Συμφωνω, οι ειδικοι πρεπει να ξερουν οχι εγω και εσυ. Ποσες συνεδριες ειχες κανει?
Printable View
ε'ιχα κάνει σχεδόν 3 χρόνια με 3 διαφορετικούς. αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι δε μπορούμε να έχουμε τον έλεγχο στα πάντα και ότι πρέπει να εκτειθέμεθα στους φόβους μας ώστε σταδιακά να αποδυναμωθούν... δεν τα έχω καταφέρει ακόμα... :(
μάλλον να μην πάθω κάτι πολύ κακό, κάποια θανατηφόρα ασθένεια, κάτι ανίατο... ίσως όμως και κάτι που θα είναι κοινωνικά στιγματισμένο (βλ.έιτζ)...
η αλήθεια είναι ότι με φρίκαρε που είχα πονόλαιμο αυτές τις μέρες... τόσο σύμπτωση πια??
ε στα συμπτώματα λέει μετά από 2-3 εβδομάδες συμπτώματα γρίπης... και μέσα σ'αυτά πονοκέφαλος, πονόλαιμος, πρησμένοι λεμφαδένες, πυρετός, αδυναμία.. κι εγώ το έπαθα ακριβώς 2-3 εβδομάδες μετά το συμβάν... γιαυτό τρελλαίνομαι.. μήπως σχετίζεται
γιατι προσπερνας το γεγονος οτι τα συμπτωματα αυτα ειναι του κρυολογηματος που μπορει να κολλησες ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ειδικα με τοσες εμτακινησεις σε αεροδρομια και μεσα μεταφορας, οπως επισης και το γεγονος οτι ΤΟ ΕΙΝΤΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΞ ΚΑΙ ΒΕΛΟΝΕΣ, ΔΛΔ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΙΜΑ, ΟΧΙ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ?
μα φοβάμαι μήπως πήρε την δικιά μου οδοντόβουρτσα και είχε κανα ίχνος αίματος επάνω. κι επειδή ματώνουν και τα δικά μου ούλα, αίμα με αίμα μήπως μου μετέδωσε κάτι
ναι δεν έχει αλλά δε μπορεί έστω και κανά ίχνος αίματος να μένει πάνω στην οδοντόβουρτσα? δλδ. όταν δεν έχεις ουλίτιδα δε βγαίνει ούτε ίχνος αίματος? δεν ξέρω ρε παιδιά, έχω αγχωθεί πολύ... όλο αυτά τα σενάρια παίζουν στο μυαλό μου..
μόνο για πιθανό αίμα πάνω στην οδοντόβουρτσα αγχώνομαι, όχι για το σάλιο..
να πω ότι σήμερα μαλώσαμε και παρεξηγηθήκαμε με τη φίλη μου... της έστειλα ένα άρθρο για το χάπι εκστασυ (γιατί το έχει δοκιμάσει και καμιά φορά μπορεί να παίρνει) για την επικινδυνότητα του και τελικά η κουβέντα κατέληξε στο να μου λέει ότι επικρίνω τη ζωή της, ότι γενικά γίνομαι επικριτική κλπ.κλπ. έγινα ακόμα πιό χάλια... :(