Μα Έμυ εγώ δεν είπα ότι η κοπέλα θα είναι ίδια περίπτωση. Απλά βιαστήκαν εδώ να χαρακτηρίσουν την κοπέλα πουτ*ανα και να της κολλήσουν την ταμπέλα κι εγώ έφερα παράδειγμα στο άλλο άκρο με την παλιά μου συμμαθήτρια που αντίθετα ήταν προφανώς θύμα κακοποίησης κι είχε σοβαρά θέματα. Και το είπα ακριβώς για να δείξω ότι όπως μπορεί να φαίνεται σε εσάς ακραίο το παράδειγμά μου, έτσι μπορεί να φαίνεται σε εμένα και άλλους τα δικά σας σχόλια. Δεν μπορείς να ξέρεις. Το πιο πιθανό είναι η αλήθεια να είναι κάπου στην μέση.
Ωστόσο να πω και κάτι ακόμη, ο φίλος μίλησε για σχολείο, δεν μας είπε ηλικίες. Αν η κοπέλα έκανε βλακείες σαν ανήλικη, πιθανόν αρκετά μικρή και τώρα νοιώθει ανασφάλειες εσείς το θεωρείτε σωστή αντιμετώπιση να της κολλήσουμε μια ταμπέλα, να της κοπανάμε τα λάθη της κι ότι τανα γεννήθηκε και δεν αλλάζει; Ο θεματοθέτης πως νομίζεις ότι αισθάνθηκε με τέτοια υποδοχή στο πρώτο του ποστ; Εγώ δεν λέω να χρυσώνουμε κανένα χάπι εδώ μέσα, ούτε αν αυτή είναι η γνώμη μας να μην την λέμε, αλλά πολλές φορές έχει σημασία και ο τρόπος που λες κάποια πράγματα και ιδίως ανάλογα σε ποιόν απευθύνεσαι.