Ειμαστε το ιδιο αλεκο το μεγαλωμα ειναι ολη η δουλεια γι αυτο ειχαμε αμαζονεσ γτ ειμαστε το ιδιο
Printable View
Ειμαστε το ιδιο αλεκο το μεγαλωμα ειναι ολη η δουλεια γι αυτο ειχαμε αμαζονεσ γτ ειμαστε το ιδιο
οι γυναικες εχουν το μυαλο της καταστροφης και εμεις της δημιουργιας αλλα και εμεις καπιες φορες ειμαστε σαν τριχωτοι γοριλες αρα η καταστροφη σε μας ειναι στην εμφανιση
ποιος θα τις παλεψει δε ξερω ζητω ακροαση θεου αλλα ο θεος εχει κλεισει τα αυτια του με βουλοκερι
Ναι ρε αλεκο σκατα εχουν στο κεφαλι τουσ απο το 1950 και μετα το περασ του β παγκοσμιου πολεμου εγιναν τα ρουχα προσιτα τα παπουτσια ελεγαν στισ γυναικεσ αυτο εκεινο τα αλλο απαιτησεισ δηλαδη τισ βαζουν και τρεχουν κι οι αντρεσ καθονται και κοιμουνται εσυ που εισαι εξυπνοσ εγω ειμαι βλακασ οι αμαζονεσ πωσ εγιναν στην αρχαιοτητα αφου ειναι αλλο πραγμα εσυ θα μου πεισ ο κοσμοσ που ζουμε φτιαχτηκε πριν 2018 χρονια τοτε τα μαθαν ολα και καθε φορα που γινεται πολεμοσ αλλαζει ο τροποσ ζωησ τοσο απλο ειναι ολο αυτο με τον πλανητη αυτον
Πωσ οργανωθηκαμε σε κρατη σε κοινωνιεσ σε πολεισ μαθετε τα αυτα και μετα επανερχομαστε σοου σιμπλ
εχω σοβαρες υποψιες οτι ο θεος ειναι κουφαλογο
Η κοπέλα έχει να γράψει από τον Ιούνιο. Ενδιαφέρον θα είχε να έρθει να μας πει πως είναι τώρα τα πράγματα, αλλά ως τότε δεν ξέρω καν αν τα διαβάζει όλα τα τελευταία μηνύματα...