Και κάθε φορά που τον βιώνω έντονα νιώθω ότι χάνω ακόμα ένα κομμάτι του εαυτού μου.
Printable View
Μαιρη παρε κανενα συμπληρωματακι ρε συ ξερω ενα καρο κοσμο που αν επαιρνε πρωτεινουλεσ κ λιγο γυμναστικη θα σωνοταν
Αισθάνομαι πολύ μεγαλύτερη από σαράντα για να είμαι ειλικρινής... Αλλά όσο μεγαλώνω και πρακτικά τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να βρω όσα θα ήθελα... Είμαι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη κι απαισιόδοξη σήμερα... Σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να μην ξημέρωνε...
Τουλάχιστον για ευχές δεν παίρνουν άσχετοι, μόνο όσοι με αγαπάνε...
Είσαι "πεσμένη" τώρα. Να απασχόλησε με κάτι, τέτοιες στιγμές. Και εγώ έχω μέρες που δεν θέλω ούτε από το κρεβάτι να σηκωθώ. Αλλά αν καταπιαστείς με κάτι, όσο αδύνατο και αν σου φαίνεται μπορεί να ξεχαστείς. πχ βιβλία, ταινίες κτλ απλά είναι δύσκολο να αφοσιώθεις στην αρχή.
Ακούω μουσική κατά διαστήματα αλλά δεν μου έχει φύγει ακόμα η μελαγχολία... Θα ήθελα να μπορούσε να γυρίσει ο χρόνος μερικά χρόνια πίσω τότε που είχα δεσμό, ήμουν πολύ καλύτερα τότε κι ότι κακό και να συνέβαινε το αντιμετώπιζα πιο εύκολα γιατί δεν ήμουν μόνη μου...
Είναι σαν να λες «παίρνω τα φάρμακα μου κατά διαστήματα»...
Μα αν περιμένεις να γίνει κάτι με τη μουσική, δεν αρκεί να την ακούς κατά διαστήματα.
Κάθε μέρα πρέπει να βρίσκεις χρόνο για ν' ακούς μουσική, αλλά και πάλι όχι οποιαδήποτε μουσική.
https://www.youtube.com/watch?v=XiOK9dj1uc4
Αυτό είναι ένα λογικό λάθος, επειδή η μουσική που σ' αρέσει τώρα, είναι πιθανόν εκείνη που σ' άρεσε και πριν έρθεις αντιμέτωπη με τα τωρινά σου προβλήματα. Το να βάλεις επομένως στη ζωή σου κάτι καινούριο, δεν είναι θέμα γούστου μόνο, είναι και θέμα ανάγκης. Βρες ένα είδος μουσικής που θα σ' αρέσει, αλλά δεν θα καταλαβαίνεις τα λόγια, κι αφέσου στο ρυθμό της.