Originally Posted by
xrysa
Η εμφάνιση είναι το τελευταίο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Δόξα το θεό, είμαι μια χαρά.
Έχω κάτσει πάρα πολλές φορές και έχω μιλήσει μαζί του ήρεμα, χωρίς βέβαια να του πω ότι ξέρω.. Του έχω πει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, ότι είμαστε τόσα χρόνια μαζί, ότι είναι κρίμα, ότι πρέπει να κάνει και αυτός μια προσπάθεια να βελτιώσει την συμπεριφορά του.. η απάντηση του είναι: Θέλω χρόνο.. Άσε με να το σκεφτώ και θα σου πω.. κλπ Και περνάνε οι μέρες και κάνει το κορόιδο. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν 5 μέρες δηλαδή, άφησα να εννοηθεί ότι ξέρω τι γίνεται πίσω από την πλάτη μου.. Εκεί έγινε ο χαμός. Ξέφυγε τελείως και αναγκάστηκα να φύγω από το σπίτι. Γύρισα μετά από 3 ώρες και από τότε λέμε τα βασικά. Σχεδόν δηλαδή δεν μιλάμε. Αυτός βέβαια συνεχίζει τα ίδια.. φεύγει, έρχεται δεν λέει ούτε που πάει, ούτε τι κάνει..
Κάποια στιγμή τον ρώτησα αν του έχει περάσει από το μυαλό να βρει κάποια άλλη δουλειά, και μου είπε: ούτε για πλάκα.
Ακόμα και να το μετανιώσει και να ζητήσει συγνώμη κλπ υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να συνεχίσω μαζί του; Πως θα του έχω εμπιστοσύνη; Κάθε φορά που θα λείπει θα σκέφτομαι ότι είναι με άλλη. Δυστυχώς δεν υπάρχει γυρισμός, το ξέρω πολύ καλά.