euxaristo gia ton xrono sou kai gia ta logia sou...... kalo sou bradi...
Printable View
euxaristo gia ton xrono sou kai gia ta logia sou...... kalo sou bradi...
μην με ευχαριστείς νέλη...δεν σου κανα χαρη! καλό βραδυ και σε σενα..μην χαθείς...:)
Πολλες φορές ή τις φορες που εχω αισθανθει χαλια, απογνωση, μεγαλη στεναχωρια.....κλεινομαι. Κλεινομαι ετσι κ τοσο που δεν αφηνω ουτε χαραμαδα να μπορει να μπει καποιος...Ειμαι πολυ απορροφημενη στο εγω μου, στα δικα μου.
Αυτο δεν με βοηθησε σχεδον ποτε. Δεν με βοηθησε στο να επικοινωνησω με καποιον που μπορει απλα να ειχε τη διαθεση να μ ακουσει. Δεν εβλεπα καν γυρω μου.Ετσι απομακρυνομουν πολυ απο ολους κ ολα....
Ειναι ευκολο, αν μια ζωη εισαι κλειστος ανθρωπος, στα 30 ή οποτε να αλλαξεις ξαφνικα...το ξερω..Η δυναμη της συνηθειας ειναι τεραστια....
Η αλλαγη ομως, το ανοιγμα, η σκεψη οτι εκει εξω μπορει να υπάρχουν ανθρωποι που εχουν αναγκες αναλογες με τις δικες σου μπορει να σε φερει πολυ κοντα σ αυτο που θες, στην αληθινη επαφη με τον άλλο. Κ για την αλλαγη πρεπει πρωτα να κανεις κατι εσυ....κατι μικρο ή κατι που φανταζει απλο. Οπως το ρισκο να ζητησεις εσυ απο καποιον να βγειτε. Μπορει να φοβαται κ να χει τις ανασφαλειες που βασανιζουν κ σενα....Το αποτελεσμα μιας αληθινης επαφης αξιζει ολη την προσπαθεια του κοσμου....
Φιλικα....
neli...ελπίζω να είσαι καλα. :)
σου χω στείλει και u2u, σόρυ για το off topic απλά δεν σε πετυχαίνω εδώ...
lost soul εδώ είσαι? τι κάνεις? εγώ είχα δυο μέρες άδεια, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να με δει άνθρωπος έτσι όπως ήμουν πάλι....:(
τι ειχες ντοντη?:)
δεν ξέρω, νοιώθω τόσο χάλια, δεν θέλω να κάνω τίποτα, θέλω απλά να κάτσω στο σπίτι μου και να λιώσω στο κλάμα, όταν κλαίω νοιώθω απίστευτη ανακούφιση. να μην μιλάω σε κανέναν να μην βλέπω κανέναν. να μην πρέπει να πω τι έχω και τι δεν έχω...το πρόβλημα είναι ότι ούτε εγώ ξέρω τι έχω και νοιώθω έτσι χάλια, απλά μου φαίνονται όλα τόσο μάταια... κουράστηκα να προσπαθώ πάντα να τα κάνω όλα τέλεια, να είμαι τέλεια για όλους..κουράστηκα...
ούτε καλημέρα δεν σου είπα maria, καλημέρα....:(
dodis, καλημερα και σε εσενα.
εδω ειμαι κι εγω κοντα σου οπως και κοντα σε ολα τα παιδια του φορουμ...
κουραγιο μικρη μου χρειαζεται....κουραγιο και πιστη οτι ολα επιτελους θα φτιαξουν...
Και μην \"αφηνεις\" την δουλεια σου... για τιποτα... μεσα απο εκει μπορεις ισως να ξεχνιεσαι λιγο.... δεν ξερω εμενα παντως με βοηθα...
πες μου τα νεα σου....
καλημέρα Lostsoul, εμένα τι να σου πω, με τους ανεγκέφαλους που έχω μπλέξει, ούτε η δουλειά με βοηθάει...!!!
τα νεύρα μου... θέλω ν\'ανέβω πάνω στο γραφείο και ν\' αρχίσω να ουρλιάζω. μπορώ???
σ\' ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο...;)
και συνέβη μέσα σε όλα τ\' άλλα και το απίστευτο.... μου είπε ο καλός μου ότι δεν μπορέι τόσο καιρό να είμαι έτσι χάλια, κάτι άλλο συμβαίνει, ότι έχω βρεί άλλον, ότι δεν τον αγαπάω πια....
τι άλλο να πω η γυναίκα....τι να εξηγήσω που δεν έχω εξηγήσει, όλα τα έχω αναλύσει....
τι να πω, πιθανόν κουράστηκε κι αυτός...
σε αγαπαει βρε παιδι μου...??? εαν σε αγαπαει πες του να αφησει τις μαλακιες....
και βεβαια δες και εσυ εαν τον αγαπας, γιατι εαν τον αγαπας πραγματικα....ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΛΟΓΟΣ παιδι μου να γινεσαι καλα μερα με την ημερα....
ΕΛΑΑαααααααα!!!! παμε να ανεβουμε λιγο ρε συ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
χαμογελα μου σε παρακαλω.................................� �αα ετσι μπραβο.;)
μ\' αγαπάει, το ξέρω, δεν ξέρω αν τον αγαπάω, τον πονάω, μ\' αρέσει να τον φροντίζω, τον χρειάζομαι...αυτό είναι το μόνο σίγουρο...καλά, καλά, θ\'ανέβω....πάνω στο γραφείο που λέγαμε και πριν....
:)
;)
τι δεν ξερεις εαν τον αγαπας βρε μικρουλα μου????... πρεπει να το \"μαθεις\" αυτο...!!! πολυ βασικο ξερεις... γιατι μπορει να φερει πολλες \"φουρτουνες\" αργοτερα....
μαδησε μια μαργαριτα ντοντης και λεγε μαγαπαει δεν αμγαπαει?λολ
εσυ lostsoul ολες μικρουλε σου μας λες.:( :P