Originally Posted by
Danai
Κ η σύμβουλος γάμου μου είχε πει το ίδιο δεν εβαλα όρια στη στη σχέση σου από την αρχή κ τωρα δεν μπορώ να βαλω γιατί δεν τον έμαθα έτσι.
Παιδιά όταν λέω δεν με αφήνει να προσφέρω στου δικούς μου δεν εννοώ λεφτά. Ούτε που το σκέφτομαι θα γίνει χαμός. Το προτω χρόνο είχα δώσει λεφτά ποσά;;; Να ναι σύνολο πεντακόσια , πολλα μου φαίνονται.
Κ μου ξεφούρνισε ότι η μάνα του έχει μαζέψει 4 χιλιάρικα από τα παιδιά στη τράπεζα κ τα γράφει κ θα μας τα δώσει όταν ξεχρεώσει. Οι γονείς μου δε χρωστάνε; Γιατί για εκείνους να είμαι αρνητικός το ίδιο είναι.
Θα τα έδινα όλα για να τους βοηθησω αλλα να είχα κ εγώ την ίδια αντιμετώπιση. Όταν έδειξα 100 της μάνας μου δεν περνούσε μια μέρα κ έλεγα να τις τα ζητήσω πίσω.
Κ τέλος πάντων δεν έχει τόσο σημασία το χρήμα πάω να κόψω φρούτα να πάω στου παππού μου κ μου λέει γιατί δεν το λένε στο πατέρα σου , να πάω κάτι πράγματα της αδερφής μου να έρθει να τα πάρει λέει.
Με ενοχλεί όταν μου συνορίζεται γιατι εγώ κ όχι αυτός. Δεν είμαι έτσι εκείνος είναι έτσι σπάνια θα θέλει από μόνος του να βοηθήσει .
Όσο για το τσιγκούνης του το έχω πει γιατί αυτό μου έβγαζε ,δεν του ταιριάζει πιο πολυ πάει στο φυλοχρηματοσ. Του αρέσει το ακριβώς. ποτε δεν έφερνε όμως πράγματα σπίτι του έπρεπε να τα ζητάω ένα ένα. 9μηνες όταν γέννησα δεν άφηνε δέκα ευρώ στο σπίτι αν τύχη κάτι το κέρατο μου. Έπρεπε να ζητάω κ να λέω θέλω 5 να πάρω τσιαγαρα..