-
Εδω κ 6 χρονια δουλευω σε ενα μερος δεν θελω να πω που για να μην εκτεθω οπου συνευρισκομαι με χιλιαδες κοσμο καθημερινα...συν τους συναδελφους...παντα ειχα θεμα με τον ιδρωτα αλλα τον τελευταιο καιρο μαυτα που γινονται στην ελλαδα μεχει πιασει ενας πανικος κ ενα αγχος για το μελλον μου...στην δουλεια εχουμε ερκοντισιον κ εκει που ολοι ειναι μια χαρα βλεπεις κ μενα να σταζω...αλλα να ΣΤΑΖΩ οχι αστεια...αυτο βασικα ξεκινησε οταν με πρωτοσχολιασανε οι συναδελφοι κ αρχισαν τα κουτσομπολια...απο τοτε ακομα πιο πολλοι ιδρωνω γιατι αγχωνομαι για το τι θα πουν...πιστεψτε με ομως...δεν ειναι σαν κ σας εδω που διαβασα οτι δεν σας νοιαζει κ σας φαινεται φυσιολογικο..στην δουλεια μ εισαι δακτυλοδεικτούμενος...φαντ� �στειται να μυριζα κιολας...εδω τους φαινεται πιο περιεργο που ιδρωνω εγω...παρα το οτι ο αλλος μυριζει χωρις να ριξει ουτε σταγονα...θελω να πω με λιγα λογια οτι οκ ναι φταιμε κ μεις με το αγχος κ το στρεςς...αλλα φταινε κ οι μακακες που ασχολουνται με τον συναδελφο ποσο μαλλον για κατι τελειως το φυσικο παρα να κοιτανε τα προβληματα τους ποσο μαλλον την δουλεια...κ το αστειο ειναι οτι καταλαβαν οτι εχω ξενερωσει μαζι τους για τα σχολια κ τα κουτσομπολια κ αυτοι εκει στο βιολι τους...δυστυχως εχω φτασει στο σημειο να σκεφτω να σταματησω την δουλεια μ μολις ληξει η συμβαση...γιατι για μενα χιλιες φορες να εχω την ψυχικη μ υγεια υγιεστατη κ ας μην εχω δουλεια,παρα να δουλευω για λιγα ψωροευρω,να μαμιεται η ψυχικη μ υγεια κ καθε που σχολαω να γυρναω σπιτι μ κ να με πιανουν τα κλαματα απτα νευρα κ σε ηληκια 30 και....
Αυτααααααα....ευχαριστω!!!!
-
Το μονο που υποδηλοι το πολυ ιδρωμα , ειναι πολυ αγχος .
-
ΨΗΛΕ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΩ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΖΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ 5 ΚΙΛΑ ΝΕΡΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΗ ΚΑΘΙΣΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΓΕΛΟΥΣΑΜΕ
ΤΕΣΠΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΥΡΙΩΣ ΖΑΧΑΡΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ