Μαρεσει πάντως ο πληθυντικός, δείχνει πολλά!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Μαρεσει πάντως ο πληθυντικός, δείχνει πολλά!!
Εστάλη από Redmi 4X στο E-Psychology.gr Mobile App
Εγω απλη ενημερωση κανω τι υπαρχει διαλεγεισ κ παιρνεισ εγω διαλεξα γυμναστικη απο μικροσ δεν αλλαξα εσυ εισαι μικρη διαλεξε οτι σ αρεσει
Εγω χρυσα οταν ημουν μικροσ δε με σεβαστηκε κανεισ οποτε δεν το εχω αναγκη πιο πολυ αναγκη εχω να κανεισ κατι στη ζωη σου ακομα κι αν πουλασ κουλουρια στην παραλια αρκει να βγαζεισ τα λεφτα σου
Έχετε δίκιο κι εσείς αλλά μη μειώνετε τον εαυτό σας. Αξίζετε τον σεβασμό όχι μόνο γιατί είστε μεγαλύτερος αλλά επειδή κάθεστε και ασχολείστε με τα ψυχολογικά μιας μικρής και δίνετε συμβουλές ενώ μπορεί να έχετε κι άλλα πράγματα να κάνετε. Αυτό και μόνο λέει πολλά για μένα.
Ελευθεροσ χρονοσ δεν εχω δουλεια εγω δουλεψα τριαντα χρονια εβγαλα τα λεφτα μου κ τωρα καθομαι για να μου δωσουν συνταξη πρεπει να δουλεψω αλλα εικοσι χρονια χεστηκα εγω τα λεφτα μου τα εβγαλα τι αλλο να κανω και καθομαι εδω κ συζηταω ειμαι σαραντα κ δουλευω απο δεκα αγροτησ κι εκανα κι αλλεσ δουλειεσ ωσ φοιτητησ του ποδαριου δηλαδη τι αλλο να κανω οτι μπορεσα εκανα
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη ή διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.
Ευχαριστώ για το μήνυμα αλλά καλό θα ήταν να είστε πιο συγκεκριμένη. Τι εννοείτε ότι δεν είμαι και πολύ νορμάλ; Καταλαβαίνω ότι έχω αγχώδη διαταραχή, κατάθλιψη αλλά δεν είμαι απροσάρμοστη, νομίζω ότι με όσους μίλησα εδώ πέρα μια χαρά επικοινωνία είχαμε, γιατί λοιπόν να πάω στο ψυχιατρείο; Δεν με ξέρετε προσωπικά κυρία και καλό θα ήταν να μη γίνεστε τόσο απόλυτη στα σχόλιά σας.Quote:
Originally Posted by ..
Κουκλα εδω ειναι μια παρεα τριανταρηδων που συζηταει οι μονιμοι κατοικοι το μυριστηκαν τα σαινια τησ ηλικιασ σου κ θελουν να αναλαβουν αυτοι ολοι οι καινουριοι τετοιοι ειστε εγω πρωσοπικα χεστηκα βαλτε φωτια και καψτε το σαν μεγαλυτεροσ ομωσ σ λεω σε δεκα χρονια θα χτυπατε τα κεφαλια σασ τιποτα δεν εχει νοημα θελετε να παρετε το χωρο στα φρυδια μασ παρτε τα ολα αχρηστοι σε σχεση με οπωσ ειμασταν εμεισ ειστε και θα το καταλαβετε μεγαλονωντασ αυτα κ βαλτε το φωτια
Ακούστε κυρία μου, την υγεία μου την έχω κοιτάξει. Σίγουρα εκκρεμούν κάποιες εξετάσεις που πρέπει να κάνω αλλά του θανατά δεν είμαι όπως με παρουσιάζετε. Επίσης αν θέλω συμβουλές υπάρχουν και οι ιδιώτες ειδικοί ψυχικής υγείας, οπότε δεν χρειάζεται να πάω στο ψυχιατρείο. Ελπίζω να σας κάλυψα.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Απαγορεύονται οι προτροπές για λήψη ή διακοπή φαρμακευτικής αγωγής.