Και όμως οι καλοί γιατροί το πρώτο που κόβουν στα άτομα που εχουν σκλήρυνση κατά πλάκας είναι τελείως την γλουτένη. Προκαλεί φθορά στο νευρολογικό σύστημα, άρα δεν είναι κ τελείως μύθος.
Printable View
Οκ εννοείται σεβαστό... απλά σου λέω ότι 2 φάσεις με ριξανε το πρώτο από τα ομοιοπαθητικα φάρμακα και το δεύτερο μετά από έντονη κούραση και τρομερό αίσθημα πείνας... και μου κάνει εντύπωση γιατί δεν ήταν κάτι συναισθηματικο, παρόλο που ήμουν σχετικά πιεσμένος... γι αυτο ενισχύεται η θεωρία μου για τα επινεφρίδια...
Γιατί αυτά τα μεταφράζουν ως crashes που μπορούν να συμβουν και απο μη συναισθηματικους λόγους...
+ Οτι έκανα την εξέταση σαλιου κορτιζόλης στην Αμερική και μου βγήκε οτι έχω μια κάποια κόπωση...
Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξερω οτι το συστηνουν. Επισης συστηνουν και τη διακοπη γαλακτοκομικων και τη ληψη ηλιελαιου.
Επισης, στους ασθενεις με χασιμοτο συστηνεται η διακοπη γλουτενης.
Αλλο λεω ομως, οτι δεν εχει αποδειχτει κατι απο αυτα και ισως να ειναι αποτελεσμα μαρκετινγκ. Ισως και οχι. Αλλα δεν το ξερουμε.
Αντιθετως, ειναι πολυ πιο βασιμα τα ευρηματα οτι η φαρμακευτικη κανναβη εχει φανει αποτελεσματικη στους ασθενεις με σκληρυνση κατα πλακας.
Πολλοι πιστευουν οτι η ομοιοπαθητικη ειναι σκευασματα αερα κοπανιστου και οτι αυτος ειναι ο λογος που καποιοι βλεπουν βελτιωση ενω καποιοι αλλοι απολυτως καμμια. Μπορει το αγχος σου(αν ηταν αγχος) να εκτοξευοταν ουτως ή αλλως στην πορεια, ακομη κι αν δεν ειχες παρει το ομοιοπαθητικο σκευασμα. Αν η ριζα του προβληματος δεν εχει δουλευτει, τα υπολοιπα ειναι κουκουλωματα ειτε ειναι χημικα ειτε ειναι συμπληρωματα βιταμινων ή ο,τι αλλο. Αυτη την εντυπωση εχω.
Ειναι ευκολο να λεμε οτι πρεπει να αποφευγουμε ο,τι μας αγχωνει και ο,τι μας θλιβει, αλλα στην πραξη γινεται? Μονο αν εισαι πλουσιος, αλλιως, δεν!
Εχει μια μικρη γαλαζια μπαρα κατω απο τον τιτλο θεματος και δεξια επιλογες
Πρώτο μη αναγνωσμένο
Εργαλεία
Αναζήτηση στο Θέμα
Αξιολόγηση Θέματος
Στα εργαλεια μπορεις να επιλεξεις παρακολουθηση θεματος για να σου ερχονται ειδοποιησεις σε καποιο θεμα οταν δεν εχεις απαντησει. Για να σου ερχονται μαιηλ καθε φορα που απανταει καποιος κατι κατω απο σενα, νομιζω απο τις ρυθμισεις του προφιλ το κανεις. Εγω το εχω παντα ξετσεκαρισμενο, θα παθαινα εγκεφαλικο αν μου ερχονταν τοσα μαιηλ :p
Δεν ξέρω... όλα είναι υποθέσεις... εγώ ξέρω ότι πριν 6 μήνες και για αρκετό καιρό έκανα μια παααρα πολύ αγχωτικη δουλειά, η οποία δεν με επηρέαζε καθόλου αν αναλογιστει κάνεις το παρελθόν μου...
Οταν λέω ότι με επηρέασαν τα ομοιοπαθητικα εννοώ οτι μου προκάλεσαν κάτι σαν κρίση πανικού ή μαλλον να το πω καλύτερα πρόβληματα αστάθειας...
Ναι μπορεί... αλλά το άλλο που στην ουσία χειροτερεψα μόλις κουράστηκα πολύ και έμεινα νηστικός για 4 ώρες... ?? η κόπωση τα εξηγεί όλα αυτά....
Και στην Ουσία δεν είναι κόπωση έτσι αναφέρεται...
Στην ουσία είναι η δυσλειτουργία Υποθαλαμου -Υποφυσης -Επινεφριδιων... που είναι υπεύθυνη για παααρα πολλά που συμβαίνουν στο σώμα, και ένα από αυτά είναι και το συναίσθημα...
Στην Αμερικη το λενε συνδρομο χρονιας κοπωσης. CFS Βεβαια στην Αμερικη πειθονται και ευκολα :D
Και γιατι να μην εξηγειται η επιδεινωση των συμπτωματων μετα απο αφαγια και εντονη σωματικη κουραση? Αφου ειναι γνωστες οι επιπτωσεις στην υγεια, επηρεαζουν τη συνολικη κατασταση σωματος και πνευματος και η κουραση και η αφαγια.
Βασικοι κανονες δεν ειναι η πλουσια και ισορροπημενη διατροφη και ο επαρκης και ποιοτικος υπνος? Αυτο δεν αποδεικνυει οτι το chronic fatigue syndrome υφισταται.
Γειά σου,
Εάν επαιρνες ψυχοφαρμακα και δεν τα διέκοψε πολύ μα πολύ σταδιακά, είναι πολύ πιθανό να υποφέρεις τώρα από το protracted withdrawal symptoms, που μπορεί να εμφανιστεί πολύ αργότερα από την στιγμή που τα διεκοψες!
Εμένα αν και ήμουν πολύ προσεκτικός στην διακοπή του, και δεν είχα συμπτώματα ούτε κατά την απόσυρση του και για τρία χρόνια ακόμη, μου εμφανίστηκαν σύμπτωματα ευτυχώς ανεκτά, τότε!
Η γνώμη του γιατρού μου ήταν να τα ξαναρχίσω γιατί επανήλθε η προηγούμενη αγχώδης συμπτώματολογια μου!
Εγώ όμως αρκετά ενημερωμένος για την δράση αυτών των φαρμάκων, δεν τα ξανάρχισα, υπέφερα για ένα περίπου χρόνο, και σιγά σιγά πέρασαν.
Τώρα είμαι καλά.