Και με αυτή την ερώτηση, τι ακριβώς εννοείς;
Printable View
Και με αυτή την ερώτηση, τι ακριβώς εννοείς;
Μα δεν θέλουμε να γίνει πόλεμος καταρχήν, νομίζω ότι το διευκρίνισα... Και μόνο η σκέψη δικών μου ανθρώπων στην πρώτη γραμμή φρικάρω...
Κατά δεύτερον στα μετόπισθεν τι εννοείς; Θέλω να πω, να κάνουμε τι; Έχει σημασία γιατί καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να κάνουμε όλα όσα κάνετε εσείς... Όχι ότι θα με έπαιρναν εμένα προσωπικά στο στρατό, δεν νομίζω να τους κάνω αλλά συζήτηση να γίνεται... Κάποτε πάντως είχε γίνει συζήτηση για να πηγαίνουν κι οι γυναίκες αλλά δεν έγινε νόμος τελικά...
κυκνε αν δεν το ξερεις στον β παγκοσμιο η ΕΣΣΔ ειχε και γυναικες πιλοτους οπως και σκοπευτες πεζικου. το ισραηλ εχει στρατιωτινες που πανε μπροστα και οχι στα μετοπισθεν,η ελλαδα εχει 1-2 πιλοτους ελικοπτερων απατσι νομιζω, αρκετες καπετανισσες σε πολεμικα πλοια κτλ κτλ
κυκνε, ουτε εγω μπορω να ειμαι μπροστα κυριως γιατι φοβαμαι,αλλα αμα χρειαστει θα παω.
τι ακριβως κανουν οι γυναικες στους αλλους στρατους δεν ξερω ουτε μπορω να απαντησω με ακριβεια αν δεν το ψαξω, γιατι δεν ειμαι στρατιωτικος
Εγώ δεν μπορώ και για σωματικούς λόγους, δεν είναι μόνο το ψυχολογικό... Έχω ορθοπεδικό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό και το αντιμετωπίζω με χάπια κι ενέσεις κορτιζόνης κατά διαστήματα λόγω πόνου οπότε πώς θα έτρεχα στη μάχη; Εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να τους βοηθήσω σ' αυτό... Θα ήμουν από τους πρώτους νεκρούς σίγουρα και δεν θα πρόσφερα και τίποτα...
Για το άλλο κατάλαβα, έλεγα μήπως ήξερες, αν ξέρει κανείς ας μας διαφωτίσει...
Στα μετοπισθεν θα γινεται πολεμος πολεων.
οι νεκροι δεν μας ενοχλουν στον πολεμο,παρα μονο οι τραυματιες
https://youtu.be/cYQTw1r5ssc
Ειναι και αλλοι που αρνουνται να πολεμησουν για την Ελλαδα.
Στο survivor εννοείς ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk