-
keep από ότι βγαίνει από τα λεγόμενα σου νιώθεις σε μεγάλη πίεση και άγχος.
Ισως δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς στην δουλειά σου και την καθημερινότητα σου λόγω αρνητικών σκέψεων και καταστάσεων.
Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο να παραδεχτείς ότι είναι πρόβλημα άλλης φύσεως αλλά υπάρχει μια πιθανότητα στις 100 να υποτροπιάζεις.
Ισως είναι δύσκολο να εντοπίσεις την κατάσταση που περνούσες παλιότερα και να είσαι μπερδεμένος και να αποδίδεις αυτή σου την ένταση σε άλλες καταστάσεις.
Αλλά πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου που σε παρακολουθούσε και σε ξέρει. Κλείσε ένα ραντεβού. Δες το σαν ένα check-up. Oλοι κάνουν που και που γιατί είναι για το καλό τους.
Στο λέω γιατί αν 1 στις 100 υποτροπιάζεις δεν θέλεις να μπεις ξανά σ'αυτό το λούκι.
-
Οχι ειμαι σε τελεια φορμα , τουλαχιστον οσο βρισκομαι στην απομονωση του σπιτιου μου, δεν μπορεις να φανταστεις τι κοινωνικες καταστασεις αντιμετωπισα χωρις λογο και αιτια και χωρις να μπορω να τις σταματησω.
-
και χωρις καμμια απολυτως επικοινωνια απο κανεναν
-
Οχι ακριβως τελεια, αλλα την κουτσοπαλευω ... δεν εχω αρχισει να ασχολουμε με πραγματα που με ευχαριστουν μες στο σπιτι ωστε να ξεχνιεμαι
-
Το μονο που ειναι σιγουρο για μενα γιατι ειμαι στην τελεια απομονωση, ειναι οτι πρεπει να ξεκουμπιστω απο εδω οσο πιο γρηγορα γινεται
-
Και ειναι απιστευτο πραγματικα γιατι εχω ολες τις δεξιοτητες συμπεριλαμβανομενου τις επικοινωνιακες ωστε να εχω μια νορμαλ ζωη.... αλλα εδω δεν την παλευω.
-
Τελος παντων, το ζητουμενο ειναι να φυγω, μαλλον προς εξωτερικο και να επιβιωσω. Να δω πως θα τα καταφερω. Αν πρεπει να καταφερω κατι για τον εαυτο μου, πρεπει να κοψω καθε επαφη με την τοπικη κοινωνια και να περιορισω στο ελαχιστο καθε επαφη μου με αυτην, μεχρι να αποκτησω τα καταλληλα εφοδια να φυγω. Ηδη μου ναυαγησαν σε χρονο ρεκορ ολα τα καραβια.
-
Σε γενικες γραμμες παντως με οσους επικοινωνω ειναι οκ μαζι μου , απο κει και περα το χαος.
-
Τι επικοινωνω δηλαδη ενα γεια .... εχω χασει τα αυγα και τα πασχαλια
-
Τελος παντων, ολα δειχνουν καπως οκ σημερα, ειχα και μια συντομη κουβεντα περι ανεμων και υδατων με τον κουρεα που με κουρεψε, αλλα ουσιαστικα για μενα εχει τελειωσει το παραμυθι.... πρεπει να γινω μπουχος.
-
Σε ψάχνω και δεν απαντάς.
Πάρε με τηλ ή στείλε ένα μήνυμα.
Είμαι Αθήνα τώρα.
-
-
Ναι μια χαρα ,εριξα ενα καλο υπνο ... χρειαζομαι αρκετες ωρες υπνο το τελευταιο διαστημα και απομονωση εντελως απο την κοινωνια.
-
Ωραια, βλεπω πως ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα τώρα. Διαβαζω πως σε ψάχνει και η θεοφανία... άρα καλύτερα υποθέτω οτι είσαι ε;
άσχετο :Τι εκανες εκεινη την ωραια εικονα που ειχες στη υπογραφη σου?
-
Ειχα κανει κατι αλχημειες παλια που δεν θυμαμε και την ειχα προσθεσει. Μετα εγινα και moderator οποτε μαλλον με αφησαν να την κρατησω. Τωρα μου αφαιρεσαν αυτον τον τιτλο , που δεν με πειρζει και καθολου γιατι ειμαι πιο ελευθερος, οποτε αφαιρεθηκε και αυτη. Θα μου λειψει :(