Originally Posted by
SB_
Το "πείραμά" μου να φλερτάρω (βασικά δεν ξέρω αν λέγεται φλερτ αυτό που κάνω, το πως μιλάω και συμπεριφέρομαι δλδ), όσο περνάει ο καιρός πάει όλο και χειρότερα. Όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα, η άλλη πλευρά πλέον δεν είναι τόσο δεκτική στο να κρατήσει επαφή με έναν άγνωστο που της την "έπεσε". Παλιά θυμάμαι σπάνια έδιναν και κανένα αριθμό. Ίσος αν ήταν άλλος στη θέση μου να τα κατάφερνε καλύτερα. Εγώ δε θα 'λεγα ότι το 'χω μ' αυτά.
Στο φβ τα αιτήματα φιλίας (σε άτομα που έχουμε κοινούς γνωστούς) είτε μένουν αναπάντητα, είτε τα απορρίπτουν, είτε τα επιλέγουν ως σπαμ. Τα μηνύματα πάνε τζάμπα και δεν είναι του τύπου "γεια σου, τι κάνεις".
Πάμε τώρα στα ερωτήματα...
Πρώτον καλά κάνεις και φοβάσε τις γνωριμίες από το φβ. Όλες τις γνωριμίες πρέπει να τις "φοβάσε" από την άποψη ότι χρειάζεται χρόνος για να δεις ποιον περίπου έχεις απέναντί σου. Οπότε θα μπορούσες να επεκτείνεις το φόβο σου και στους φίλους φίλων κλπ.
Δεύτερον πως έχεις στο μυαλό σου την προσέγγιση που δεν είναι επιφανειακή; Τι χαρακτηριστικά έχει;
Τρίτον όπως εσύ μπορεί να μιλάς και με άλλους, έτσι κι αυτοί. Αυτό δεν είναι ούτε δεδομένο ούτε και κάτι κακό απαραίτητα. Από το "γεια τι κανεις" μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Εγώ με το "γεια τι κάνεις" γνώρισα άτομα και κάναμε παρέα (όχι φυσικά στο φβ, αλλά στο παλαιότερο απρόσωπο μιρκ), βγαίναμε για καφέ κλπ. Θα μπορούσαν να το σκεφτούν όπως εσύ (αυτός τώρα θέλει απλά να πηδήξει) αλλά δεν το έκαναν. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να το κάνεις. Δικαίωμά σου.
Τέταρτον αυτά που λες, γιατί εμένα με φαίνονται σαν προκατάληψη;