομαι τον εαυτομου!!! δε θελω να ξανα δω ναρκωτικα στα ματια μου ουτε καν σε ταινια!!!! ειναι οτι χειρωτερο!!!!!!! εμενα μου χαλασανε τα καληταρα μου χρονια τα νιαταμου!!! ακομα κι αν εζησα κατις ομορφο ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ!! υπαρχει πιο ασχημο πραμα!!
Ειμαι καλητερα ,τωρα ,μαζευω τα "συντριμιαμου" κι ξανα προσπαθω, δυστυχως δεν εχω μαθει να τα παραταω ,ακομα κι οταν δεν υπαρχει νοημα!
γιωργη κουραγιο..... καθε μερα ειναι μια καινουρια μερα.....το λεω και στον εαυτο μου αυτο, πολλες φορες με πιανουν απαλεψιες, παθαινω νευρικες κρισεις και πανικο...... κανω υπομονη να περασει λιγος καιρος ακομα μπας και βελτιωθει η κατασταση μου, ψυχωσικη συνδρομη ειναι η διαγνωση μου, ελπιζω να φτιαξουν τα πραγματα...