Originally posted by marina38
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Μαρίνα έχω συμφωνήσει άπειρες φορές μαζί σου, αλλά έχω διαφωνήσει επίσης και ειδικά σε θέματα που αφορούν την σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Παλιά τσακωνόμασταν γιατί υποστήιριζες πως είναι υγιές ένα παντρεμένο ζευγάρι να βάζει και άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι του. Τώρα μου λες πως είμαι λάθος επειδή δεν γουστάρω να βάζει ο άντρας μου πράγματα στον πισινό του.
Λυπάμαι, αλλά όσο και αν δεν σου αρέσει εμένα αυτή είναι η άποψη μου και την θεωρώ απόλυτα υγιή...
Θεοφανία, δεν υποστήριξα ποτέ ότι είναι ΓΕΝΙΚΑ υγιές να κάνει ένα ζευγάρι τρίο ή τετράδα ή ό,τι άλλο επιθυμεί. Είχα μιλήσει για το τι αρέσει σε εμάς σαν ζευγάρι και εφόσον η επιθυμία και η συμφωνία είναι κοινή, είναι υγιές για ΕΜΑΣ.
Ούτε σου λέω ότι είναι λάθος αυτό που σε ΕΣΕΝΑ αρέσει ή δεν αρέσει. Είναι πέρα για πέρα δικαίωμά σου να μην είσαι με έναν άντρα που του αρέσουν διαφορετικά πράγματα απ\' ότι σ\' εσένα. Η ένστασή μου είναι στο ότι θεωρείς πως οποιοσδήποτε άντρας βρίσκει απόλαυση με αυτόν τον τρόπο είναι γκέι (καλυμμένος ή μη).