Να πας σε ψυχολόγο άλλα θα τα λες τα πράγματα όπως έχουν χωρίς να υπερβάλεις κάπου γιατί ως αρρωστοφοβικοι που είμαστε όπως για παράδειγμα εγώ όταν πήγα πρίν 10 χρόνια σε ψυχίατρο ότι με ρωτάτε του έλεγα ναι καίμε υπερβολές ότι έχω σοβαρότατο πρόβλημα μου μου έκανε λάθος διάγνωση με αποτέλεσμα να με γεμίσει με φάρμακα..
Ευτυχώς δεν πείρα ούτε 1 γιατί τοτες σαν πιτσιρικάς που ήμουν 17χ ήμουν πολύ υπερβολικός ...
Είχα πάρει θυμάμαι μόνο το stedonaki για της αϋπνίες επερνα κ το neurodane δεν ξέρω αν το λέω σωστά πάει καιρός τώρα... Στην ουσία δεν με βοήθησαν τα φάρμακα πείρα την απόφαση και τα πέταξα μια μέρα που ξύπνησα κ ή ορκίστικα στον εαυτό μου ότι ποτέ δεν θα ξανά πάω ψυχίατρο ούτε φάρμακα δεν θα ξανά βάλω στο στρώμα μου . Έναν όρκο που τον κρατάω μέχρι τώρα που έπεσα πάλι τόσο κάτω με κτήσεις πανικού και διαταραχές όπως κ την αρρωστοφοβια που έχω αλλά όχι τόσο τραγικά που να κάνω τέτοιες σκέψεις όπως την πρώτη φορά...
Βλέπω τον εαυτό μου μερα με την μέρα να βελτιώνεται..
Κ χωρίς φάρμακα απλά πέρασε ο κύκλος τού μου κράτησε 2 μήνες δλδ όλο το καλοκαίρι σχεδόν..
Το μυστικό να κάτσεις κ να Μήλας με τον εαυτό σου κ όταν κάνεις σκέψεις θα λες εσύ το αντίθετο είμαι καλά αφού έκανα την εξέταση κ ο γιατρός μου είπε είμαι κομπλε..
Όχι δεν είσαι τρελή που κάνεις τέτοιες σκέψεις και ούτε χρειάζεται να πέσεις σε ψυχοφαρμακα...
Αυτό είναι στο χέρι σου πρέπει να καταλάβεις ότι το μυαλό σου λειτουργεί με το σωμα σου όχι με το εγώ σου ..
Αυτό το είπε μια κοπέλα που ασχολείται πολύ με το θέμα της ψυχολογίας κ είναι εδώ στο forum δεν θυμάμαι αλλά κάπου το διάβασα κ όντως αυτό ισχύει..
Όταν λενε ότι είναι όλα στο μυαλό δεν είναι καθόλου τυχαίο
...
Άσε το μυαλό να σου λέει ότι θέλει κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει..όταν δεν δίνουμε βάση σε αυτά που σκεπτόμαστε τότε θα ηρεμήσεις...
Εστάλη από Redmi 5 στο
E-Psychology.gr Mobile App