χρυσα u2u...
Printable View
χρυσα u2u...
Γκριν, σου ΞΑΝΑ εξηγώ πως αυτές οι κουβέντες είναι για μσν ή για τσατ, κάτι που δεν νομίζω πως έχει σχέση με το φόρουμ...κατάλαβες τώρα;Quote:
Originally posted by GreenPeyote
μήπως μου κάνεις εσύ πλάκα??Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Ελπίζω να μου κάνεις πλάκα...Quote:
Originally posted by GreenPeyote
Θεοφανία δεν το κτλβα , το εξηγείς λίγο ακόμα???
oxi ακόμα δεν έχω κτλβει...
και εμεις μελη ειμαστε θεοφανια,η εχεις παραπανω δικαιωματα;οποτε οταν ενδιαφερομαστε για τις προτιμησεις τον αλλων μελων σε ταινιες,σειρες,ΣΤΟΙΧΟΥΣ, σημαινει πως θελουμε να τις μαθουμε.Και στο φιναλε αν σε ενοχλει,τον τιτλο τον βλεπεις,μη μπαινεις καν μεσα να το διαβασεις.Quote:
Πρώτον, σου εξήγησα πιστεύω με το ποσοστό.Quote:
Originally posted by Empneustns
θεοφανια στα τοπικ με θεμα τις συναντησεις μελων που πολυ απλοχερα εγραφες και εσυ μεσα σε αυτα.και ρωταω,αυτα ειχαν σχεση με τον ψυχικο κοσμο;εχουμε και τα εμ εσ εν στο κατω κατω για αυτες τις δουλειες.
Δεύτερον, όταν κανονίζουμε συναντήσεις μεταξυ μας τα μέλη, δεν το κάνουμε κρυφά γιατί φυσικά είναι προσκαλεσμένοι όλοι.
Άλλωστε η λέξη μέλη, πιστεύω πως τα εξηγεί όλα....
Και υποτίθεται ότι εγώ δεν είχα με τι να ασχοληθώ...
Όπως ακριβως έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα, έχουμε και τις ίδιες υποχρεώσεις όπως να σεβόμαστε το χώρο που βρισκόμαστε και να μη τον μετατρέπουμε σε φτηνό τσατ, άλλος από βαρεμάρα, άλλος από χαζομάρα, άλλος γιατί θέλει να βγάλει γκόμενα και πάει λέγοντας...Quote:
και εμεις μελη ειμαστε θεοφανια,η εχεις παραπανω δικαιωματα;οποτε οταν ενδιαφερομαστε για τις προτιμησεις τον αλλων μελων σε ταινιες,σειρες,ΣΤΟΙΧΟΥΣ, σημαινει πως θελουμε να τις μαθουμε.Και στο φιναλε αν σε ενοχλει,τον τιτλο τον βλεπεις,μη μπαινεις καν μεσα να το διαβασεις.Quote:
Πρώτον, σου εξήγησα πιστεύω με το ποσοστό.Quote:
θεοφανια στα τοπικ με θεμα τις συναντησεις μελων που πολυ απλοχερα εγραφες και εσυ μεσα σε αυτα.και ρωταω,αυτα ειχαν σχεση με τον ψυχικο κοσμο;εχουμε και τα εμ εσ εν στο κατω κατω για αυτες τις δουλειες.
Δεύτερον, όταν κανονίζουμε συναντήσεις μεταξυ μας τα μέλη, δεν το κάνουμε κρυφά γιατί φυσικά είναι προσκαλεσμένοι όλοι.
Άλλωστε η λέξη μέλη, πιστεύω πως τα εξηγεί όλα....
οπως ακριβως το μετετρεψες με τα σχολια σου δηλαδη
Θεοφανία καμιά σειρά αγαπημένη δεν έχεις να πεις??
...στου κουφού την πόρτα.....Quote:
οπως ακριβως το μετετρεψες με τα σχολια σου δηλαδη
Ο μόνος που έχει αποδείξει σ\'αυτό το τόπικ ότι δε σέβεται το χώρο όπου βρίσκεται είσαι εσύ Θεοφανία...Γιατί για τους δικούς σου λόγους (βαρεμάρα, χαζομάρα κτλ) τον έχεις μετατρέψει αυτή τη στιγμή σε ξεφτιλισμένο trash chat...
hehe Green...
Η αλήθεια είναι πως ζήλεψα την οξυδέρκεια και την πρωτότυπη πρόταση σου και είπα να σου χαλάσω το θέμα...Quote:
Originally posted by xrisa
Ο μόνος που έχει αποδείξει σ\'αυτό το τόπικ ότι δε σέβεται το χώρο όπου βρίσκεται είσαι εσύ Θεοφανία...Γιατί για τους δικούς σου λόγους (βαρεμάρα, χαζομάρα κτλ) τον έχεις μετατρέψει αυτή τη στιγμή σε ξεφτιλισμένο trash chat...
Δε βαριέσαι, έτσι είναι η ζωή...
και το ωραιο σχολιακι σου στο τελος.και οι κουφοι παντως ανοιγουν την πορτα τους γιατι ανθρωποι ειναι και αυτοι,αρκει να ξερεις να πατησεις το ειδικο κουδουνι.αντι για αυτο πες ενα συγνωμη,δεν ειναι κακο.το κεντρο ειμαστε εμεις,τα μελη,να νοιωσουμε καλα και ευχαριστα και οχι το φορουμ.φορουμ χωρις μελη ειναι κατι το αψυχο.
Εμπνευστή, αν κατέβεις απ\' το σύννεφο και αποφασίσεις να κάνεις καμιά σοβαρή κουβέντα μπορεί και να συζητήσουμε.Quote:
και το ωραιο σχολιακι σου στο τελος.και οι κουφοι παντως ανοιγουν την πορτα τους γιατι ανθρωποι ειναι και αυτοι,αρκει να ξερεις να πατησεις το ειδικο κουδουνι.αντι για αυτο πες ενα συγνωμη,δεν ειναι κακο.το κεντρο ειμαστε εμεις,τα μελη,να νοιωσουμε καλα και ευχαριστα και οχι το φορουμ.φορουμ χωρις μελη ειναι κατι το αψυχο.
Οι κουφοί και τα καμπανάκια είναι μάλλον κουβέντα που μπορείς να κάνεις με τη χρίσα...
Ειλικρινά είναι αστείο...ξεκαρδιστικό....Σίγ� �υρα θα είχες μεγάλη επιτυχία κοπέλα μου σε μεσημεριανή εκπομπή του Star ....Και εδώ απλά σταματάω να ασχολούμαι μαζί σου...Είσαι από τα άτομα που απεχθάνομαι...Κομπλεξική...