Αναμένω αντίδραση.
Έστω και λίγο θα γελάσεις.
Printable View
Πολυ νευρο Χαχαχαχα... Με νευριαζει.. :) θα δω κανα family guy καλύτερα γτ θα αρχισω σαν τον τσουκαλα να τους σιχτιριζω ολους γύρω μου Χαχαχα
Πολυ νευρο βγάζει αλλα βλέπω κτ βιντεακια τωρα Χαχαχα.. Γελασα δεν μπορώ να πω.. Και τα δύο μ αρέσουν βασικά.. Πλακα έχουν
Ε ναι... Σας ευχαριστώ πολύ ολους....
Λιγο απ όλα... Γενικα περιεργη φαση...
Χμμμ κατάλαβα.
Με συγχωρείς αν σε κουράζω.
Ψάξε το πάντως το ζήτημα.Μέσω ψυχοθεραπείας,μεσω κάποιου χόμπι,μέσω σωστών ανθρώπων στη ζωή σου.
Κατέγραψε σε ενα χαρτι τα θετικά σου στοιχεία,τα χαρίσματα σου.
Απομάκρυνε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή σου.Και μακριά από τα ''ξύδια''.
Μα δεν με κουράζεις.. Γι αυτό εγραψα εδω για μια γνωμη συμβουλη και γενικα κάποιον να μου υπενθυμίζει ολα αυτα που σε τέτοιες φασεις ξεχναω.. Τελος τα ξύδια θα προσπαθήσω να μην πιω καθόλου τουλάχιστον μέχρι να παρω τα πανω μου κ να μην επηρεάζομαι απο αυτο τοσο.. Ψυχοθεραπεια κανω γενικα.. Κ ασχολούμαι με διαφορα αλλα τα χόμπι κλπ τα αφησα πολυ τελευταία.. Πρεπει να βρω τον εαυτό μιυ κ διαγραφη τους ανθυγιεινους οπως κ δηποτε
Κ η μπυρα οταν γίνονται μπυρες πολλες μπύρες το ίδιο αποτέλεσμα έχουν.. . Τίποτα καθόλου γτ παντα απο ενα κρασάκι μια μπυρα ξεκινάει ολο αυτο.. Δεν ελεγχω την κατάσταση. Οποτε καθόλου.. Δεν ειμαι για γυμναστήριο γενικά δεν νιωθω ανετα.. Θα το ριξω στο περπάτημα μιας κ έρχεται το φθινόπωρο και θα με ηρεμει κιολας..
Ναι απο δευτερα που λένε.. Θα βαλω τα δυνατά μου να τα αλλάξω ολα... Για αρχή κτ χαλαρο..