Αυτό που περιγράφεις ονομάζεται ετεροπροσδιορισμός. Αν πιστεύεις τέτοια πράγματα είσαι για δέσιμο...
Printable View
καταληγεις συνεχως σε αυθαιρετα συμπερασματα ξεχνοντας παντελως οτι πολοι συμφωνουν με αυτα που λεω ανεξαρτητα αν δε τους αρεσω εγω νομιζεις οτι θα επιβληθεις με ενα καθεστως φοβου υπονοοντας οτι θα φανε κραξιμο οσοι συμφωνουν μαζι μου η οι αλλοι θα τους χαρακτηρισουν τρελους γιατι πλαγια τους απειλεις με αυτα που λες..
Συμπασχω με οσα νοιωθεις lsp και εχω επιπλεον θεματα οπως γενικα δυσκολευομαι να κρατησω επικοινωνια με ανθρωπους, ισως με παρεξηγουν ευκολα, προβληματα στην οικογενεια και απο πολυ μικρη με ελκυουν οι γυναικες και για αυτα πηγαινω για καποια βοηθεια σε ψυχολογο. Με ελκυαν και ανδρες αλλα τα τελευταια χρονια η επιθυμια μου για γυναικες και μονο ειναι υπερβολικα εντονη. Δυσκολευομαι να μην τις σκεφτομαι σχεδον ολη μερα καθε μερα.
Ειμαστε τρεις με το ιδιο θεμα κοριτσια
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
[emoji23][emoji23][emoji23] και να πω οτι προσπαθω ακομα να το αντιμετωπισω.
Δεν μου ειναι ευκολο εννοω.
Δηλαδη υπαρχουν στιγμες που με πιεζουν ολα οσα σκεφτομαι και εχω και αυτο να τις σκεφτομαι και με λεω μα γιατι να συμβαινει και αυτο σε μενα.
Αλλα βλεπω εδω οτι ευτυχως δεν ειμαι η μονη.
Οχι ευτυχως δεν ειμαστε μονες.συμπληρωστε μνμ να μιλαμε
Εστάλη από SM-J510FN στο E-Psychology.gr Mobile App
Ναι αν και θελω πολλα ακομα.
Άρα λέμε τα ίδια πράγματα με διαφορετικά λόγια. :)) Αυτό καταλαβαίνω... σου λείπει η συντροφικότητα, να έχεις έναν άνθρωπο για να μιλάς και να του έχεις εμπιστοσύνη και να σου έχει κι αυτός-αυτή, άρα για τον έρωτα μιλάμε. Όσο ανοίγεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, θ' αυξάνονται οι πιθανότητες να γνωρίσεις εκείνο το κάτι διαφορετικό που ζητάς. Αν θέλεις στείλε πμ να μιλάμε.
Παλια ηταν ιησουσ χριστοσ τωρα διαβασεσ κατι αλλο αποφασισε τονννι
Ναι Ιωαννα οντως βλεπω εδω οτι και αλλα μελη αντιμετωπιζουν παρομοια θεματα , δυστηχως ειναι εντονο αυτο που συμβαινει με εμενα κ δυστηχως εκτιθομαι , ειμαι προθυμη να ανταλλαξουμε αποψεις με εσενα , την evaggel86 για τα δικα σας βιωματα στειλτε μου πμ αν θελετε κ ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
Σε ευχαριστω πολυ tony_c2018 , και εχεις απολυτο δικιο ειμαι 20 και κατι , μου λειπει παρα πολυ η συντροφικοτητα , να βρω εναν ανθρωπο που να την αγαπαω και να με αγαπαει μου λειπει πραγματικα αυτο , ειμσι πολυ κλειστη κ θα πρεπει καπως να γνωρισω νεους ανθρωπους στη ζωη μου
Σας ευχαριστω παιδια ειστε ευπροσδεκτοι να μιλησουμε και προσωπικα, χαρα μου !