Quote:
Originally posted by nature
Illegalove, ήμουν λίγο αυστηρη μαζί σου προηγουμένως, γιαυτό να σου πω και μια καλή κουβέντα. Μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι για την αδελφήσου. Μπράβο σου που μπήκες στον κόπο και μπήκες σ\'αυτό το φόρουμ για να πάρεις και πέντε γνώμες παραπάνω.
Δεν παίρνω όμως πίσω αυτό που σου είπα, ότι φορτώνεσαι άγχη και ευθύνες που δεν σου ανήκουν. Επίσης δεν παίρνω πίσω και τίποτα από τα υπόλοιπα που σου είπα. Όμως επειδή είμαι και εγώ μητέρα θα σου πω ένα πράγμα που με ανησυχεί με τη ζωή της αδελφής σου. Ούτε η διαφορά ηλικίας, ούτε μην κάνει σεξ, ούτε καν μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Όλα αυτά είναι μαθήματα ζωής. Με ανησυχούν τα παρασκευοσαββατοκύριακα που λείπει μην μπλέξει με ναρκωτικά επειδή είναι μικρή. Αυτό δεν το θέσαμε πριν, το παραλείψαμε όλοι αλλά πιστεύω είναι ο μόνος αληθινός κίνδυνος, ούτε ηλικίες, ούτε κουραφέξαλα.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου nature και με σένα virus...είναι ένας σύγχρονος υπαρκτός κίνδυνος, αλλά και πάλι για να μπορέσεις να προστατεύσεις το παιδί απ\' αυτούς τους κινδύνους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πλησιάσεις διακριτικά, να του μιλήσεις σαν φίλος, να το αποτρέψεις από την κακοτοπιά με τον διάλογο και με επιχειρήματα, με συμβουλές \"κολλητού\" κι όχι συμπεριφορά μπάτσου...Οι \"τσαμπουκάδες\" έχουν αντίθετα αποτελέσματα, αυτό προσπαθώ να κάνω να εννοήσει ο φίλος μας illegalove...