Quote:
Originally posted by keep_walking
Μπορω να φιλτραρω ειδησεις αλλα δεν ειμαι σε θεση πολλες φορες να αξιολογησω λογω ελλειψης πραγματικων πληροφοριων και γνωσεων.
Το ραδιοφωνο,οι εφημεριδες ακολουθουν κατα καποιο τροπο την τηλεοραση...αυτο που παιζει στην τv αυτο σχολιαζουν.
Το ιντερνετ ξεφευγει λιγο γιατι υπαρχει και η επικοινωνια αυτο που κανουμε εμεις.
Οσο για τα υπολοιπα συμφωνω.Ο ιερεας ειναι στοχος,πρεπει να ειναι στοχος,και υπαρχει υπερβολη απο τα ΜΜΕ και τους ριχνω φταιξιμο για αυτο.
Βεβαια εχεις τον δημοσιογραφο που τρεχει να βγαλει το μισθο του και το στελνουν σε μια συγκεντρωση πχ 15 ατομων...ε να μην το κανει να φανει οτι προκειται για μεγαλη διαδηλωση,λεμε τωρα ενα χτυπητο παραδειγμα που ολα τα ΜΜΕ το κανουν.
Σιγουρα δεν θελει να μεινει χωρις δουλεια...ολα εχουν την λογικη τους αλλα καπου πρεπει να υπαρχουν και ορια.
Η αληθεια ειναι οτι ακομα και ο τονος της φωνης που θα ειπωθει μια ειδηση επηρεαζει και οσο παει τα ΜΜΕ γινονται και πιο \"καλλιτεχνες\" στην χειραγωγηση του κοσμου.
Δεν ξερω τι μπορει να γινει και εχουμε ξεφυγει απο το θεμα αλλα διασκεδαζω την κουβεντα.
Πιστευω στην δυναμη του ιντερνετ γιατι ακομα θεωρειται αναρχο...οχι δεν ειμαι αναρχικος αλλα πραγματικα το απολαμβανω τωρα που ειναι στα γενοφασκια του.
..Χμ , το καλό είναι πως κι εγώ διασκεδάζω την κουβέντα κι ας έχει φτάσει να είναι λίγο off topic..