εντιμεταξη μολης βγηκα απ το χειρουργειο... εκανα καυτιριασμο κονχων στη μυτη...χαχα τι περναμε...
Εστάλη από Mi A1 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
εντιμεταξη μολης βγηκα απ το χειρουργειο... εκανα καυτιριασμο κονχων στη μυτη...χαχα τι περναμε...
Το μόνο εμπόδιο π βάζουμε είναι ο ίδιος μας ο εαυτός κ ότι γινόμαστε έρμαια των φοβιων μας και τίποτα άλλο. Τη στιγμή της κρίσης εσύ είσαι Π παίρνεις τις τελευταίες αποφάσεις κ κάνεις αλλος!
Εστάλη από SM-G965F στο E-Psychology.gr Mobile App
Περαστικά εύχομαι να αναρρωσεις γρήγορα!
ναι ρ συμφωνω...
δεν ηταν τπτ αμαν... αλλα τωρα ειμαι στο θαλαμο βραχειας κ αναρωνω... ευχαριστω πολυ
παντος δεν γουσταρω ρ συ απλα να καθωμαι κ να κλαιγωμαι
Ποσον ετών εισαι;
κοιτα να στα πω στα γρηγορα... απο μικρος ειχα μια μαυρησμενη ζωη τοσο εντοε σπιτιου οσο κ εκτος... επρεπε να βγαλω το σχολειο για να νιωσω λιγω καλυτερα... κ τωρα 2 χρονια μετα εχω αλλαξει παρα πολυ αλλα ακομα εχει φασεις που γαμιουνται πολλα πραγματα
τον βεβρουαριο εκλεισα τα 21... βασικα καταλαβα οτι δεν μπορω να ακνω μαγικα αλλα μπορω να κανω οτι περναει απ το χερι μου.. κ αυτο εκανα... κ αλαξαν α πραγματα σε αρκετο βαθμο... αλλα παλι τροω φρικεε καποιες φορες
λοιπον... ο ψυχολογος μου εχει εστοιασει παρα πολυ στους γονεις μου γτ λεει ειναι ολοφανερο ουι αυτοι με φορτοσαν με ενα πολυ μεγαλο ψυχολογικο βαρος...
εγω ομως δεν θελω να πτωουμαι... εχω φτασει αν ειμαι αυτο που ειμαι σμρ... με ολλα αυτα που εχω μαθει κ που εχω σεινηδειτοποιησει...
Και ποια ήταν η μεγαλύτερη σου ανακάλυψη όσον αφορά αυτά που συνειδητοποιησες;
ειναι πολλα... κ σε σχεση με την οικογενοια μου... κ σε σχεση με τον κοσμο κ την ζωη γενικα κ διαφορα... τεσπα τωρα αυτο ειναι μεγαλη κουβεντα... εξαλου δεν λεω πως ειμαι αυτος που συνειδητοποιησε τα παντα απλα πλεον βλεπω καλυτερα καποια πραγματα
Μακάρι αυτά που διαπιστωσες να σ βοηθήσουν να πάρεις τις σωστές αποφάσεις!
κοιτα λεβελουλα (εχεις κ ωραιο ονομα) θελω λιγο αν το θελεις κ συ να μηλησουμε για τον ανθρωπο κ γενικα για την ζωη του ανθρωπου